- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Teşekkür ederimSafiye19 cok sevindim Allah gonlune gore versin
Değerlendir gitsin aşko zaten spermler bir süre içerde yaşıyormuş inşallah tutarEvet deneyen var herkese iyi gelmiyor ama denemekte fayda olabilir. Canlar ben size bişey sorcam şimdi ben 21. Günüde değerlendircem yarın yani 19 u 21. Günüm bu geceden değerlendirsem aynı olur dimi sonuçta şuan da 19 uyarın bişey yapamayız diye düşünüyorum valiz topla evi topla sabahta yola çıkacağız derken yeter bu kadar ekşın dimi
Ah biz üşengeçlerJeli aldım ama yapamadım hala
Miden rahatsızsa bişey diyemem canım. Ay çok kötü ya inşallah hemen geçer.Kuzum onu duydum da midem rahatsız soğan suyunu içebilir miyim emin değilim kendime güvenemiyorum o konudayok kuzum gitmedim doktora 2 gündür başladı işte randevu bulabilene aşk olsun yok mi dolu karın kısmımın en alt kısmında idrar torbasınında altı o kısımda aşırı ağrı hissediyorum bide şişlik var ayakta dururken otururken çok ağrıyo aşağı kadar vuruyo
Google amca bilir kız sus biz ne bilcez hatçeEn başta dedim gerçi gebeliğe yardımcı olduğu için söyledim ama bu kız bizi dinlemeyoooogitmiş maydonoz süt içecekmiş google amcaya bakmış öyle demiş ona
Evet canım öyle tehlikeleri de var bi kaç kişide daha okumuştum.Canım sogan suyu cok tehlikeli kimisine fayda ediyor evet ama mesela bende kist oldu 20 gün kanama çektim sadece yarım bardak sogan suyundan oldu
İnşallah aşko ❣Değerlendir gitsin aşko zaten spermler bir süre içerde yaşıyormuş inşallah tutar
Ah biz üşengeçler
Miden rahatsızsa bişey diyemem canım. Ay çok kötü ya inşallah hemen geçer.
Google amca bilir kız sus biz ne bilcez hatçe
Evet canım öyle tehlikeleri de var bi kaç kişide daha okumuştum.
Aynen artık inşallahDeğerlendir gitsin aşko zaten spermler bir süre içerde yaşıyormuş inşallah tutar
Ah biz üşengeçler
Vallahi ya çok sıcak geberdim
Üşenmekten değil beceriksizliktenDeğerlendir gitsin aşko zaten spermler bir süre içerde yaşıyormuş inşallah tutar
Ah biz üşengeçler
Tatile gidene kadar yoruluyor çok yoruluyor tatilde de gezerken yoruluyor eve dönünce ayrı bi telaş temizlik alışveriş tatil eşyalarını yıka yerleştir. Kız insan tatile gidince daha çok yoruluyor yaaAynen artık inşallahevde elim ayağıma dolandı bi yandan çamaşırlar bi yandan temizlik bi yandan eksik bişey olmasın diye valize aklıma geldikçe bişeyler koymalar tatil bile uğraştırıcı ya
Kız niye beceremiyorsunuz çok mu zor bi şeyÜşenmekten değil beceriksizlikten
Yolda yolda geliyorVallahi ya çok sıcak geberdimaşko üüff üüüfff geldi miiğğğ
Var ya hiç bişeyim yapasım yok evi zar zor topladım bulaşıkları yıkayıp yemekte koyarsam bende kralı yokYolda yolda geliyor
Kız bende sabahtır bir o koltuğa bir bu koltuğa yatıyorum beyaz eşyalarımı getirdiler sabah 45 dk 1 saate kuruluma gelirler dedi adam saat 4 olucak daha gelen giden yokVar ya hiç bişeyim yapasım yok evi zar zor topladım bulaşıkları yıkayıp yemekte koyarsam bende kralı yok
Arasana aşko gelip kursunlar zahmet etcekler ama yaniKız bende sabahtır bir o koltuğa bir bu koltuğa yatıyorum beyaz eşyalarımı getirdiler sabah 45 dk 1 saate kuruluma gelirler dedi adam saat 4 olucak daha gelen giden yoksıcakta ders de çalışamıyorum bunaldım