-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Ayy 2 yılda ilk defa doğal oldu, o yüzden bilemiyorum ama bi umut var içimde tabii kuzumKuzum ztn cok şükür gebe kaldın kalıyosun devam et kürlere adendo da rahmini iyileştircek ins tutunmasını saglıcak merak etme ben hala içiyorum 8 haftaya kadar içmeyi düşünüyorum bende
Oha bu kadar mı olur bizde cuamrtesi gidiyoruzBendebekleme süresi tatilde geçecek cumartesi gidiyoruz
Anladım canım neden koyulaşmıyor acaba ama sen yinede değerlendir kız her ihtimale karşıEtrafinda sıvı var koyulasmaya basladiginda degerlendirme yapman gerekli dedi. Koyulasmada dün basladi. Gecirdimmi yoksa dedim hayir yeni baslamis dedi catlamaya
Aşko favorilere ekledim bir sonraki reglde sipariş vericemCanım gynoseed ismi ben n11 den almıştım trendyolda da var zaten aynı satıcı ama ozaman n11 daha uygundu
Bende o jeli mfjyla birlikte iki ay kullandımCanım gynoseed ismi ben n11 den almıştım trendyolda da var zaten aynı satıcı ama ozaman n11 daha uygundu
Değeelendirdinmi asko sen işlem tamammıEtrafinda sıvı var koyulasmaya basladiginda degerlendirme yapman gerekli dedi. Koyulasmada dün basladi. Gecirdimmi yoksa dedim hayir yeni baslamis dedi catlamaya
Bu jel ile mi hamile kaldın sendeBende o jeli mfjyla birlikte iki ay kullandım
Kızlar enfeksiyonun belirtileri neydi ya? Akıntı da koku falan yok ama böyle karnımın altına iğne batıyor gibi bide bazen vajina içinden de iğne batıyor gibi yine
Eneee haberim yoktu bak jeldenBende o jeli mfjyla birlikte iki ay kullandım
Tamam tabii kiDeğeelendirdinmi asko sen işlem tamammı
Kuzu enfeksiyon mu bilemem ama benim bu yumurta gelistiriciler fazlasiyla dengemi bozdu hic akinti kasık agrisi olmayan ben gunlerce o dediklerini yasiyorum batma yanma dikis yerlerimde sızlama yanma (sezeryan)Kızlar enfeksiyonun belirtileri neydi ya? Akıntı da koku falan yok ama böyle karnımın altına iğne batıyor gibi bide bazen vajina içinden de iğne batıyor gibi yine
Bosuna demiyolar aslinda regl gecince öğrenmek lazim diye böyle üzüntüler olmuyor ozaman ama sabredemiyoruzevet kuzum ya valla nasıl sevinmiştikcanım değerlerim çok kötü gitti beta hcg değerim işte ayın 1 inde 12 3 ünde 16 çıktı terslik olduğu belli oldu sonra 6 sında doktoruma gittim kanama alanları oluşmuş dedi zaten benim kanamam oluyordu az az başından beri nedenini anlamamıştım demekki kimyasala dönecekmiş ayın 6 sındada ağrılı bir regl başladı zaten
Tabiki birakmak güzel olur. Ama bence cok aşırıya kaçma birakamiyosan bile azaltmaya calisMaalesef canım
AhahahaOha bu kadar mı olur bizde cuamrtesi gidiyoruz
Benim doktorumda her ay bu ay olacak Seher diyor banaBen henüz 8 aydır uğraşıyorum canım. Ben bir doktora gittim hormonlarıma yumurtalıklarima vs baktı hiçbir sorun yokmus 1 sene olmazsa araştırmaya başlıyoruz dedi hatta gittiğim ay ben bu ay olacağını düşünüyorum alman saati gibi her şey tıkır tıkır çalışıyor dedi 3 ay geçti üstünden hala olmadı artık adamı doktora göndereceğim bir iki aya
Kuzu bu aksamda degerlendircemAnladım canım neden koyulaşmıyor acaba ama sen yinede değerlendir kız her ihtimale karşı
Aşko favorilere ekledim bir sonraki reglde sipariş vericem
Biz olmuşuz Oğuz Atay TutunamayanlarBenim doktorumda her ay bu ay olacak Seher diyor banaama olmuyor bizimde 8 ay oldu eşim de gitti ondada sorun yok
Ay hic gulecegim yoktu kızBiz olmuşuz Oğuz Atay Tutunamayanlar
Her şeyi denedimTabiki birakmak güzel olur. Ama bence cok aşırıya kaçma birakamiyosan bile azaltmaya calis