- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.501
Evet evet aşko şubat benim ayımAmin canım sağolasınhadi inşallah canım rast getirsin Rabbim şubatta aşk başkadır ha
Mekanı cennet olsunBen geldim canım kızlar giremedim çoktandır çünkü kv vefat ettiTr ye gittik geldik
Nasılsınız hepinizi çok merak ettim bu arada Türkiye’deyken bebişimin erkek olduğunu öğrendimne var ne yok inşallah hamişlerimiz çoğalmıştır _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @raainbow @Random3 ve diğer kızçeler
Sen ne hissediyordun peki ?Aşko ben kan vermiştim orda hemen çıkmıştı zaten 35 Euro ödedik aklında olsun
Ben 3 hafta oldu öğreneli aslında ama dün de kontrole gittik maşallah gösterdi hemen pipiyihala aklımda ama kız olabilir belki düşüncesi vardı ama olsun sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar da bu da irkek olsun
Sağolasın canım dostlar sağolsunMekanı cennet olsun
ErkekSen ne hissediyordun peki ?
Canım hayırlı olsun çok sevindim, nasıl gidiyor hamileliğin?Biraz burdan uzak kalayım demiştim şimdi gördüm. Uzak kalmak iyi geldi cuma günü hamile olduğumu öğrendim.Kızlar toplaşın bu bir ilandır sonra vay ben görmedim vay ben duymadım demeyin oralardan. Bu ay nasip etti rabbim devamını da görmek nasip olsun inşallah hep beraber 40 larımız karışarak ilerleyelim emi!
Mucizemmm16 @Veziir M mucizeOldu @Ginnys @partalina_ @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @raainbow @Random3 @Lale95 @ad000 ozguss
@Mavimiresl ve unuttuklarım varsa
Yaaaaa ciddi misinn?!! Çok sevindim gözün aydın sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşallah hepimize 8+3 olduk canım çok şükür bir sıkıntı yok başlarda biraz korkuttu ama geçti gitti şükür her gün iğne ve sabah akşam Progestan fitil kullanıyorum. Adetin geçti mi?Canım hayırlı olsun çok sevindim, nasıl gidiyor hamileliğin?Biraz burdan uzak kalayım demiştim şimdi gördüm. Uzak kalmak iyi geldi cuma günü hamile olduğumu öğrendim.
Teşekkürler canımYaaaaa ciddi misinn?!! Çok sevindim gözün aydın sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşallah hepimize 8+3 olduk canım çok şükür bir sıkıntı yok başlarda biraz korkuttu ama geçti gitti şükür her gün iğne ve sabah akşam Progestan fitil kullanıyorum. Adetin geçti mi?
Canım bende pai 4g-5g ve mthfr 677 olan heterozigot. Hergün 4000 lik oksapar vuruyorum karından sanırım senin de 2 geninde var. Ama önceden konuştuğumuzda yok demiştin sanki? Gerçi test sonucundan pek anlamıyorum ama inşallah mutasyon galan yoktur sendeTeşekkürler canım
Ne güzel sıkıntısız devam etsin inşallah. Ben bu ay doktor kontrolünde ilerledim(Konya’da). Ayın 13 ünde 21mm yumurta vardı 14 ünde de ovulasyon pikti. Cuma günü 2 farklı marka test yaptım ikisinde de çizgi çıktı. Antalyadayız şu an buradaki doktorumun randevuları çok yoğun olduğu için güç bela yarına randevu buldum bakalım yarın muayeneye gidicem. İnşallah bir sorun çıkmaz.
Benim trambofili bu şekildeydi seninle aynı mıydı canım sonuçlarımız ? Sanki öyle kalmış aklımda. Konya’daki doktorum iğne başlarım gebelik olursa demişti. Buradaki ne der bilmiyorum
Bende de bunlar heterezigot. Seninkine ek olarak mthfr 1298 de heterezigot yani 3 tane. Testler çıkınca Tıbbi genetik uzmanı ilaca gerek yok demişti belki o aklında kalmıştır. Konya’daki Kadın doğum doktoru ben iğneye başlarım dedi. Ben de riske atmak istemiyorum sanırım kullanıcam. Ek olarak progesteron fitil mi var senin kullandığın?Canım bende pai 4g-5g ve mthfr 677 olan heterozigot. Hergün 4000 lik oksapar vuruyorum karından sanırım senin de 2 geninde var. Ama önceden konuştuğumuzda yok demiştin sanki? Gerçi test sonucundan pek anlamıyorum ama inşallah mutasyon galan yoktur sende
Kesinlikle riske atma benim dr iki kat sağlıklı artışı gördüğü an başladı iğneye canım. Evet sabah akşam progestan fitil gönderiyorum aşağıdan.Bende de bunlar heterezigot. Seninkine ek olarak mthfr 1298 de heterezigot yani 3 tane. Testler çıkınca Tıbbi genetik uzmanı ilaca gerek yok demişti belki o aklında kalmıştır. Konya’daki Kadın doğum doktoru ben iğneye başlarım dedi. Ben de riske atmak istemiyorum sanırım kullanıcam. Ek olarak progesteron fitil mi var senin kullandığın?
Yumurtlamaya göre benim de 4. Haftada şu an yanlış değilsemKesinlikle riske atma benim dr iki kat sağlıklı artışı gördüğü an başladı iğneye canım. Evet sabah akşam progestan fitil gönderiyorum aşağıdan.
leke geldi 4. Haftada her ihtimale karşı başlattı 5. Haftada da bildiğin adet kıvamında kan geldi biraz korkuttu beni. 4. Haftadan beri kullanıyorum fitili
Amin canım hayırlı haberlerle gel inşallah içini ferah tut bu sefer tedbirlisin. Bu arada kan sulandırıcı içiyor musun?Yumurtlamaya göre benim de 4. Haftada şu an yanlış değilsem
Sat 27 Aralık ama yumurtlama geç oldu birkaç gün. Bakalım yarın bir gideyim ne diyecek. Ara sıra danışırım sana canım. İnşallah sorun yaşamayız
Hayır eşimin ailesinin yanındayız yanımda yok başlayayım mı sence ?Amin canım hayırlı haberlerle gel inşallah içini ferah tut bu sefer tedbirlisin. Bu arada kan sulandırıcı içiyor musun?
Canım ben bebeği düşündüğüm ay hemen başladım regl öncesinden başladım sende de pıhtılaşma var ya istersen başla dur ben bir doktora sorabilirsem sana dönüş yapayımHayır eşimin ailesinin yanındayız yanımda yok başlayayım mı sence ?
Buldum bir şekilde kullandım daha öncesinden niye akıl edemediysemCanım ben bebeği düşündüğüm ay hemen başladım regl öncesinden başladım sende de pıhtılaşma var ya istersen başla dur ben bir doktora sorabilirsem sana dönüş yapayım
Buldum bir şekilde kullandım daha öncesinden niye akıl edemediysem
Canım kaç düşüğün vardı senin dr soruyor?Buldum bir şekilde kullandım daha öncesinden niye akıl edemediysem
2 canımCanım kaç düşüğün vardı senin dr soruyor?
Canım doktor 2 düşüğü varsa başlasın mutlaka demiş kan sulandırıcıya2 canım
Başladım canım, teşekkür ederim.Canım doktor 2 düşüğü varsa başlasın mutlaka demiş kan sulandırıcıya