- 26 Aralık 2019
- 336
- 266
- 29
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Ayy büyümüşler maşallah teyzesin güzeli ve yaklaşıklı paşasıSanki bakacak olanlar onlarBenim 2 çocuğum var teyzesi 11 bucuk oldu oğlum kızımda 8 yasinda
Ay korkutma ablacımmEvet şimdilik alakan yok inşaallah bebişin olsun gör o zaman nasıl oluyo alaka
Ay maşallah sizeKeseyi ve yolksac kesesini gördük şimdilikbelirti olarak göğüslerim çok fena bide ara ara hafif ağrılar olup geçiyor o kadar
3 gün oluyor canım ilişki olalı.O bende de var ılıskıye girdim mi ondna da olabılıyomus
Benimde bozmuştu aşko ama geçen ay ilaç kullanmadım ama işte histereskopi oldum ya geçen ay benimde dengemi o bozdu hep geç gelen reglim bu sefer erken geldiKuzu enfeksiyon mu bilemem ama benim bu yumurta gelistiriciler fazlasiyla dengemi bozdu hic akinti kasık agrisi olmayan ben gunlerce o dediklerini yasiyorum batma yanma dikis yerlerimde sızlama yanma (sezeryan)
Hadi vurduğunuz gol olsunKuzu bu aksamda degerlendircem
Güzel şehirdir uzun zaman kalıp yaşayınca öğreninceBen Kırşehir de üni okudum her firsatta koşup Konya ya gezmeye giderdik eski bir dava vardi orda
En mantıklısı aşko bide eşim gözüksün erkenden öğrenin içiniz rahat etsin yolunuza da o şekilde devam edersiniz . İnşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırızBen henüz 8 aydır uğraşıyorum canım. Ben bir doktora gittim hormonlarıma yumurtalıklarima vs baktı hiçbir sorun yokmus 1 sene olmazsa araştırmaya başlıyoruz dedi hatta gittiğim ay ben bu ay olacağını düşünüyorum alman saati gibi her şey tıkır tıkır çalışıyor dedi 3 ay geçti üstünden hala olmadı artık adamı doktora göndereceğim bir iki aya
Bende hsg sonrasi adet erken olmustum. Yaa ne kadar dengemiz bozulmus aslinda bisuru seylerden gecmisiz3 gün oluyor canım ilişki olalı.
Benimde bozmuştu aşko ama geçen ay ilaç kullanmadım ama işte histereskopi oldum ya geçen ay benimde dengemi o bozdu hep geç gelen reglim bu sefer erken geldi
Hadi vurduğunuz gol olsun
Bende geçen ay 9. Gün yumurtlama gördüm normalde 9-13. Döngü gunlerinde oluyorum. Bu ay letu uzatti yumurtlama işiniBende de geçen ay 10 günde yumurtlama oldu bu ay 14
Geçen ay 23 günde adet oldum
Bu ay sanırım 27 28 gün arası olurum
En büyük pişmanlığımdan birisi doğum kontrol hapı oldu
4 ay sadece kullandım ama düzenimi alt üst etti
Kıız burası neresi ben buraya niye bu kadar geç geldim
Kuzu ozaman hic düşünme rahat gecer
Anestezili istedim yoksa panik yaparim çoğu yerde okudum stres olduminşallah kolaylıkla geçer
Aaa çok iyi olmuş çok güzel düşünmüşsün benide ekle hemencik listeye o zaman 5 eylül bat tarihimAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
bitliKedi M Mavimiresl Veziir Childdevelopment @000umutlu000 @mucizeyimben @Random3 @iyilikperisi92
Canım kızlar ❣ Bat Durum @Gzmyts53 @bilemegec 23 Ağustos 1fafeyla 24 Ağustos
@ad000 26 Ağustos
@Lale95 28 Ağustos
@000umutlu000 28 Ağustos M melek076 28 Ağustos
M Mavimiresl 31 Ağustos @mehrunnisa 3 Eylül
Mucizemmm16 3 Eylül
Veziir 4 Eylül
@Random3 5 Eylül
Marulkafakz 6 Eylül
Hsg değil aşko benimki histereskopi rahime kamera sokup içini izlediler. Hsg de çekildim onda pek etkilememiştiBende hsg sonrasi adet erken olmustum. Yaa ne kadar dengemiz bozulmus aslinda bisuru seylerden gecmisiz
Aşkom hiç stres yapma çok kolay bi işlem nasıl oldu bitti anlamayacaksınKızlarrr yarın sabah 9 da hsg çok heyecan yaptım stresten karnıma ağrılar giriyordua edin banaa temiz güzel geçsin
Ay amiin inşallah kuzucummAşkom hiç stres yapma çok kolay bi işlem nasıl oldu bitti anlamayacaksınter temiz sonuçlar alasın inşallah
Ekledim aşko ama benim fikrim değil fikir anamızAaa çok iyi olmuş çok güzel düşünmüşsün benide ekle hemencik listeye o zaman 5 eylül bat tarihim
Ben bile okuyamadım aşkohoşgeldin ❣Bu aradaa herkese merhabaaa 36 sayfa konuşmuşsunuz ben gelene kadar hepsini okuyamamama bundan sonraki konulara dahil olurum inşallah
Bizde 1 yıldır bebiş bekliyoruz ama gelesi yok sanırım
Umarım burası uğurlu gelir hepimize
Ben hic takviye kullanmiyorum demir hariçBende geçen ay 9. Gün yumurtlama gördüm normalde 9-13. Döngü gunlerinde oluyorum. Bu ay letu uzatti yumurtlama işini
4 yil dile kolayGüzel şehirdir uzun zaman kalıp yaşayınca öğrenince
Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
bitliKedi M Mavimiresl Veziir Childdevelopment @000umutlu000 @mucizeyimben @Random3 @iyilikperisi92
Canım kızlar ❣ Bat Durum @Gzmyts53 @bilemegec 23 Ağustos 1fafeyla 24 Ağustos
@ad000 26 Ağustos
@Lale95 28 Ağustos
@000umutlu000 28 Ağustos M melek076 28 Ağustos
M Mavimiresl 31 Ağustos @mehrunnisa 3 Eylül
Mucizemmm16 3 Eylül
Veziir 4 Eylül
Marulkafakz 6 Eylül @zeynepmuh 7 Eylül