Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle şeyleri okuyunca motive oluyorum valla çok seviniyorum Allah'ım bağışlasın darısı bizim başımıza

Daha da aktif olamayacağımız günler olur inşallah yaaa yaaa bana harika bir motivasyon oldu bu yazdıkların canımmm çok teşekkür ederim hayal etmesi bile harika
inşallaaah o günler yakındır motivasyon olduysa ne mutlu ben bu hayalle gidip almıştım ehliyeti çünkü sende de işe yarar umarım

Mantıken düşününce gün aşırı yapınca bir sıkıntı yoksa olması gerekiyor ama demek ki geleceği zamanı bekliyor bizim haylazlar şimdiden bu kadar nazlılarsa olunca ne yapacaksak inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız kuzum güzel düşünelim Benden 1 hafta sonra evlenen kuzenim var şuan ikinciyi doğurdu büyüttü bile ya etrafımızdaki insanlarda çok kırıcı olmaya başlıyor gün geçtikçe eşimin tarafı bana sen tembel çıktın gelinler arasında bile dediler daha neler neler eşimin haberi yok tabi yoksa çok kızar onlara o yüzden Rabbim inşallah daha fazla aratmadan herkesin kucağını doldurur amiiinnn

Evet evet şimdiden nazlılar doğunca neler etcekler kim bilir bize gerçekten insanlar kırıcı çok haklısın öyle şeyler söylenmemeli bilip bilmeden ağır sözler söyleyebiliyorlar benim kayınvalidemde sürekli bak şunun gelininin bebeği olmuş bunun gelini ikinciye hamile seni soruyorlar benim gelinden tık yok diyorum falan diyor denediğimizi söylemiyoruz biz çok kırıcı aslında keşke insanlar biraz daha düşünceli olabilse İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemesi zor

İnstası falan varsa bize de atsana canım

Hiç çıkmıyoruz whatsap İnstagram unuttum ben buraya girmekten

Bizde söylemiyoruz canım çocuk istediğimizi ve denediğimizi o halde bu laflar ediliyor işte birde denediğimizi söylesen olmadığını bilseler ne laflar duyarız Allah bilir Allah bize de sabır versin inşallah amin amin kimse daha fazla beklemesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…