Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hocam dilimde uyuşma var jsjsjjsjsjdj yaa dün ne güldüm içerken aklıma geldi 🤣🤣🤣
Şimdi de aklima Recep survivor da ormanda bilmediyi sebzeyi yiyor ve zehirleniyor sahilde uzanan kizi pişmiş tavuk olarak görüp saldırıyor🤣🤣🤣🤣🤣bi düşün maydanozu içiyorsun eşin gözüne tuhaf görünüyor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Yok aşko o ne ki ilk kez duydum sanırım adını bide kaşıntı yoktu ki kuzum ama doktor yinede mantar için zlain krem vermişti onu kullandım şimdi yine ağrım var diye kullanıyorum kremi nolur nolmaz diye
Ben mustelanın intim jelini kullandım kaşıntınve kokuda rahatlatıyordu. Ama sen eşinle birlikte ilaç kullanmadan iyileşmeyeceksin. Dr ikimize de aynı ilaçları vermişti

Ben mustelanın intim jelini kullandım kaşıntınve kokuda rahatlatıyordu. Ama sen eşinle birlikte ilaç kullanmadan iyileşmeyeceksin. Dr ikimize de aynı ilaçları vermişti
Kuzum ben doktora söyledim eşimin de ilaç kullanması gerekmiyo mu diye hayır tekrarlarsa kullanır dedi şuan gerek yok dedi 🙄

Bide kuzum nasıl anlatsam ya bilemiyorum ki karnımın en altı özel bölgenin tam üstü o kısmımda ağrı çok oluyo sanki böyle içeri şişmiş gibi ve aşağıya baskı ve ağrı yapıyo randevu bakıyorum bulup gidicem ama bulabilirsem inşallah

X