Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kocam iki kez aradı kız yoğunluk var diyorlarmış Ayy şu yaz bi biteydi iyiydi ya hiç sevmiyorum yaz ayını

Tatile gidene kadar yoruluyor çok yoruluyor tatilde de gezerken yoruluyor eve dönünce ayrı bi telaş temizlik alışveriş tatil eşyalarını yıka yerleştir. Kız insan tatile gidince daha çok yoruluyor yaa
Evet Ya şimdi böyle sıralayınca şevkim kaçtı ahahaha ama gitcem balayından sonra ilk uzak yere uzun bir tatil olcak hep yakın yerlere iki günlük kaçamak şeklindeydi bu fırsatı tepemem

Yaaaa o kadar çok sevindim ki canımmmm bu mesajın içime mutluluk sevinç verdi tek yumurtalık bile maşallah ne kadar çalışkan baksana iki tane üretmiş tek başına maşallah canım benim inşallah bu ay çok güzel haberler alırız senden dualarım seninle kuzummm bu arada benim ablamında tek tüpü tamamen kapalıymış ama yeğenime hiç zorlanmadan hamile kaldı sonrasında doğumda kapalı olan tüpü aldılar bir tüple tekrar hamile kalabilirsin hiç sorun olmaz dediler canım gönlünü içini ferah tut

Kızlar bu 21 gün muhabbeti ne banada anlatırmısınız

Kızlar ya bu ay belirti takip etmeyeceğim vs dedim ama göz ardı da edemiyorum 16sı çatlama günümdü ağrıdan anlıyorum daha önce de çatlama gününü değerlendirdik defalarca bu kadar erken böyle belirtilerim olmamıştı. 17sinde göğüs uçlarım hassaslaştı dün göğüslerim bir dolgunlaştı acımaya başladı aynı sekilde dünde devam ediyordu bunlar ve kasıklarım ağrıyordu ben kendime belirti üretiyorum dedim bugünde o kadar yoğun akıntım var ki acayip akışkan kıvamda su gibi ve çok fazla miktarda ve diğer belirtilerde devam ediyor. Bu kadar erken belirti verir mi sizce? Kendimi mi kandiriyorum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…