Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım😍 güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @miresl @Veziir Childdevelopment Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu @Random3 @iyilikperisi92
Canım kızlar ❣BatDurum
@Gzmyts53👼
@bilemegec23 Ağustos
@1fafeyla 24 Ağustos
@ad000 26 Ağustos
@Lale95 28 Ağustos
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 28 Ağustos
M melek076 28 Ağustos
@miresl 31 Ağustos
@mehrunnisa3 Eylül
Mucizemmm16 Mucizemmm16 3 Eylül
@Veziir 4 Eylül
@Random3 5 Eylül
R raainbow 5 Eylül
@Marulkafakz6 Eylül
@zeynepmuh7 Eylül
Kanka 31 Ağustos -25 Eylül -19 Ekim -16 Kasım -10 Aralık sen bu yıl ki tüm adet günlerimi yaz benim 😂

Bende de geçen ay 10 günde yumurtlama oldu bu ay 14
Geçen ay 23 günde adet oldum
Bu ay sanırım 27 28 gün arası olurum
En büyük pişmanlığımdan birisi doğum kontrol hapı oldu
4 ay sadece kullandım ama düzenimi alt üst etti
Ah o haplarrrrr benimde o böyle yaptı 1.5 yil oldu bırakalı zaten 1 kutu hapı 1-2 ay falan kullandım sonra bıraktım hala çocuğu tutturamadım halbuki adetim sonrasında hemen düzene girmişti aslında

Ah o haplarrrrr benimde o böyle yaptı 1.5 yil oldu bırakalı zaten 1 kutu hapı 1-2 ay falan kullandım sonra bıraktım hala çocuğu tutturamadım halbuki adetim sonrasında hemen düzene girmişti aslında
Paketi oldu şuan 40 Euro hala çok kullanan var
Ama bana sorarsan ilk gebelikten sonra en iyisi spiral

Valla o zaman kaça aldığımı unuttum ama bence erkek korunsun ya niye her şeyi biz üstleniyoruz ya sonra böyle uğraş dur
Ocakta doğum kontrol hapını bıraktım
Şimdi linclenecem ama o zaman ev taşıdığımız için bazen geri çekilme bazen hiç korunmadık
yinede gebelik olmadı o zamanki streste
Zaten istemiyorduk
Hzıran da istemeye başşladık ve deniyoruz
Artık hayırlısı 🙏

Ocakta doğum kontrol hapını bıraktım
Şimdi linclenecem ama o zaman ev taşıdığımız için bazen geri çekilme bazen hiç korunmadık
yinede gebelik olmadı o zamanki streste
Zaten istemiyorduk
Hzıran da istemeye başşladık ve deniyoruz
Artık hayırlısı 🙏
Yok canım neden linçlenesin olabilir yani. Bende öncesinde kafaya takmıyırdum ama buraya takıldığımdan bu yana daha bi takıntı haline geldi sanki 😅 ama benim duyduğum hapı uzun süre kullanıp bırakanlar daha çabuk hamile kalıyormuş 🤔

Benimde aklıma şey geldi şimdi isimlerimizin yanına da yaşlarımızı da mı yazsak tabloda 😅hani böyle söyleyince belki unuturuz birine ablalık yapacaksak falan yada küçüksek döner hemen tabloya bakar ona göre yazardık 🙄😁😁
Ay bu en çok benim işime yarar😂😂 bir ara herkese abla demiştim topikte çok gülmüştük 😂😂😂😂

Dün akşam regl ağrım başladı ama hala gelemedi kırmızı. gelsin artık ağrısı beni mahfediyor. Gelsin ve bitsin hemen, valla sıcaklarda da regl zaten hiç eçkilmiyor. Bir de bu ağrı.

Benim gibi aşırı ağrılı geçiren var mı regl başlangıcını kızlar? Varsa neler yapıyorsunuz, nasıl dayanıyorsunuz? Ben onca ağrı kesiciye rağmen ağrıyı tamamen kesemiyorum ki içmesem bayılırım sanırım
Sıcaklarda cok zor oluyo ya:KK43: ağrı ayrı kanama ayrı pedler ayrı 🙄 kuzum benim 5 6 gün önceden başlıyo ağrılarım iyice yaklaştıkca da ağrı rahimde baskıyla birlikte baş dönmesi oluyo 2. Gün çok kötü oluyorum ağrı kesiciyle hafifliyo anca 🤷🏻‍♀️ nasıl geçer bilmiyorum ki bende

Yok canım neden linçlenesin olabilir yani. Bende öncesinde kafaya takmıyırdum ama buraya takıldığımdan bu yana daha bi takıntı haline geldi sanki 😅 ama benim duyduğum hapı uzun süre kullanıp bırakanlar daha çabuk hamile kalıyormuş 🤔
İlginç gerçekten
Aslında bizim korunma aracımız yemi eve taşınana kadardı
Ama keşke hiç korunmasaydım cünkü zaten ikimiz de bebek için hazırdık

Kanka 31 Ağustos -25 Eylül -19 Ekim -16 Kasım -10 Aralık sen bu yıl ki tüm adet günlerimi yaz benim 😂
Aaa ben bu nerde görsem tanırım🤪😂 baktın olmuyor bütün bat tarihlerini yazayım zorluk olmasın dedin demi😅
Yaa bunu bende duydum hatta şahit oldum etrafımda kim kullanıp bıraktıysa ilk ay hamile kaldı kullanıp bıraksamıydık napsaydık herşeyi denedik bi o kaldı😅

X