Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanka 31 Ağustos -25 Eylül -19 Ekim -16 Kasım -10 Aralık sen bu yıl ki tüm adet günlerimi yaz benim

Ah o haplarrrrr benimde o böyle yaptı 1.5 yil oldu bırakalı zaten 1 kutu hapı 1-2 ay falan kullandım sonra bıraktım hala çocuğu tutturamadım halbuki adetim sonrasında hemen düzene girmişti aslında

Ah o haplarrrrr benimde o böyle yaptı 1.5 yil oldu bırakalı zaten 1 kutu hapı 1-2 ay falan kullandım sonra bıraktım hala çocuğu tutturamadım halbuki adetim sonrasında hemen düzene girmişti aslında
Paketi oldu şuan 40 Euro hala çok kullanan var
Ama bana sorarsan ilk gebelikten sonra en iyisi spiral

Valla o zaman kaça aldığımı unuttum ama bence erkek korunsun ya niye her şeyi biz üstleniyoruz ya sonra böyle uğraş dur
Ocakta doğum kontrol hapını bıraktım
Şimdi linclenecem ama o zaman ev taşıdığımız için bazen geri çekilme bazen hiç korunmadık
yinede gebelik olmadı o zamanki streste
Zaten istemiyorduk
Hzıran da istemeye başşladık ve deniyoruz
Artık hayırlısı

Yok canım neden linçlenesin olabilir yani. Bende öncesinde kafaya takmıyırdum ama buraya takıldığımdan bu yana daha bi takıntı haline geldi sanki ama benim duyduğum hapı uzun süre kullanıp bırakanlar daha çabuk hamile kalıyormuş

Ay bu en çok benim işime yarar bir ara herkese abla demiştim topikte çok gülmüştük

Sıcaklarda cok zor oluyo ya ağrı ayrı kanama ayrı pedler ayrı kuzum benim 5 6 gün önceden başlıyo ağrılarım iyice yaklaştıkca da ağrı rahimde baskıyla birlikte baş dönmesi oluyo 2. Gün çok kötü oluyorum ağrı kesiciyle hafifliyo anca nasıl geçer bilmiyorum ki bende

İlginç gerçekten
Aslında bizim korunma aracımız yemi eve taşınana kadardı
Ama keşke hiç korunmasaydım cünkü zaten ikimiz de bebek için hazırdık

Kanka 31 Ağustos -25 Eylül -19 Ekim -16 Kasım -10 Aralık sen bu yıl ki tüm adet günlerimi yaz benim
Aaa ben bu nerde görsem tanırım baktın olmuyor bütün bat tarihlerini yazayım zorluk olmasın dedin demi
Yaa bunu bende duydum hatta şahit oldum etrafımda kim kullanıp bıraktıysa ilk ay hamile kaldı kullanıp bıraksamıydık napsaydık herşeyi denedik bi o kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…