Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 23 Ağustos ama göğüs ucunda aci olunca moralim bozuldu adet oncesi oluyor çünkü daha da ilgilenmeyecegim dedim hala topiklerde yorum okuyorum 😅 bazılarınızı sıkı takip ediyorum kızlar 🤭 daha öncede demiştim miraclebeyb miraclebeyb ablaminda tek tüp kapalı bir de çikolata kist vardı ikiz gebe kalmıştı valla
daha umut var tabi heveslendirmek istemem ama bazı hamile kalanlar göğüs ucunda acıyı hamilelik belirtisi olarak söylüyorlar umudunu kesme hemencik 😅

daha umut var tabi heveslendirmek istemem ama bazı hamile kalanlar göğüs ucunda acıyı hamilelik belirtisi olarak söylüyorlar umudunu kesme hemencik 😅
Geçen ay da oldu ya ondan canım sıkıldı ya tabi ümit kesilmez 🥲 bu arada benim de tanıdık bir kadın var fal bakmıştı öylesine seneye Ekim de falan dedi hamileliğe işine gelmeyene inanmayacaksin falda 😅

Geçen ay da oldu ya ondan canım sıkıldı ya tabi ümit kesilmez 🥲 bu arada benim de tanıdık bir kadın var fal bakmıştı öylesine seneye Ekim de falan dedi hamileliğe işine gelmeyene inanmayacaksin falda 😅
evet ümit kesilmez 🥲 doğum haritası fal değil ya aslında o yüzden inandım biraz ya 😅 bakalım nelerr olacaaak 😅

Kızlar bu arada benim 17sinde adetim bitti dün ilişki oldu yarında olacak inşallah ben gün aşırı ilişki düşünüyorum bu ay birde ovülasyon testi felan yapmayacağım kafaya takmamayı biraz salmayı düşünüyorum bu ay 😣 inşallah güzel sonuçlar alırız ya 🥺

Hoş buldum canım beniiim 🌸❤️ çok aktif olamıyorum bu aralar hatta bütün mesajları okumak istiyorum ama okuyamadım yarın direksiyon sınavım var kuzum heyecanlıyım 🤩😍
bende aktif olamıyorum mesajların hepsini bende okuyamadım aradan tanıdık isimleri görünce yazdım😍
oo kesin geçersiiinn o ehliyeti al ve öyle gel yarın buraya 🤩 heyecanlanırsan hemen ileriyi hayal et bebişin olmuş bebişini almışsın oturtmuşsun oto koltuguna geçmişsin direksiyona geziyorsunuz 🤩 🤩

evet stres hamile kalmayı engelliyor diyorlar ama elimde değil yani bu kadar zaman denedikten sonra biyerde strese girmeye başlıyorsun en azından ben öyleyim siz ne zamandır deniyorsunuz ilk bebek için mi
Evet ilk bebek 8. Ay bu ay artık strese giriyorum elimde değil benimde :KK43:

Kızlar bu arada benim 17sinde adetim bitti dün ilişki oldu yarında olacak inşallah ben gün aşırı ilişki düşünüyorum bu ay birde ovülasyon testi felan yapmayacağım kafaya takmamayı biraz salmayı düşünüyorum bu ay 😣 inşallah güzel sonuçlar alırız ya 🥺
benimde 12sinde bitti bende gün aşırı bi ay denemiştim olmamıştı o ayda gebelik 🥺 bu ayda gün aşırı mantığıyla ilerliyorum bakalım gerçekten inşallaah güzel sonuçlar alırız artık 🥺 etrafımdakiler ikincilere hamile ben daha birinciye kavuşamadım 🥺

Kizlar sizde de alt karin bölgesinde gerginlik gibi ağrı oluyormu?daha açik izah edeyim tuvaletin geldiginde kendini sıkıyorsun ya öyle bir şey yani)))bilmem anlata bildimmi
Bende yumurtlamadan sonra oluyor ne kadar kendimi boş biraksam da geçmiyor hiç
Benim gerginlik şişkinlik hissi oluyor bazen. Ama bu ay biraz farklı kramp gibi regl olacak gibi bir ağrı var

bende aktif olamıyorum mesajların hepsini bende okuyamadım aradan tanıdık isimleri görünce yazdım😍
oo kesin geçersiiinn o ehliyeti al ve öyle gel yarın buraya 🤩 heyecanlanırsan hemen ileriyi hayal et bebişin olmuş bebişini almışsın oturtmuşsun oto koltuguna geçmişsin direksiyona geziyorsunuz 🤩 🤩
Daha da aktif olamayacağımız günler olur inşallah yaaa 🤰🏻🤱🏻 🤣🤣 yaaa bana harika bir motivasyon oldu bu yazdıkların canımmm çok teşekkür ederim hayal etmesi bile harika 🤩 😍

X