- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 38
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.521
Oh çok güzel maşallah cumaya güzel haberlerle gel inşallah haber ver mutlakaBaşladım canım, teşekkür ederim.
Coraspirin oksapar progesteron ve tiroid için hap yazdı bugün doktor. Beta 572 çıktı. Çarşamba tekrar kan verip muayene olucam 2 katına çıkarsa keseyi görebiliriz dedi doktor.
İnşallahOh çok güzel maşallah cumaya güzel haberlerle gel inşallah haber ver mutlaka
Merhaba 2022 şubat ayında beraberdik, anladığım kadarıyla hamilesin hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallahErkekgönlüm kızdan yanaydı ama eşime de dedim benim içime erkek doğuyor o da dedi valla benimde öyle
Merhaba Şubat 2022de varmıydınEvet evet aşko şubat benim ayımamin inşallah canım
Merhaba hayır haziran 2022 de katıldım benMerhaba Şubat 2022de varmıydın
Canm nasılsın, ne durumdasın?Durum bildiriyorum DEPRESYON dayım aşkohala regli olmadım kan verdim negatif gibi bi durum yaşıyorm cok sinirlendim bebeden vazgeçiyorum aha da geçtim M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ R Random3 partalina_ bitliKedi Demgey3 M mucizeOldu Lale95 Cimenlere_uzansam R raainbow My_Moonlight06 @ad000 Veziir ve diğer kızlar durum bildirdim
Ben iyiyim canım benim Cuma günü aşılama oldum hayırlısıyla beklemedeyim sen nasılsın iyi misinkizlaaar naber nasilsiniz merak ettim sizleriii
Mucizemmm16 partalina_ R Random3 Lale95 fnd_50 iyilikperisi92 Demgey3 Cimenlere_uzansam M Mavimiresl Veziir Ginnys _Umutlu_Pozitif_
Çok sevindim canım İnshaAllah tutarda seviniriz hepimizBen iyiyim canım benim Cuma günü aşılama oldum hayırlısıyla beklemedeyim sen nasılsın iyi misin
Amin canım inşallahÇok sevindim canım İnshaAllah tutarda seviniriz hepimiz
Ben son iki aydır pek ilgilenmedim biraz yoğunluk tan o geçti derken hasta olduk eşimle
Günaydın canım memleketimdeyim bir 20 gündür buralara giremedim yanımda kocam olmayınca bebe olur mu olmazmı kafasına girmedim bu ay.kizlaaar naber nasilsiniz merak ettim sizleriii
Mucizemmm16 partalina_ R Random3 Lale95 fnd_50 iyilikperisi92 Demgey3 Cimenlere_uzansam M Mavimiresl Veziir Ginnys _Umutlu_Pozitif_
İyi diyelim iyi olsun kuzum kalbimiz deprem yerlerinde sen nasılsınkizlaaar naber nasilsiniz merak ettim sizleriii
Depremle mücadele ediyoruz canım, pek iyi olduğum söylenemez. Sen nasılsın napıyosun?kizlaaar naber nasilsiniz merak ettim sizleriii
İsimden tanıyamadım belki değiştin. Teşekkür ederim canım Allah razı olsun darısı sana eğer çarşafa sende sağlıkla kucağına alMerhaba 2022 şubat ayında beraberdik, anladığım kadarıyla hamilesin hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah
Canımmm ben de çok Üzgünüm yurt dışında el kol bağlıDepremle mücadele ediyoruz canım, pek iyi olduğum söylenemez. Sen nasılsın napıyosun?
Kuzum varmi biseyler.Depremle mücadele ediyoruz canım, pek iyi olduğum söylenemez. Sen nasılsın napıyosun?
Ailem Hatay’da . Hataylıyım ben canım.Kabus dolu günler yaşıyoruz. Çok şükür iyiler canım ama psikoloji alt üst oldu. Görüntüleri gördükçe kahroluyorum ağlamaktan helak oldum. Allahım hepsinin yardımcısı olsun burdan el kol bağlı çaresizlik çok kötü. Çocuğum olmasa bir dakika bile düşünmez basar gider yardım ederdim oradaki insanlara umut olmak isterdim. Ailem eve giremiyor evimiz hasarlı çatlak hep. İlk günler arabalarda kaldılar. Şimdi vefat eden anneannemin tek göz oda evine sığındı hepsi. Süreç ne olacak bilmiyorum. Aç susuz soğuk Allahım hepsinin yardımcısı olsunCanımmm ben de çok Üzgünüm yurt dışında el kol bağlıçok canım sıkkın
Burada acaba herkes iyimi diğer kızlar
Mucizemmm16 partalina_ R Random3 Lale95 fnd_50 iyilikperisi92 Demgey3 Cimenlere_uzansam M Mavimiresl Veziir miraclebeyb