Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
daha umut var tabi heveslendirmek istemem ama bazı hamile kalanlar göğüs ucunda acıyı hamilelik belirtisi olarak söylüyorlar umudunu kesme hemencik

daha umut var tabi heveslendirmek istemem ama bazı hamile kalanlar göğüs ucunda acıyı hamilelik belirtisi olarak söylüyorlar umudunu kesme hemencik
Geçen ay da oldu ya ondan canım sıkıldı ya tabi ümit kesilmez bu arada benim de tanıdık bir kadın var fal bakmıştı öylesine seneye Ekim de falan dedi hamileliğe işine gelmeyene inanmayacaksin falda

Geçen ay da oldu ya ondan canım sıkıldı ya tabi ümit kesilmez bu arada benim de tanıdık bir kadın var fal bakmıştı öylesine seneye Ekim de falan dedi hamileliğe işine gelmeyene inanmayacaksin falda
evet ümit kesilmez doğum haritası fal değil ya aslında o yüzden inandım biraz ya bakalım nelerr olacaaak

Kızlar bu arada benim 17sinde adetim bitti dün ilişki oldu yarında olacak inşallah ben gün aşırı ilişki düşünüyorum bu ay birde ovülasyon testi felan yapmayacağım kafaya takmamayı biraz salmayı düşünüyorum bu ay inşallah güzel sonuçlar alırız ya

Hoş buldum canım beniiim çok aktif olamıyorum bu aralar hatta bütün mesajları okumak istiyorum ama okuyamadım yarın direksiyon sınavım var kuzum heyecanlıyım
bende aktif olamıyorum mesajların hepsini bende okuyamadım aradan tanıdık isimleri görünce yazdım
oo kesin geçersiiinn o ehliyeti al ve öyle gel yarın buraya heyecanlanırsan hemen ileriyi hayal et bebişin olmuş bebişini almışsın oturtmuşsun oto koltuguna geçmişsin direksiyona geziyorsunuz

evet stres hamile kalmayı engelliyor diyorlar ama elimde değil yani bu kadar zaman denedikten sonra biyerde strese girmeye başlıyorsun en azından ben öyleyim siz ne zamandır deniyorsunuz ilk bebek için mi
Evet ilk bebek 8. Ay bu ay artık strese giriyorum elimde değil benimde

benimde 12sinde bitti bende gün aşırı bi ay denemiştim olmamıştı o ayda gebelik bu ayda gün aşırı mantığıyla ilerliyorum bakalım gerçekten inşallaah güzel sonuçlar alırız artık etrafımdakiler ikincilere hamile ben daha birinciye kavuşamadım

Benim gerginlik şişkinlik hissi oluyor bazen. Ama bu ay biraz farklı kramp gibi regl olacak gibi bir ağrı var

Daha da aktif olamayacağımız günler olur inşallah yaaa yaaa bana harika bir motivasyon oldu bu yazdıkların canımmm çok teşekkür ederim hayal etmesi bile harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…