Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım😍 güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv M Mavimiresl @Veziir @Cgh @000umutlu000 @mucizeyimben @Random3 @iyilikperisi92
Canım kızlar ❣BatDurum
@Gzmyts53👼
@bilemegec23 Ağustos
@1fafeyla 24 Ağustos
@ad000 26 Ağustos
@Lale95 28 Ağustos
@000umutlu000 28 Ağustos
M melek076 28 Ağustos
M Mavimiresl 31 Ağustos
@mehrunnisa3 Eylül
Mucizemmm16 Mucizemmm16 3 Eylül
@Veziir 4 Eylül
@Random3 5 Eylül
Marulkafakz Marulkafakz 6 Eylül
İyi akşamlar bat tarihim 7 Eylül 🌸

Bosuna demiyolar aslinda regl gecince öğrenmek lazim diye böyle üzüntüler olmuyor ozaman ama sabredemiyoruz😔 bata kac gün kala ogrendin? Bu arada benim doktorda ayın 31 i regl olman lazim dedi bana yumurtlama da geç oluyor bu ay benim bence 31 ini gecer regl olmam. Randevu vermiyorum ayın 5 ine kadar adet olmazsan sabahtan kan ver gebelik varsa muayne etcem o gün dedi. Eğer adet olursan letu ya devam ayin 12 sindede kontrol yaziyorum dedi
Kesinlikle regl geçsin ondan sonra öğrenmek daha iyi olacak ama sabırsızlık işte ah o sabırsızlık 🤭 bata 5 gün vardı öğrendiğimde zaten normal günün ertesi günü regl oldum. Doktorun dediği çok iyi oluyor seni yönlendirmesi çok iyi geliyor insana inşallah gebe olarak gidersiniz valla ne güzel olur 🥰🥰🙏

Kesinlikle regl geçsin ondan sonra öğrenmek daha iyi olacak ama sabırsızlık işte ah o sabırsızlık 🤭 bata 5 gün vardı öğrendiğimde zaten normal günün ertesi günü regl oldum. Doktorun dediği çok iyi oluyor seni yönlendirmesi çok iyi geliyor insana inşallah gebe olarak gidersiniz valla ne güzel olur 🥰🥰🙏
Hayirlisi olsun rabbimin vardir bi bildiği ki bizim sabrımızı uğraşımızı görmek istiyor.

Ya ben cok araftayim rahatliga cok alistim benimkiler baya büyüdü aslinda cok hevesim var minik bitane neşemiz olsun evde diye ama ne bileyim bebek istiyorum deyincede insanlarin yuz ifadesi degisiyor vs. Yani aklim karışık nasil olur bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Hayirlisi olsun rabbimin vardir bi bildiği ki bizim sabrımızı uğraşımızı görmek istiyor.

Ya ben cok araftayim rahatliga cok alistim benimkiler baya büyüdü aslinda cok hevesim var minik bitane neşemiz olsun evde diye ama ne bileyim bebek istiyorum deyincede insanlarin yuz ifadesi degisiyor vs. Yani aklim karışık nasil olur bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Herşeyin hayırlısı olsun sağlıkla doğru zamanda gelsin Rabbimin vardır bi bildiği diyorum bende 🙏 kaç çocuğunuz vardı benimkiler deyince?? Ama yeni minikte istiyordur illa ki insaann 🤗 valla insanların bir ağzı var maşallah diliyle anlatamazsa gözüyle bile anlatıyor derdini 😡

Zaten biranda birakman sana zarar verir ama azaltabilirsin. Hamilelikte minnakina zararli dogum sonrasidasigara icip nasil yaklascaksin bebeğine hep bunlari getir aklina ve azaltmana yardimci olur kuzu
Haklısın canım
Bugün paket almadım kendime elektrikli sigara ile ilk gün deneyeceğim

Herşeyin hayırlısı olsun sağlıkla doğru zamanda gelsin Rabbimin vardır bi bildiği diyorum bende 🙏 kaç çocuğunuz vardı benimkiler deyince?? Ama yeni minikte istiyordur illa ki insaann 🤗 valla insanların bir ağzı var maşallah diliyle anlatamazsa gözüyle bile anlatıyor derdini 😡
Sanki bakacak olanlar onlar🤷🏼‍♀️ Benim 2 çocuğum var teyzesi 11 bucuk oldu oğlum kızımda 8 yasinda 🥰🥰🥰

Normalde 28 olmasi gerekli ama cok geç yumurtlama oluyor bu ay benim. Doktorun dedigine göre 31 Ağustos bat. Bana kalirsa Eylüle kadar uzar bat😅 ilk defa bu kadar geç yumurtlama gördüm
Bende de geçen ay 10 günde yumurtlama oldu bu ay 14
Geçen ay 23 günde adet oldum
Bu ay sanırım 27 28 gün arası olurum
En büyük pişmanlığımdan birisi doğum kontrol hapı oldu
4 ay sadece kullandım ama düzenimi alt üst etti

X