Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım benim amiiinnn hepimiz alalım o güzel haberi bu ay inşallah

Ay şimdi kız aklıma sokma valla
ayy ben yüzyıl sonra okuyorum resmen mesajları burdan çıkmıyomusunuz yetişemiyorummmmm kendi aklıma soktuysam birilerinin daha aklına sokmam lazımdı
Sen mi ben miğ elime yapışık geziyorum bazı zamanlar :) dün gece uyku tutmadı zabağa kadar topiği okudum
kıızz yaat uyu sabahaa kadar naptın burdaaa
ben baya geriden geldim tüm mesajlarıda okuyamadım sayfalarca konuşmuşsunuz umarım ameliyata gerek kalmaz bence kalmayacak öyle hissettim ayrıca birşey sorabilirmiyim bu tüpler için film çektirdiniz demi bana çok acılı birşey olduğunu söylediler çektirmek istiyorum ama korkuyorum öyle mi acaba
aşkoo ne enfeksiyonu yaaa inşallah bir an önce geçer nerden geldi şimdi bebiş yolunda bu enfeksiyon

ayy al bendende o kadar bende takip etmicem kendimi dinlemicem dedim ama yok beynim durmuyorki dürtüyor şuran ağrıyor akıntın var vs diye susmazki ama bence bu kadar erken belirti vermez ya verir mi yoksa yaşayan varmıdır acaba bu kadar erken belirti

kızlaar noldu ben naptın astrolojiyi sevmeyenlere saçma gelcek ama gittim doğum haritama baktırdım odaklandığım kısım sadece çocuk kısmıydı kızla bahsederken valla bizim çocuk bizi bekletcek gibi galiba dedim nerden anladın dedi kız söyleyemedim ben sana üzülürsün diye dedi dedim 1 senedir deniyoruz gelen giden yok bana dediki satürn döngündesin bu süreçte hamile kalman zor haritan seni şubat mart gibi desteklicek bu konuda dedi ben o tarihe kadar kafayı yerimm ama bi rahatlama geldi amaan olmıcak diye değerlendiriyorum günleri bu rahatlıkla bi bakmışım bebek gelmiş

Vermez hsrhalde ya huni takmazsak iyi biz bu süreçte

ben huninin yarısını taktım kalan yarısıda yolda kendini dinlemekten alıkoyamıyorsun demi bu kadar belirti düşündükçe vücuttaki herşeyi daha çok hissetmeye başlıyorum galiba
Evet ve kendimi kötü hissediyorum da sürekli düşündüğüm için. Kendini strese sokuyorsun olmuyor o yüzden falan diyorum

Evet ve kendimi kötü hissediyorum da sürekli düşündüğüm için. Kendini strese sokuyorsun olmuyor o yüzden falan diyorum
evet stres hamile kalmayı engelliyor diyorlar ama elimde değil yani bu kadar zaman denedikten sonra biyerde strese girmeye başlıyorsun en azından ben öyleyim siz ne zamandır deniyorsunuz ilk bebek için mi

Kizlar sizde de alt karin bölgesinde gerginlik gibi ağrı oluyormu?daha açik izah edeyim tuvaletin geldiginde kendini sıkıyorsun ya öyle bir şey yani)))bilmem anlata bildimmi
Bende yumurtlamadan sonra oluyor ne kadar kendimi boş biraksam da geçmiyor hiç

evet anladım bende ara ara oluyor her ay değil ama oluyor yani sebebini bende bilmiyorum

Abooo nerde nasıl baktirdinbende istiyorum ama bizim şehirde astrolojiyi anlayan bulmak zor hepsi para tuzağı

Abooo nerde nasıl baktirdinbende istiyorum ama bizim şehirde astrolojiyi anlayan bulmak zor hepsi para tuzağı
ben online baktırdım ya benim şehrimde değildi ama hayretler içinde dinledim benim hakkımda hiç birşey bilmemesine rağmen bu kadar çok şey bilmesine şaşırdım nasıl oldu anlamadım
ama haritamda hamilelik konusunda desteklenmemek beni üzdü kırdı hoş değil

sal kendini inşallah gelir canım nerde baktırdın öyle bi yere gidip mi baktırdınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…