Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arasana aşko gelip kursunlar zahmet etcekler ama yani 😅😅🙄 valla evi sürünerek topladım desem yeri camları açıyorum sıcaklık içeri vuruyo kapatıyorum olmuyo bi oturuyorum bi kalkıyorum ayaklarım üşüyo kendim yanıyorum vallahi bezdum🙄🤣
Kocam iki kez aradı kız yoğunluk var diyorlarmış 😏 Ayy şu yaz bi biteydi iyiydi ya hiç sevmiyorum yaz ayını 😏

Tatile gidene kadar yoruluyor çok yoruluyor tatilde de gezerken yoruluyor eve dönünce ayrı bi telaş temizlik alışveriş tatil eşyalarını yıka yerleştir. Kız insan tatile gidince daha çok yoruluyor yaa
Evet Ya şimdi böyle sıralayınca şevkim kaçtı ahahaha 😂 ama gitcem balayından sonra ilk uzak yere uzun bir tatil olcak😂 hep yakın yerlere iki günlük kaçamak şeklindeydi bu fırsatı tepemem 🤣🤣

Kızlar çok şükür rahim ağzı acabildi biraz ağrılı bir işlem oldu ama açıldı sonunda 🥲🙏🏼 sol tüple alakalı ameliyat dedi sağ tüple hamile kalabilirsin dedi sol yumurtalık hiç yok sağ tarafa iki tane yumurta gözüktü çalışmalara devam dedi belli mi olur belki ikiz olur dedi ay çok sevindim içim çok rahatladı reglden 13 gün tekrar çağırdı bakalım yumurtaliklarina dedi ve ilaç verecekmiş dua edin bu ay olsun 🥲🥰 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Gzmyts53 Demgey3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Marulkafakz ve diğer güzeller ❤️
Yaaaa o kadar çok sevindim ki canımmmm bu mesajın içime mutluluk sevinç verdi 😍😍😍 tek yumurtalık bile maşallah ne kadar çalışkan baksana iki tane üretmiş tek başına 😍 maşallah canım benim inşallah bu ay çok güzel haberler alırız senden 🌸🌸 dualarım seninle kuzummm 😍 bu arada benim ablamında tek tüpü tamamen kapalıymış ama yeğenime hiç zorlanmadan hamile kaldı sonrasında doğumda kapalı olan tüpü aldılar bir tüple tekrar hamile kalabilirsin hiç sorun olmaz dediler canım gönlünü içini ferah tut 🥰❤️😍

Evet deneyen var herkese iyi gelmiyor ama denemekte fayda olabilir. Canlar ben size bişey sorcam şimdi ben 21. Günüde değerlendircem yarın yani 19 u 21. Günüm bu geceden değerlendirsem aynı olur dimi sonuçta şuan da 19 u😂😂😂 yarın bişey yapamayız diye düşünüyorum valiz topla evi topla sabahta yola çıkacağız derken yeter bu kadar ekşın dimi😂😂😂
Kızlar bu 21 gün muhabbeti ne banada anlatırmısınız 😂😂

Kızlar ya bu ay belirti takip etmeyeceğim vs dedim ama göz ardı da edemiyorum 😅 16sı çatlama günümdü ağrıdan anlıyorum daha önce de çatlama gününü değerlendirdik defalarca bu kadar erken böyle belirtilerim olmamıştı. 17sinde göğüs uçlarım hassaslaştı dün göğüslerim bir dolgunlaştı acımaya başladı aynı sekilde dünde devam ediyordu bunlar ve kasıklarım ağrıyordu ben kendime belirti üretiyorum dedim bugünde o kadar yoğun akıntım var ki acayip akışkan kıvamda su gibi ve çok fazla miktarda ve diğer belirtilerde devam ediyor. Bu kadar erken belirti verir mi sizce? Kendimi mi kandiriyorum yine 😅

X