- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 29
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.181
Her ikisinden ola bilir tatlimKızlar ya bide hem ayaklarımı üşütmüşüm çok fazla hemde şu maydanoz suyundan mi acaba kasıklarım nasıl ağrıyo anlatamam
Ayy ne güzel darısı başınaKızlar evde değilim kardeşime geldim boya vs yardım ediyorum bebiş hazırlık yapıyoruz az kaldı doğuma❣ giremiyorum çok fazla bat yazan varsa olursa etiketleyin☺
Maydanoz kekik Allah ne verdiyse içiyorumHer ikisinden ola bilir tatlim
Sağol kuzum teşekkür ederiz inşallahAyy ne güzel darısı başınasize kolay gelsin,sag salim alsın kucagina
Hahaha tuvalete mi gidem napamKız kendine yer bul oyle ayak üstü alel acele olunca tutuyor bu veletler
Maydanoz kekik Allah ne verdiyse içiyorum
Naýirrrrr tuvalet yasakkkHahaha tuvalete mi gidem napamya da arkadaşıma söyliyim sen azcık sahilde yürüyüş yap falan diye
Hocam dilimde uyuşma var jsjsjjsjsjdj yaa dün ne güldüm içerken aklıma geldiİç aşkoo iç
Senin sonun Recep ivedik
Aynen az bi yok olabilir misin 2 dk işimiz var de aşkoHahaha tuvalete mi gidem napamya da arkadaşıma söyliyim sen azcık sahilde yürüyüş yap falan diye
Şimdi de aklima Recep survivor da ormanda bilmediyi sebzeyi yiyor ve zehirleniyor sahilde uzanan kizi pişmiş tavuk olarak görüp saldırıyorHocam dilimde uyuşma var jsjsjjsjsjdj yaa dün ne güldüm içerken aklıma geldi
İntim jel kullandın mı sen canım bu kaşıntın için?Kızlar ya bide hem ayaklarımı üşütmüşüm çok fazla hemde şu maydanoz suyundan mi acaba kasıklarım nasıl ağrıyo anlatamam
Hocam dilimde uyuşma var jsjsjjsjsjdj yaa dün ne güldüm içerken aklıma geldi
Yok aşko o ne ki ilk kez duydum sanırım adını bide kaşıntı yoktu ki kuzum ama doktor yinede mantar için zlain krem vermişti onu kullandım şimdi yine ağrım var diye kullanıyorum kremi nolur nolmaz diyeİntim jel kullandın mı sen canım bu kaşıntın için?
Ben mustelanın intim jelini kullandım kaşıntınve kokuda rahatlatıyordu. Ama sen eşinle birlikte ilaç kullanmadan iyileşmeyeceksin. Dr ikimize de aynı ilaçları vermiştiYok aşko o ne ki ilk kez duydum sanırım adını bide kaşıntı yoktu ki kuzum ama doktor yinede mantar için zlain krem vermişti onu kullandım şimdi yine ağrım var diye kullanıyorum kremi nolur nolmaz diye
Kuzum ben doktora söyledim eşimin de ilaç kullanması gerekmiyo mu diye hayır tekrarlarsa kullanır dedi şuan gerek yok dediBen mustelanın intim jelini kullandım kaşıntınve kokuda rahatlatıyordu. Ama sen eşinle birlikte ilaç kullanmadan iyileşmeyeceksin. Dr ikimize de aynı ilaçları vermişti
Bide kuzum nasıl anlatsam ya bilemiyorum ki karnımın en altı özel bölgenin tam üstü o kısmımda ağrı çok oluyo sanki böyle içeri şişmiş gibi ve aşağıya baskı ve ağrı yapıyo randevu bakıyorum bulup gidicem ama bulabilirsem inşallahBen mustelanın intim jelini kullandım kaşıntınve kokuda rahatlatıyordu. Ama sen eşinle birlikte ilaç kullanmadan iyileşmeyeceksin. Dr ikimize de aynı ilaçları vermişti
Aman Ya RabbiBence çok dikkatli olmalisin