- 26 Aralık 2019
- 336
- 266
- 29
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
21. günü nasıl hesaplıyoruz canım regl başlangıcından sonraki 21. gün mü ???Dr mfk öneriyor kimse 21. Güne önem vermiyor aslında çok önemli gün diyor özellikle pcoslulara öneriyor pcos yok bende ama 21. Günü değerlendirmeden geçmek istemedim
%30 um beni salmıyor ama ona da bir çözüm buldum mu tamamdırsal kendini inşallah gelir canım nerde baktırdın öyle bi yere gidip mi baktırdınnn
daha umut var tabi heveslendirmek istemem ama bazı hamile kalanlar göğüs ucunda acıyı hamilelik belirtisi olarak söylüyorlar umudunu kesme hemencikBat 23 Ağustos ama göğüs ucunda aci olunca moralim bozuldu adet oncesi oluyor çünkü daha da ilgilenmeyecegim dedim hala topiklerde yorum okuyorumbazılarınızı sıkı takip ediyorum kızlar daha öncede demiştim miraclebeyb ablaminda tek tüp kapalı bir de çikolata kist vardı ikiz gebe kalmıştı valla
Geçen ay da oldu ya ondan canım sıkıldı ya tabi ümit kesilmezdaha umut var tabi heveslendirmek istemem ama bazı hamile kalanlar göğüs ucunda acıyı hamilelik belirtisi olarak söylüyorlar umudunu kesme hemencik
evet ümit kesilmezGeçen ay da oldu ya ondan canım sıkıldı ya tabi ümit kesilmezbu arada benim de tanıdık bir kadın var fal bakmıştı öylesine seneye Ekim de falan dedi hamileliğe işine gelmeyene inanmayacaksin falda
Yaz hariç hepsi benim aşkımBen çok seviyorum yaz ayını aşko bide kışın doğmuşum sjjsjsjs ama böylesi bunaltıyo yahuen sevdiğim ilkbahar ve sonbahar ❣
Tepme tepme git kız her zaman mı oluyor buEvet Ya şimdi böyle sıralayınca şevkim kaçtı ahahahaama gitcem balayından sonra ilk uzak yere uzun bir tatil olcak hep yakın yerlere iki günlük kaçamak şeklindeydi bu fırsatı tepemem
Evet canım son olduğun adetin ilk gününden bu yana say 21. Günü21. günü nasıl hesaplıyoruz canım regl başlangıcından sonraki 21. gün mü ???
Kalırsın inşallahAllah senı tamam tamam ins denicem bu ay olmazsa kullanırım hamıel kalırsam da burdan biri de gönderirim
İnşallah canım beniiimTeşekkür ederim canım benimamiiinnn hepimiz alalım o güzel haberi bu ay inşallah
Hoş buldum canım beniiim
Valla en çokta bekleme süresi kafamı dağıtmam ya dönüşte inşallah güzel haberlerle gelirim sizeTepme tepme git kız her zaman mı oluyor buama yorulcan bacım
bende aktif olamıyorum mesajların hepsini bende okuyamadım aradan tanıdık isimleri görünce yazdımHoş buldum canım beniiimçok aktif olamıyorum bu aralar hatta bütün mesajları okumak istiyorum ama okuyamadım yarın direksiyon sınavım var kuzum heyecanlıyım
Evet ilk bebek 8. Ay bu ay artık strese giriyorum elimde değil benimdeevet stres hamile kalmayı engelliyor diyorlar ama elimde değil yani bu kadar zaman denedikten sonra biyerde strese girmeye başlıyorsun en azından ben öyleyim siz ne zamandır deniyorsunuz ilk bebek için mi
benimde 12sinde bitti bende gün aşırı bi ay denemiştim olmamıştı o ayda gebelikKızlar bu arada benim 17sinde adetim bitti dün ilişki oldu yarında olacak inşallah ben gün aşırı ilişki düşünüyorum bu ay birde ovülasyon testi felan yapmayacağım kafaya takmamayı biraz salmayı düşünüyorum bu ayinşallah güzel sonuçlar alırız ya
Benim gerginlik şişkinlik hissi oluyor bazen. Ama bu ay biraz farklı kramp gibi regl olacak gibi bir ağrı varKizlar sizde de alt karin bölgesinde gerginlik gibi ağrı oluyormu?daha açik izah edeyim tuvaletin geldiginde kendini sıkıyorsun ya öyle bir şey yani)))bilmem anlata bildimmi
Bende yumurtlamadan sonra oluyor ne kadar kendimi boş biraksam da geçmiyor hiç
Daha da aktif olamayacağımız günler olur inşallah yaaabende aktif olamıyorum mesajların hepsini bende okuyamadım aradan tanıdık isimleri görünce yazdım
oo kesin geçersiiinn o ehliyeti al ve öyle gel yarın burayaheyecanlanırsan hemen ileriyi hayal et bebişin olmuş bebişini almışsın oturtmuşsun oto koltuguna geçmişsin direksiyona geziyorsunuz
bizimde bu ayda olmazsa 1 yıl olcak artıkEvet ilk bebek 8. Ay bu ay artık strese giriyorum elimde değil benimde