- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 29
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.161
Gözünüz aydin tatlim Rabbim saglikla dogurmayi nasip etsinKızçelerimmm bugün bizde kalp atısını duyduk çok şükür rabbim hepinize nasip etsin insallah hepinizin kalmasını cok istiyorum aylarca hep aynı topiclerde gezdik bu ay güzel haberler verin
Ay maşallah minik pıt pıt sesleriKızçelerimmm bugün bizde kalp atısını duyduk çok şükür rabbim hepinize nasip etsin insallah hepinizin kalmasını cok istiyorum aylarca hep aynı topiclerde gezdik bu ay güzel haberler verin
Hadi bakalım güzel haberlerin devamı gelsin inşallahKızçelerimmm bugün bizde kalp atısını duyduk çok şükür rabbim hepinize nasip etsin insallah hepinizin kalmasını cok istiyorum aylarca hep aynı topiclerde gezdik bu ay güzel haberler verin
Hayırlısı canım olacağı varsa bekler içerde askerler bulurlar yarlarınıYarın çadır kampına gidiyoruz ve bugün 12.gün son ilişki olacakmuhtemelen bu ayı da es geçicez yani. Her ay bişey çıkıyor yaa pöfff. Arkadaşımız da olacak, erteleyemiyoruz. Çadırda da yalnız olmayacağız zaten
Hahaha o da denilebilir, no fanfinifinfonCambo cambo olmuycak desene
Oyy maşallah kuzuya, annesini üzmeden sağlıkla büyüsünKızçelerimmm bugün bizde kalp atısını duyduk çok şükür rabbim hepinize nasip etsin insallah hepinizin kalmasını cok istiyorum aylarca hep aynı topiclerde gezdik bu ay güzel haberler verin
Aynen tatlım yaa kafayı buna takarak da yaşamak istemiyorum. Olacağı varsa olur napalım biraz kafa dağıtalım yahu. Gitti bütün yaz tatili zatenHayırlısı canım olacağı varsa bekler içerde askerler bulurlar yarlarınıSen şimdi tatilinin keyfini çıkarmaya bak ozaman
Oy maşallahKızçelerimmm bugün bizde kalp atısını duyduk çok şükür rabbim hepinize nasip etsin insallah hepinizin kalmasını cok istiyorum aylarca hep aynı topiclerde gezdik bu ay güzel haberler verin
Amin bebişim güzel haberler verin banaGözünüz aydin tatlim Rabbim saglikla dogurmayi nasip etsin
aminnn kuzum cok dua ediyorum hepinize ins olucak sagol kuzucumAy maşallah minik pıt pıt sesleriçok şükür canım rabbim kucağına sağ salim versin amin inşallah bir an önce bizde hamile kalalım
amin bitanem sagolasın saglıklı gebeliklrimiz olsun insallahHadi bakalım güzel haberlerin devamı gelsin inşallah
Amin kuzucum devam et sende saglıklı gebelikler nasip etsin rabbimHahaha o da denilebilir, no fanfinifinfon
Oyy maşallah kuzuya, annesini üzmeden sağlıkla büyüsün
Aynen tatlım yaa kafayı buna takarak da yaşamak istemiyorum. Olacağı varsa olur napalım biraz kafa dağıtalım yahu. Gitti bütün yaz tatili zaten
Valla risk alıp beklemiyorum bile kuzum, tam gaz devamAmin kuzucum devam et sende saglıklı gebelikler nasip etsin rabbim
Kız kendine yer bul oyle ayak üstü alel acele olunca tutuyor bu veletlerYarın çadır kampına gidiyoruz ve bugün 12.gün son ilişki olacakmuhtemelen bu ayı da es geçicez yani. Her ay bişey çıkıyor yaa pöfff. Arkadaşımız da olacak, erteleyemiyoruz. Çadırda da yalnız olmayacağız zaten
Evet canim bir arkadaşimda letu kullandigi ay ayni senin gibi ağrı çekmişti,yürümeye bile zorluk çekiyorduKizlar cok kasık ağrım var. Doktor cok normal ilac sana yariyor dedi ama gerckten bazen yururken bile zorluyorbu ayda bebek olmazsa bidaki ay yine kullanacakmisim ilaci. İnsallah gerek kalmaz. Çünkü birden ağrım basliyor sanki adet olacakmisim gibi. Bu arada lh testlerim de pek siliklesme olmadi pozitif değil ama yumurtlama sonrasi silik cizgi gibide degil.
Tebrikler tatlimR raainbow M Mavimiresl ve diğer canım kızlarDireksiyon sınavında geçtiiiimmm çok şükür kafamdan kaygısı gitti şimdi sırada stres yapmadan kafam rahat bir şekilde bebek çalışmalarına başlamak kaldı
Anladım kuzum teşekkür ederim ❣Özel de canim
Kolay gelsin canım tatlı telaşlar kardeşin sağ salim alsın kucağınaKızlar evde değilim kardeşime geldim boya vs yardım ediyorum bebiş hazırlık yapıyoruz az kaldı doğuma❣ giremiyorum çok fazla bat yazan varsa olursa etiketleyin☺
Ayy inşallah kuzucum çok teşekkür ederizKolay gelsin canım tatlı telaşlar kardeşin sağ salim alsın kucağına
Kasık ağrısının olması bence çok umut verici. Bence normal de olmuyor sanki cimcikleme çekiştirme şeklinde oluyor. Sabrın sonu selamet inşallah o ay bu ay tatlımKizlar cok kasık ağrım var. Doktor cok normal ilac sana yariyor dedi ama gerckten bazen yururken bile zorluyorbu ayda bebek olmazsa bidaki ay yine kullanacakmisim ilaci. İnsallah gerek kalmaz. Çünkü birden ağrım basliyor sanki adet olacakmisim gibi. Bu arada lh testlerim de pek siliklesme olmadi pozitif değil ama yumurtlama sonrasi silik cizgi gibide degil.