Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım de 3 gun oldu bende de acı var

Paketi oldu şuan 40 Euro hala çok kullanan var
Ama bana sorarsan ilk gebelikten sonra en iyisi spiral
Spirali herkesin vücudu kabul etmiyor kuzum. Benim en büyük pişmanlığım. Onun yüzünden aylarca enfeksiyon ve mantardan perişan oldum, çıkardıktan sonra bile uzun süre tedavi oldum

Tabi canım her ay uğraşmak yerine

Fethiye’ye canım
Yakınız biz ama cumartesi işte cıkıcaz Selimiye yakınmış belki 1 2 gğn çadırda kalırız otel girişi bizim de 22 si ay Fethiye de cok gıZel ama ins döndüğümüz de guzel haber alırız kuzum varmı belirtim felan benım bazen sağ kaşık agrıyor goguslerım de acıyo dünde tansiyon düştü

Kizlar hangi otellere gidiyosunuz aile otellerimi alkollumu alkolsüzmü? Benide aydinlatin aşkolar

İlginç gerçekten
Aslında bizim korunma aracımız yemi eve taşınana kadardı
Ama keşke hiç korunmasaydım cünkü zaten ikimiz de bebek için hazırdık
Bende öyle bende o zaman buraya yeni geldiğim için bi düzenimizi kuralım maddiyat olarak toparlayalım ondan sonra diye düşündüğüm için kullandım

Evet cok girmemeye çalışıyorum biraz unutuyorum öyle
Ay keşke bende de öyle olsa gözümü açıyorum gerçi yarı açık yarı kapalı acaba ne yazmışlardır diye bakıyorum yada bebiş haberi var mıdır gece bi yarısı gözlerim yanıyor uykum geliyor yinede giriyorum nasıl büyülü bi yer ya resmen çağırıyor teli elime her alışımda

Ay şimdi kız aklıma sokma valla

Bende öyleydim aştım bu durumu çok şükür yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…