Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama ben sanki silik görüyorum aşkım
Aşkım bat 17 ocaktı şimdiye daha kırmızı olması gerekirdi. Ben silik çizgileri artık dikkate almıyorum. Önümüzdeki çarşamba gününe kadar regl olmazsam bidaha test yapıcam o zamana kadar testi yasakladım 🤣🤣
Memlekete geldim annemin evinde tadilat var ona yardım ederken vakit çabuk geçiveriyor🤣

Aşkım bat 17 ocaktı şimdiye daha kırmızı olması gerekirdi. Ben silik çizgileri artık dikkate almıyorum. Önümüzdeki çarşamba gününe kadar regl olmazsam bidaha test yapıcam o zamana kadar testi yasakladım 🤣🤣
Memlekete geldim annemin evinde tadilat var ona yardım ederken vakit çabuk geçiveriyor🤣
Kolay gelsin kuzum♥️ haber et mutlaka cok giremiyorum artık etiketle bebeğim durumları🥰😘

Kasım sonu ban yemişlerdi doğru hatırlıyorsam cezaları çok uzun sürdü ya :KK43: bu arada M mucizeOldu da yok artık çok Temmuz annelerinde
Acaba Kv iyi oldu mu ki
Ben geldim canım kızlar giremedim çoktandır çünkü kv vefat etti 😔 Tr ye gittik geldik
Nasılsınız hepinizi çok merak ettim bu arada Türkiye’deyken bebişimin erkek olduğunu öğrendim 🥹 ne var ne yok inşallah hamişlerimiz çoğalmıştır 💚🍀🙏 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow R Random3 ve diğer kızçeler

Ben geldim canım kızlar giremedim çoktandır çünkü kv vefat etti 😔 Tr ye gittik geldik
Nasılsınız hepinizi çok merak ettim bu arada Türkiye’deyken bebişimin erkek olduğunu öğrendim 🥹 ne var ne yok inşallah hamişlerimiz çoğalmıştır 💚🍀🙏 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow R Random3 ve diğer kızçeler
Başınız sağolsun kuzum, Allah kalanlara ömür versin 🙏 ama haberine çoook sevindim 😍 bir erkek annesi daha gümbür gümbür geliyor 🤣 sağlıkla kucağına al canım benim

Ay aşkom başınız sağolsun Allah mekanını cennet etsin🤲🏻
Maşallah canım Allah oğluşunu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏻❤️
Bende girmiyorum pek aşko bugün doktora gittim aşılamaya başlıyoruz inşallah klomene başlıyorum yarın, haftaya cuma gibi aşılama olcak inşallah 😍

Başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏
Ben hala öğrenemedim bebiş nazlı çıktı 🫢

Başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏
Ben hala öğrenemedim bebiş nazlı çıktı 🫢
Aşko ben kan vermiştim orda hemen çıkmıştı zaten 35 Euro ödedik aklında olsun
Ben 3 hafta oldu öğreneli aslında ama dün de kontrole gittik maşallah gösterdi hemen pipiyi 😅 hala aklımda ama kız olabilir belki düşüncesi vardı ama 🙈 olsun sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar da bu da irkek olsun😅😍

Başınız sağolsun kuzum, Allah kalanlara ömür versin 🙏 ama haberine çoook sevindim 😍 bir erkek annesi daha gümbür gümbür geliyor 🤣 sağlıkla kucağına al canım benim
Sağolasın canım amin 🙏 evet teyzesi kan verdim kv öldüğü gün öğrendik aslında ama dün ilk kontrole gittik ortada kesinleşmiş oldu 😅darısı başına 😘😘

Ay aşkom başınız sağolsun Allah mekanını cennet etsin🤲🏻
Maşallah canım Allah oğluşunu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏻❤️
Bende girmiyorum pek aşko bugün doktora gittim aşılamaya başlıyoruz inşallah klomene başlıyorum yarın, haftaya cuma gibi aşılama olcak inşallah 😍
Amin canım sağolasın🙏 hadi inşallah canım rast getirsin Rabbim 🫶🏻🙏🍀 şubatta aşk başkadır ha 😅

Canım bende gruba bakayım kimseden ses yok dedim şimdi okudum başınız sağolsun mekanı cennet olsun.bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin sevindim inşallah herşey yolundadır.bende bir sürü sıkıntı atlattım şükür iyiyiz bebekte bende hamilelikte anlık bir çok risk oluşuveriyor haliyle.grupta ses yok özledim herkesi ama baktım kimse yazmıyor

Canım bende gruba bakayım kimseden ses yok dedim şimdi okudum başınız sağolsun mekanı cennet olsun.bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin sevindim inşallah herşey yolundadır.bende bir sürü sıkıntı atlattım şükür iyiyiz bebekte bende hamilelikte anlık bir çok risk oluşuveriyor haliyle.grupta ses yok özledim herkesi ama baktım kimse yazmıyor
Sağolasın canım 🙏 aynen öyle oldu sanada geçmiş olsun
Bende baktım baya sessizleşmiş grup neyse bu sessizliği hepsinden bebiş haberi alacağımıza yorumlayayım😅🙏

X