Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başladım canım, teşekkür ederim.
Coraspirin oksapar progesteron ve tiroid için hap yazdı bugün doktor. Beta 572 çıktı. Çarşamba tekrar kan verip muayene olucam 2 katına çıkarsa keseyi görebiliriz dedi doktor.
Oh çok güzel maşallah cumaya güzel haberlerle gel inşallah haber ver mutlaka

Merhaba arkadaşlar,
"Havuz yöntemi ile PGT yaptıranlar"
adlı konum var oradan yorum yazarak ve sorularıma cevap vererek bana yardımcı olur musunuz ? Lütfen süreçle ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim 🥰

2022 Şubat ayından merhaba Arkadaşlar o zaman doğal yolla hamile kalmıştım ama bebek hasta diye gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık aranızdan ayrıldım maalesef. Bu topiğe hamile kalmayı düşününce gelmeye karar vermiştim, hele şükür o an geldi bebek sağlıklı olsun diye PGT yaptırıyorum inşallah hayırlısı ile sağ salim kucağıma alırım dualarınızı bekliyorum 1. Toplama geçen hafta pazartesi yapıldı dün adet oldum yarın doktorla görüşmem var.
"Havuz yöntemi ile PGT yaptıranlar"
adlı konum var oradan yorum yazarak ve sorularıma cevap vererek bana yardımcı olur musunuz ? Lütfen süreçle ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim 🥰

Çok sevindim canım İnshaAllah tutarda seviniriz hepimiz🤲🏻🌺🤩

Ben son iki aydır pek ilgilenmedim biraz yoğunluk tan o geçti derken hasta olduk eşimle 😅🤷🏻‍♀️
Amin canım inşallah 😍😍
Bende pek giremiyorum aşko bi duraksama oldu topikte kış hali herkes koşuşturmacada 😂😂
Geçmiş olsun neyiniz var inşallah geçer ❤️

Nasılsınız canım kızlar ay bu ekibi özleyip eski mesajlardan bulup geldim depremden etkilenen zarar gören varmı inşallah iyisinizdir . Zor durumda olan varsa yardımcı olmak isterm Konyadayım güvenli diyebiliriz fay hattı yok burda . Konaklama sıkıntısı yaşanlara evimi açarım özelden ulaşabilirsiniz🥺😓

Canımmm ben de çok Üzgünüm yurt dışında el kol bağlı 🥺🥺 çok canım sıkkın 😔😔

Burada acaba herkes iyimi diğer kızlar

Mucizemmm16 Mucizemmm16 partalina_ partalina_ R Random3 Lale95 Lale95 fnd_50 fnd_50 iyilikperisi92 iyilikperisi92 Demgey3 Demgey3 Cimenlere_uzansam Cimenlere_uzansam M Mavimiresl Veziir Veziir miraclebeyb miraclebeyb
Ailem Hatay’da . Hataylıyım ben canım.Kabus dolu günler yaşıyoruz. Çok şükür iyiler canım ama psikoloji alt üst oldu. Görüntüleri gördükçe kahroluyorum ağlamaktan helak oldum. Allahım hepsinin yardımcısı olsun burdan el kol bağlı çaresizlik çok kötü. Çocuğum olmasa bir dakika bile düşünmez basar gider yardım ederdim oradaki insanlara umut olmak isterdim. Ailem eve giremiyor evimiz hasarlı çatlak hep. İlk günler arabalarda kaldılar. Şimdi vefat eden anneannemin tek göz oda evine sığındı hepsi. Süreç ne olacak bilmiyorum. Aç susuz soğuk Allahım hepsinin yardımcısı olsun

X