-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.761
Bende 2 sefer yedim asko olsun napalim
Biride bana biseyler yazmisti ped resmi atmis bende karsi ciktim degisik degisik seyler yazmisti bende ona yazdim ban aldim. Gecen gunde deprem le ilgili bi mevzuda polemikten aldimYa bikere birisi bana saldırdı almanlardan nefret ediyormuş işte biz hep ülkenin içine ediyormuşuz bende kendimi tutamadım
AyyBiride bana biseyler yazmisti ped resmi atmis bende karsi ciktim degisik degisik seyler yazmisti bende ona yazdim ban aldim. Gecen gunde deprem le ilgili bi mevzuda polemikten aldim
Aminnn yasamasin kuzum hic kimseAyybiliyor musun ben hiç deprem yaşamadım sanırım yaşasam çok korkarım gerçekten
Allah kimseye yaşatmasın
Eşim uzman çavuş aşko evin alçısı büyük depremde çatlamış bir kaç yerinde. Alçı yaptı bu gün. Ben gelemedim zaten aşko eşyalarımı topladım yarın sabah dönüş yapıcaz iznimiz bitti.Kuzum sen gelmeseydin keske zor oluyor surekli sallaniyorz.esin ne is yapiyor burda ne yapacak nasil düzeltecek yani
Şu ayrılıklar olmasaydıYaa aşkom geçmiş olsun Rabbim beterinden korusungördüm sabah elim sürekli kandillide
Vuuubitsin artık hadiiiğğ sonra gelsin bebiş beni kış çarptı aşkom ondan böyle oldum
Ayy güzel haberler alalım inşallah bebeğimyok kuzum önemli bişey yok sadece kış çarpması yaşıyorum havalardan yani
Yaaa kıyamam sana aşkom
Geldim kız geç kaldım sanırım olay mı oldu yine anlatın hele
Canım iyim kuzum ne yapimmm sen nasılsın herşey yolundadır İnshaAllahNapiyosun kuzuuu
Hayırdır canım senin neyin var ?Aşkolarım napıyosunuz M mucizeOldu M Mavimiresl @_Umutlu_Pozitif_ @Demgey3miraclebeyb bitliKedi @Annabelle1 @partalina_ Veziir @raainbow R Random3 @ad000 @iyilikperisi92 My_Moonlight06 diğer aşkolar ben aşırı depresyon dayım hiç bişey yapasıım yok buralara gelesim bile yok ama dobarlancam inşallah
Çocuk yapmaya devamBizim eski topiklerden kimse kalmamis mi yaa kızler nerelerdesiniz
bitliKedi M Mavimiresl Mucizemmm16 @Niqu miraclebeyb
Bende öyle kuzumAşkolarım napıyosunuz M mucizeOldu M Mavimiresl @_Umutlu_Pozitif_ @Demgey3miraclebeyb bitliKedi @Annabelle1 @partalina_ Veziir @raainbow R Random3 @ad000 @iyilikperisi92 My_Moonlight06 diğer aşkolar ben aşırı depresyon dayım hiç bişey yapasıım yok buralara gelesim bile yok ama dobarlancam inşallah
İyiyim kuzum valla kurs falan uğraşıp duruyorum bide perşembeyi iple çekiyorumCanlarım çiçeklerim nasılsınız
Buralar çok sakin
@Lale95 canım çoktan sesini duymadım
R Random3 irkek annem nasılsın
Mucizemmm16 @_Umutlu_Pozitif_ @Ginnys
M mucizeOldu kız sen Temmuz annelerine yazmıyorsun artıkoralar sakin
Childdevelopment seni de unutmadım
Bende salı evetİyiyim kuzum valla kurs falan uğraşıp duruyorum bide perşembeyi iple çekiyorumsende Salı gideceksin değil mi çok heycanlı ya
Ne bileyim valla yazan olmuyor bende yazmıyorum arada bir girip bakıyorum çıkıyorum
Diyorum ki sessiz kaldı buralar nazar değdi bizeGeldim kız geç kaldım sanırım olay mı oldu yine anlatın hele
Kıyamam sana yaa. Hep tuzlu çubuk kraker önerirler. İlk hamileliğimde onunla kanki olduk bizBende salı evet
Bugün çok kötüyüm
Her şeyden iğreniyorum
Yemekten her şeyden
Ekmek hariç bir şey yemedim 2 gündür
Ne yapacağımı bilmiyorum
Yaptim canim testler silikti bugün regl oldumChilddevelopment test yaptın mu canım
Ya tuzlu şeylerin yüzüne baksam kusarım şuan aşkoKıyamam sana yaa. Hep tuzlu çubuk kraker önerirler. İlk hamileliğimde onunla kanki olduk bizhemencecik atlatırsın inşallah uzun sürmez. Zencefil mide bulantısına iyi geliyormuş bi de doktorlar hamilelere onu öneriyor. En azından rahatlatır biraz. Bebişler için dayanıcaz o kadar bekledik
Evime şimdi geldim aşkom artık buralardayım gün sayıyorum bakalım test için artık her gün darlarım sizi şu kadar kaldı testim böyle diyeDiyorum ki sessiz kaldı buralar nazar değdi bize
Hadi son olsun inşallah darla biziEvime şimdi geldim aşkom artık buralardayım gün sayıyorum bakalım test için artık her gün darlarım sizi şu kadar kaldı testim böyle diye