- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.481
Aşkım bat 17 ocaktı şimdiye daha kırmızı olması gerekirdi. Ben silik çizgileri artık dikkate almıyorum. Önümüzdeki çarşamba gününe kadar regl olmazsam bidaha test yapıcam o zamana kadar testi yasakladımAma ben sanki silik görüyorum aşkım
Canim ben bildigin gibiyim sen nasılsın neler yapiyosunM Mavimiresl aşkım nasılsın napıyosun ?
Bende bildiğin gibi bebeğim özledumCanim ben bildigin gibiyim sen nasılsın neler yapiyosun
Kolay gelsin kuzumAşkım bat 17 ocaktı şimdiye daha kırmızı olması gerekirdi. Ben silik çizgileri artık dikkate almıyorum. Önümüzdeki çarşamba gününe kadar regl olmazsam bidaha test yapıcam o zamana kadar testi yasakladım
Memlekete geldim annemin evinde tadilat var ona yardım ederken vakit çabuk geçiveriyor
Cok gelmiyosun artik kk ya valla bende cok ozledimBende bildiğin gibi bebeğim özledum
Teşekkür ederim canım benim dün lekelenme başladı bu gün regl tam olarak geldi ya hayaller başka bahara kaldıKolay gelsin kuzumhaber et mutlaka cok giremiyorum artık etiketle bebeğim durumları
Evet aşkom hevesim kaçtı sanırım ondanCok gelmiyosun artik kk ya valla bende cok ozledim
Sorma ya herkes bi durgun bu ara bize bi hareket enerji lazımKizlar bu topik cok eğlenceli hareketliydi ne oldu böyle
Evet ya aramizdan biri gebe olsa da azıcık şenlensek hadi herkes ne durumda etiketle yazalim da bir uyanalimSorma ya herkes bi durgun bu ara bize bi hareket enerji lazım
Ben geldim canım kızlar giremedim çoktandır çünkü kv vefat ettiKasım sonu ban yemişlerdi doğru hatırlıyorsam cezaları çok uzun sürdü yabu arada M mucizeOldu da yok artık çok Temmuz annelerinde
Acaba Kv iyi oldu mu ki
Başınız sağolsun kuzum, Allah kalanlara ömür versinBen geldim canım kızlar giremedim çoktandır çünkü kv vefat ettiTr ye gittik geldik
Nasılsınız hepinizi çok merak ettim bu arada Türkiye’deyken bebişimin erkek olduğunu öğrendimne var ne yok inşallah hamişlerimiz çoğalmıştır _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 R raainbow R Random3 ve diğer kızçeler
Ay aşkom başınız sağolsun Allah mekanını cennet etsinBen geldim canım kızlar giremedim çoktandır çünkü kv vefat ettiTr ye gittik geldik
Nasılsınız hepinizi çok merak ettim bu arada Türkiye’deyken bebişimin erkek olduğunu öğrendimne var ne yok inşallah hamişlerimiz çoğalmıştır _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 R raainbow R Random3 ve diğer kızçeler
Başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahBen geldim canım kızlar giremedim çoktandır çünkü kv vefat ettiTr ye gittik geldik
Aşko ben kan vermiştim orda hemen çıkmıştı zaten 35 Euro ödedik aklında olsunBaşınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Ben hala öğrenemedim bebiş nazlı çıktı
Sağolasın canım aminBaşınız sağolsun kuzum, Allah kalanlara ömür versinama haberine çoook sevindim bir erkek annesi daha gümbür gümbür geliyor sağlıkla kucağına al canım benim
Amin canım sağolasınAy aşkom başınız sağolsun Allah mekanını cennet etsin
Maşallah canım Allah oğluşunu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende girmiyorum pek aşko bugün doktora gittim aşılamaya başlıyoruz inşallah klomene başlıyorum yarın, haftaya cuma gibi aşılama olcak inşallah
Canım bende gruba bakayım kimseden ses yok dedim şimdi okudum başınız sağolsun mekanı cennet olsun.bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin sevindim inşallah herşey yolundadır.bende bir sürü sıkıntı atlattım şükür iyiyiz bebekte bende hamilelikte anlık bir çok risk oluşuveriyor haliyle.grupta ses yok özledim herkesi ama baktım kimse yazmıyorBen geldim canım kızlar giremedim çoktandır çünkü kv vefat ettiTr ye gittik geldik
Sağolasın canımCanım bende gruba bakayım kimseden ses yok dedim şimdi okudum başınız sağolsun mekanı cennet olsun.bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin sevindim inşallah herşey yolundadır.bende bir sürü sıkıntı atlattım şükür iyiyiz bebekte bende hamilelikte anlık bir çok risk oluşuveriyor haliyle.grupta ses yok özledim herkesi ama baktım kimse yazmıyor