Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar bat tarihim 7 Eylül

Kesinlikle regl geçsin ondan sonra öğrenmek daha iyi olacak ama sabırsızlık işte ah o sabırsızlık bata 5 gün vardı öğrendiğimde zaten normal günün ertesi günü regl oldum. Doktorun dediği çok iyi oluyor seni yönlendirmesi çok iyi geliyor insana inşallah gebe olarak gidersiniz valla ne güzel olur

Hayirlisi olsun rabbimin vardir bi bildiği ki bizim sabrımızı uğraşımızı görmek istiyor.

Ya ben cok araftayim rahatliga cok alistim benimkiler baya büyüdü aslinda cok hevesim var minik bitane neşemiz olsun evde diye ama ne bileyim bebek istiyorum deyincede insanlarin yuz ifadesi degisiyor vs. Yani aklim karışık nasil olur bilmiyorum

Herşeyin hayırlısı olsun sağlıkla doğru zamanda gelsin Rabbimin vardır bi bildiği diyorum bende kaç çocuğunuz vardı benimkiler deyince?? Ama yeni minikte istiyordur illa ki insaann valla insanların bir ağzı var maşallah diliyle anlatamazsa gözüyle bile anlatıyor derdini

Zaten biranda birakman sana zarar verir ama azaltabilirsin. Hamilelikte minnakina zararli dogum sonrasidasigara icip nasil yaklascaksin bebeğine hep bunlari getir aklina ve azaltmana yardimci olur kuzu
Haklısın canım
Bugün paket almadım kendime elektrikli sigara ile ilk gün deneyeceğim

Sanki bakacak olanlar onlar Benim 2 çocuğum var teyzesi 11 bucuk oldu oğlum kızımda 8 yasinda

Normalde 28 olmasi gerekli ama cok geç yumurtlama oluyor bu ay benim. Doktorun dedigine göre 31 Ağustos bat. Bana kalirsa Eylüle kadar uzar bat ilk defa bu kadar geç yumurtlama gördüm
Bende de geçen ay 10 günde yumurtlama oldu bu ay 14
Geçen ay 23 günde adet oldum
Bu ay sanırım 27 28 gün arası olurum
En büyük pişmanlığımdan birisi doğum kontrol hapı oldu
4 ay sadece kullandım ama düzenimi alt üst etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…