Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ahhh canimmmm kuzucumm kıyamam çok büyük geçmiş olsun. Rabbim hepimize sabır versin ölenlere de rahmet etsin. hepimiz perişan olduk ben de yurtdışında olduğum için elim kolum bağlı çok isterdim bir faydam olsun anca dua etmek başka çarem yok

Sağ ol kuzum Allah razı olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun

Tatlım ben adanadayım ailemin yanında. Çok şükür hepimiz iyiyiz sıkıntı yok sen nasılsın napıyosun?

Canım bilmiyordum orda oldugunu. Cok sukur cok hep iyi olun inşallah bende iyiyim diyemiyorum psikolojimiz cok iyi degil

Kızlar hayırlı geceler buraya günlerdir girmek hiç aklıma gelmedi düzce merkezde evimi depremzede aileye açmak istiyorum faturaları falan karşılayacağız instagram twitter dan falan paylaştık uyumadan aklıma burası geldi. Sizlerden de ihtiyacı olan varsa yada tanıdıklarınız irtibata geçelim.

Kuzum duzce deyim iletisime gecelim istersen gelecek aileler var. Bizlerde destek oluruz

Kuzum duzce deyim iletisime gecelim istersen gelecek aileler var. Bizlerde destek oluruz
DSİ de çalışan bir akrabamız var müdürü 10 aile geliyor dedi numaramızı aldı canım fakat dönüş yapılmadı henüz. Gün birlik günü canım ev şuan boş hiç eşya yok bir aile geliyor haberi alırsak hemen ev için eşya düzeceğiz irtibatta kalalım böyle anlarda bir çay kaşığına bile ihtiyaç oluyor. Ben şuan alaplıdayım fırsatını bulduğumda evi temizlemeye gelicem

Benim de esim mahalle muhtari ve 11 aile diye haber aldik 1-2 tanesine ev ayarladk bende sana numarami vereyim ozelden haberleselim yardima geliriz. Suan beykoy de gelen kalabalik aileye yarin alisveris yapicaz arkadaşlarla. Elimizden ne gelirse artik

Olur canım yazdım özelden

Cok şükür iyiler kuzum cok zor zamanlardan geçiyoruz Rabbim yardımcınız yardımcımız olsun cok üzgünüm

Kızlar nasılsınız kaç gündür bu deprem çok yordu çok üzdü beni ailem şükür iyiler ama yurt dışındayım duadan başka elimden bişey gelmiyor
İyi miyiz bilmiyorum aşko bizimde elimizden bişey gelmiyo kuzum yardımlara destek olmaktan başka keşke elimizden fazlası gelse

Kızlar gynoseed jel kaldı elimde 6 tane isteyen varsa gönderebilirim
Merhaba.. uzun zaman geçmiş bu yorumunuzdan ama sormak istedim.. bende gynoseed kullandığım ilk ay hamile kaldım. Şuan hamileyim ama bebeğimin 6. haftada gelişimi durmuş.. kürtaj olmam gerekiyormuş.. acaba bu jelle alakalı birşey olabilirmi.. sizin son durumunuz nedir.. inşallah sağlıkla kucağınıza almışsınızdır bebeğinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…