- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Böyle şeyleri okuyunca motive oluyorum valla çok seviniyorum Allah'ım bağışlasınBat 23 Ağustos ama göğüs ucunda aci olunca moralim bozuldu adet oncesi oluyor çünkü daha da ilgilenmeyecegim dedim hala topiklerde yorum okuyorumbazılarınızı sıkı takip ediyorum kızlar daha öncede demiştim miraclebeyb ablaminda tek tüp kapalı bir de çikolata kist vardı ikiz gebe kalmıştı valla
inşallaaah o günler yakındırDaha da aktif olamayacağımız günler olur inşallah yaaayaaa bana harika bir motivasyon oldu bu yazdıkların canımmm çok teşekkür ederim hayal etmesi bile harika
Bacı millet ikinciye döndü biz hala aynı yerdebizimde bu ayda olmazsa 1 yıl olcak artıkbende sen gibi 7-8. aydan sonra strese girmeye başladım inşallah güzel sonuçlar alırız mental olarakta yoruluyoruz artık
O saydıkların yumurtlama dönemi belirtileri tatlımVermez hsrhalde yahuni takmazsak iyi biz bu süreçte
kıızzz sormaaa bu aralar bide 2-3 kişiden ikinci gebelik haberi aldım az bi durun biz bi birinci turu tamamlayaydık dicem diyemedimBacı millet ikinciye döndü biz hala aynı yerde
Mantıken düşününce gün aşırı yapınca bir sıkıntı yoksa olması gerekiyor ama demek ki geleceği zamanı bekliyor bizim haylazlarbenimde 12sinde bitti bende gün aşırı bi ay denemiştim olmamıştı o ayda gebelikbu ayda gün aşırı mantığıyla ilerliyorum bakalım gerçekten inşallaah güzel sonuçlar alırız artık etrafımdakiler ikincilere hamile ben daha birinciye kavuşamadım
Hemde ne motivasyon valla sağolasıninşallaaah o günler yakındırmotivasyon olduysa ne mutlu ben bu hayalle gidip almıştım ehliyeti çünkü sende de işe yarar umarım
Ay çok güldüm yorumunuza yaO saydıkların yumurtlama dönemi belirtileri tatlım5 hücreli canlının belirti vereceğini sanmıyorum.. 10gün geçsin hele bi rahat verin zigotlara
Evet evet şimdiden nazlılar doğunca neler etcekler kim bilir bizeMantıken düşününce gün aşırı yapınca bir sıkıntı yoksa olması gerekiyor ama demek ki geleceği zamanı bekliyor bizim haylazlarşimdiden bu kadar nazlılarsa olunca ne yapacaksak inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız kuzum güzel düşünelim Benden 1 hafta sonra evlenen kuzenim var şuan ikinciyi doğurdu büyüttü bile ya etrafımızdaki insanlarda çok kırıcı olmaya başlıyor gün geçtikçe eşimin tarafı bana sen tembel çıktın gelinler arasında bile dediler daha neler neler eşimin haberi yok tabi yoksa çok kızar onlara o yüzden Rabbim inşallah daha fazla aratmadan herkesin kucağını doldurur amiiinnn
İnstası falan varsa bize de atsana canımben online baktırdım ya benim şehrimde değildi ama hayretler içinde dinledimbenim hakkımda hiç birşey bilmemesine rağmen bu kadar çok şey bilmesine şaşırdım nasıl oldu anlamadım
ama haritamda hamilelik konusunda desteklenmemek beni üzdü kırdı hoş değil
SoğancıyımAşkolar bu maydanoz suyunu hergün taze mi yapıyoruz nasıl oluyo aydınlatın beni @Random3 @miresl M mucizeOldu
Hiç çıkmıyoruzayy ben yüzyıl sonra okuyorum resmen mesajları burdan çıkmıyomusunuz yetişemiyorummmmmkendi aklıma soktuysam birilerinin daha aklına sokmam lazımdı
kıızz yaat uyu sabahaa kadar naptın burdaaa
ben baya geriden geldim tüm mesajlarıda okuyamadım sayfalarca konuşmuşsunuz umarım ameliyata gerek kalmaz bence kalmayacak öyle hissettimayrıca birşey sorabilirmiyim bu tüpler için film çektirdiniz demi bana çok acılı birşey olduğunu söylediler çektirmek istiyorum ama korkuyorum öyle mi acaba
aşkoo ne enfeksiyonu yaaa inşallah bir an önce geçer nerden geldi şimdi bebiş yolunda bu enfeksiyon
Ay hadi inşallah çok duyduk burda tatil dönüşü hamile kalanlarıValla en çokta bekleme süresi kafamı dağıtmam ya dönüşte inşallah güzel haberlerle gelirim size
Değerlendir gitsin aşko zaten spermler bir süre içerde yaşıyormuş inşallah tutar
Ah biz üşengeçler
Miden rahatsızsa bişey diyemem canım. Ay çok kötü ya inşallah hemen geçer.
Google amca bilir kız sus biz ne bilcez hatçe
Heeee biz kim bilmek kim
Evet canım öyle tehlikeleri de var bi kaç kişide daha okumuştum.
İnanki bendeHiç çıkmıyoruzwhatsap İnstagram unuttum ben buraya girmekten
Deliyiz yaİnanki bendedelimiyiz neyiz anlamadım
Zorla bana soğan içirtcek kız yaaSoğancıyımcanım önler gün taze oluyorsa maydanozda taze yapılıyordur
Hadi yaYaz hariç hepsi benim aşkımGüneş çarpıyor aşko beni evden dışarı çıkamıyorum gündüz
Bizde söylemiyoruz canım çocuk istediğimizi ve denediğimizi o halde bu laflar ediliyor işte birde denediğimizi söylesen olmadığını bilseler ne laflar duyarız Allah bilirEvet evet şimdiden nazlılar doğunca neler etcekler kim bilir bizegerçekten insanlar kırıcı çok haklısın öyle şeyler söylenmemeli bilip bilmeden ağır sözler söyleyebiliyorlar benim kayınvalidemde sürekli bak şunun gelininin bebeği olmuş bunun gelini ikinciye hamile seni soruyorlar benim gelinden tık yok diyorum falan diyor denediğimizi söylemiyoruz biz çok kırıcı aslında keşke insanlar biraz daha düşünceli olabilse İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemesi zor