Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen ne hissediyordun peki ?

Canım hayırlı olsun çok sevindim, nasıl gidiyor hamileliğin?Biraz burdan uzak kalayım demiştim şimdi gördüm. Uzak kalmak iyi geldi cuma günü hamile olduğumu öğrendim.

Canım hayırlı olsun çok sevindim, nasıl gidiyor hamileliğin?Biraz burdan uzak kalayım demiştim şimdi gördüm. Uzak kalmak iyi geldi cuma günü hamile olduğumu öğrendim.
Yaaaaa ciddi misinn?!! Çok sevindim gözün aydın sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşallah hepimize 8+3 olduk canım çok şükür bir sıkıntı yok başlarda biraz korkuttu ama geçti gitti şükür her gün iğne ve sabah akşam Progestan fitil kullanıyorum. Adetin geçti mi?

Teşekkürler canım
Ne güzel sıkıntısız devam etsin inşallah. Ben bu ay doktor kontrolünde ilerledim(Konya’da). Ayın 13 ünde 21mm yumurta vardı 14 ünde de ovulasyon pikti. Cuma günü 2 farklı marka test yaptım ikisinde de çizgi çıktı. Antalyadayız şu an buradaki doktorumun randevuları çok yoğun olduğu için güç bela yarına randevu buldum bakalım yarın muayeneye gidicem. İnşallah bir sorun çıkmaz.
Benim trambofili bu şekildeydi seninle aynı mıydı canım sonuçlarımız ? Sanki öyle kalmış aklımda. Konya’daki doktorum iğne başlarım gebelik olursa demişti. Buradaki ne der bilmiyorum

Eklentiler

• 84622C98-2276-4AD2-88C6-5A67FE47844C.jpeg
    100,2 KB · Görüntüleme: 37
Canım bende pai 4g-5g ve mthfr 677 olan heterozigot. Hergün 4000 lik oksapar vuruyorum karından sanırım senin de 2 geninde var. Ama önceden konuştuğumuzda yok demiştin sanki? Gerçi test sonucundan pek anlamıyorum ama inşallah mutasyon galan yoktur sende

Bende de bunlar heterezigot. Seninkine ek olarak mthfr 1298 de heterezigot yani 3 tane. Testler çıkınca Tıbbi genetik uzmanı ilaca gerek yok demişti belki o aklında kalmıştır. Konya’daki Kadın doğum doktoru ben iğneye başlarım dedi. Ben de riske atmak istemiyorum sanırım kullanıcam. Ek olarak progesteron fitil mi var senin kullandığın?

Kesinlikle riske atma benim dr iki kat sağlıklı artışı gördüğü an başladı iğneye canım. Evet sabah akşam progestan fitil gönderiyorum aşağıdan.
leke geldi 4. Haftada her ihtimale karşı başlattı 5. Haftada da bildiğin adet kıvamında kan geldi biraz korkuttu beni. 4. Haftadan beri kullanıyorum fitili

Yumurtlamaya göre benim de 4. Haftada şu an yanlış değilsem
Sat 27 Aralık ama yumurtlama geç oldu birkaç gün. Bakalım yarın bir gideyim ne diyecek. Ara sıra danışırım sana canım. İnşallah sorun yaşamayız

Amin canım hayırlı haberlerle gel inşallah içini ferah tut bu sefer tedbirlisin. Bu arada kan sulandırıcı içiyor musun?

Canım doktor 2 düşüğü varsa başlasın mutlaka demiş kan sulandırıcıya
Başladım canım, teşekkür ederim.
Coraspirin oksapar progesteron ve tiroid için hap yazdı bugün doktor. Beta 572 çıktı. Çarşamba tekrar kan verip muayene olucam 2 katına çıkarsa keseyi görebiliriz dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…