- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Bana anlattılar da tam odaklanamadım size sorarım yine kullanıncaKız niye beceremiyorsunuz çok mu zor bi şey
Kocam iki kez aradı kız yoğunluk var diyorlarmışArasana aşko gelip kursunlar zahmet etcekler ama yanivalla evi sürünerek topladım desem yeri camları açıyorum sıcaklık içeri vuruyo kapatıyorum olmuyo bi oturuyorum bi kalkıyorum ayaklarım üşüyo kendim yanıyorum vallahi bezdum
Kız işte ilişki öncesi vajina içine sıkacakmışsın basit o sonrasında da eşin verecek çoşkuyuBana anlattılar da tam odaklanamadım size sorarım yine kullanınca
Doktorlarin duyarsızlığına sinir oluyorum yaSakin ol bebeğim asıl önemli olanlar onlar zaten
Ben kendim hormon baktirmak istiyorum dedim onun analizini de kendim yaparim artik heraldeHormonlarina falan baksin ona göre bi oneride bulunur bence
Evet tatlım her gün taze hazırlayacaksınAşkolar bu maydanoz suyunu hergün taze mi yapıyoruz nasıl oluyo aydınlatın beni R Random3 @miresl @mucizeyimben
Tamam kuzum teşekkür ederim ❣❣Evet tatlım her gün taze hazırlayacaksın
Alıştım o yüzden gitmiyorum çok fazlaDoktorlarin duyarsızlığına sinir oluyorum ya
Ben çok seviyorum yaz ayını aşko bide kışın doğmuşum sjjsjsjs ama böylesi bunaltıyo yahuKocam iki kez aradı kız yoğunluk var diyorlarmışAyy şu yaz bi biteydi iyiydi ya hiç sevmiyorum yaz ayını
Canım benide eklermisin dün çatlamayı gördüm şimdi batı bekliyorumBen çok seviyorum yaz ayını aşko bide kışın doğmuşum sjjsjsjs ama böylesi bunaltıyo yahuen sevdiğim ilkbahar ve sonbahar ❣
Bat ne zaman canımCanım benide eklermisin dün çatlamayı gördüm şimdi batı bekliyorum
14 gün sonrasını baz alırsak 1 Eylül canımBat ne zaman canım
Evet Ya şimdi böyle sıralayınca şevkim kaçtı ahahahaTatile gidene kadar yoruluyor çok yoruluyor tatilde de gezerken yoruluyor eve dönünce ayrı bi telaş temizlik alışveriş tatil eşyalarını yıka yerleştir. Kız insan tatile gidince daha çok yoruluyor yaa
Tamam canım ekliyorum14 gün sonrasını baz alırsak 1 Eylül canım
Kız işte ilişki öncesi vajina içine sıkacakmışsın basit o sonrasında da eşin verecek çoşkuyu
Yaaaa o kadar çok sevindim ki canımmmm bu mesajın içime mutluluk sevinç verdiKızlar çok şükür rahim ağzı acabildi biraz ağrılı bir işlem oldu ama açıldı sonundasol tüple alakalı ameliyat dedi sağ tüple hamile kalabilirsin dedi sol yumurtalık hiç yok sağ tarafa iki tane yumurta gözüktü çalışmalara devam dedi belli mi olur belki ikiz olur dedi ay çok sevindim içim çok rahatladı reglden 13 gün tekrar çağırdı bakalım yumurtaliklarina dedi ve ilaç verecekmiş dua edin bu ay olsun Mucizemmm16 @Gzmyts53 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @Marulkafakz ve diğer güzeller
Kızlar bu 21 gün muhabbeti ne banada anlatırmısınızEvet deneyen var herkese iyi gelmiyor ama denemekte fayda olabilir. Canlar ben size bişey sorcam şimdi ben 21. Günüde değerlendircem yarın yani 19 u 21. Günüm bu geceden değerlendirsem aynı olur dimi sonuçta şuan da 19 uyarın bişey yapamayız diye düşünüyorum valiz topla evi topla sabahta yola çıkacağız derken yeter bu kadar ekşın dimi
Dr mfk öneriyor kimse 21. Güne önem vermiyor aslında çok önemli gün diyor özellikle pcoslulara öneriyor pcos yok bende ama 21. Günü değerlendirmeden geçmek istemedimKızlar bu 21 gün muhabbeti ne banada anlatırmısınız
Ay bendede pcos var bende değerlendirim ozamanDr mfk öneriyor kimse 21. Güne önem vermiyor aslında çok önemli gün diyor özellikle pcoslulara öneriyor pcos yok bende ama 21. Günü değerlendirmeden geçmek istemedim