Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım görüyorum çizgileri bende off inşallah bebiştir ya bat yarın mı belirtin falan var mı
Ya aşkım göğüslerim şiş acıyorlar falan ama benim hep yumurtlama sonrasında başlıyor bu olay.
İşte kasıklarımda ağrılar falan oluyor iğne batması gibi. Ya üç gün önce eşimle şakalaşırken biraz aşırıya kaçtık sanırım sonrasında kasığıma böyle iğne batması gibi şeyler oldu 3 4 dk boyunca sonra ertesi sabah test yaptım bişey çıkmadı.
Bu sabah da belki bir umut diye yaptım işte. Ama bu attığım fotoğraflar testin çok sonraki hali ilk hallerini şimdi atıcam
Elimde tuttuğum laboquick diğeri oncomed

Eklentiler

• 1000009884.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 55
  • 1000009885.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 53
Ooff inşallah bebiş vardır aşkım görüyorum bende

Gerçekten testler bile dalga geçiyor artık bizimle yine biraz realist davranmış olucam ama kuzum bat gününde baya belirgin bi çizgi olmalıydı zaten. Sanırım yine gol değil tabii mucizelere inanmak da bizim işimiz

Vallahi testlerin oyuncağı olduk bende katılıyorum canım sana uygulamada yarın olarak gösteriyor bat gününü bir sürpriz olursa ne ala ama bende umutlanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…