- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Datça kuzum :))) aynen vallla sizAhahahanereye gidiyorsunuz siz bu kadar tesadüfe gittiğimiz yer aynı çıkarsa görüşürüz mutlaka kader buluşturmak istiyordur
Benım de 3 gun oldu bende de acı var3 gün oluyor canım ilişki olalı.
Benimde bozmuştu aşko ama geçen ay ilaç kullanmadım ama işte histereskopi oldum ya geçen ay benimde dengemi o bozdu hep geç gelen reglim bu sefer erken geldi
Hadi vurduğunuz gol olsun
Sağol canım gidiyorum şimdiSakin ol canım hayırlısıyla git beş dakikanı almaz stres yapma hayırlı sonuçlarla gel inşallah
Yok bebeğim ayın 7 si benim batKuzum ya ben senin bat tarihini yazmış miydin ki ben mı kaçırdım aşko
Spirali herkesin vücudu kabul etmiyor kuzum. Benim en büyük pişmanlığım. Onun yüzünden aylarca enfeksiyon ve mantardan perişan oldum, çıkardıktan sonra bile uzun süre tedavi oldumPaketi oldu şuan 40 Euro hala çok kullanan var
Ama bana sorarsan ilk gebelikten sonra en iyisi spiral
Yok bende yazmamisim kiiKuzum yazdım kaçırmış olabilirim görmedim bat tarihini çünkü kusura bakma
Burası sabit ya o yüzden dedim ya aylik değil yillik olsunKız güldümAllah senide güldürsün kuzum❣
Evet cok girmemeye çalışıyorum biraz unutuyorum öyleAşko sen uzak kalmak istiyorum buralardan dediydin ya ondan yazmadım valla yoksa yazarım
Tabi canım her ay uğraşmak yerineAaa ben bu nerde görsem tanırımbaktın olmuyor bütün bat tarihlerini yazayım zorluk olmasın dedin demi
Yaa bunu bende duydum hatta şahit oldum etrafımda kim kullanıp bıraktıysa ilk ay hamile kaldı kullanıp bıraksamıydık napsaydık herşeyi denedik bi o kaldı
Fethiye’ye canımDatça kuzum :))) aynen vallla siz
Yakınız biz ama cumartesi işte cıkıcaz Selimiye yakınmış belki 1 2 gğn çadırda kalırız otel girişi bizim de 22 si ay Fethiye de cok gıZel ama ins döndüğümüz de guzel haber alırız kuzum varmı belirtim felan benım bazen sağ kaşık agrıyor goguslerım de acıyo dünde tansiyon düştüFethiye’ye canım
Biliyorum kuzum seninki daha zor yaaHsg değil aşko benimki histereskopi rahime kamera sokup içini izlediler. Hsg de çekildim onda pek etkilememişti
Ya ben napiyimAh o haplarrrrr benimde o böyle yaptı 1.5 yil oldu bırakalı zaten 1 kutu hapı 1-2 ay falan kullandım sonra bıraktım hala çocuğu tutturamadım halbuki adetim sonrasında hemen düzene girmişti aslında
Kizlar hangi otellere gidiyosunuz aile otellerimi alkollumu alkolsüzmü? Benide aydinlatin aşkolarYakınız biz ama cumartesi işte cıkıcaz Selimiye yakınmış belki 1 2 gğn çadırda kalırız otel girişi bizim de 22 si ay Fethiye de cok gıZel ama ins döndüğümüz de guzel haber alırız kuzum varmı belirtim felan benım bazen sağ kaşık agrıyor goguslerım de acıyo dünde tansiyon düştü
Bende öyle bende o zaman buraya yeni geldiğim için bi düzenimizi kuralım maddiyat olarak toparlayalım ondan sonra diye düşündüğüm için kullandımİlginç gerçekten
Aslında bizim korunma aracımız yemi eve taşınana kadardı
Ama keşke hiç korunmasaydım cünkü zaten ikimiz de bebek için hazırdık
Sonrasında adetin düzene girdi mi ve belki canım çok sorulmuştur ama ne zamandır bebek deniyorsunuzYa ben napiyim5-6 yil dogum kontrol ignesi ile korundum
Ay keşke bende de öyle olsa gözümü açıyorum gerçi yarı açık yarı kapalı acaba ne yazmışlardır diye bakıyorum yada bebiş haberi var mıdırEvet cok girmemeye çalışıyorum biraz unutuyorum öyle
Ay şimdi kız aklıma sokma vallaAaa ben bu nerde görsem tanırımbaktın olmuyor bütün bat tarihlerini yazayım zorluk olmasın dedin demi
Yaa bunu bende duydum hatta şahit oldum etrafımda kim kullanıp bıraktıysa ilk ay hamile kaldı kullanıp bıraksamıydık napsaydık herşeyi denedik bi o kaldı
Ay bu en çok benim işime yararbir ara herkese abla demiştim topikte çok gülmüştük
Bende öyleydim aştım bu durumu çok şükür yaaaAy keşke bende de öyle olsa gözümü açıyorum gerçi yarı açık yarı kapalı acaba ne yazmışlardır diye bakıyorum yada bebiş haberi var mıdırgece bi yarısı gözlerim yanıyor uykum geliyor yinede giriyorum nasıl büyülü bi yer ya resmen çağırıyor teli elime her alışımda