Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bikere birisi bana saldırdı almanlardan nefret ediyormuş işte biz hep ülkenin içine ediyormuşuz bende kendimi tutamadım
Biride bana biseyler yazmisti ped resmi atmis bende karsi ciktim degisik degisik seyler yazmisti bende ona yazdim ban aldim. Gecen gunde deprem le ilgili bi mevzuda polemikten aldim

Biride bana biseyler yazmisti ped resmi atmis bende karsi ciktim degisik degisik seyler yazmisti bende ona yazdim ban aldim. Gecen gunde deprem le ilgili bi mevzuda polemikten aldim
Ayybiliyor musun ben hiç deprem yaşamadım sanırım yaşasam çok korkarım gerçekten
Allah kimseye yaşatmasın

Kuzum sen gelmeseydin keske zor oluyor surekli sallaniyorz.esin ne is yapiyor burda ne yapacak nasil düzeltecek yani
Eşim uzman çavuş aşko evin alçısı büyük depremde çatlamış bir kaç yerinde. Alçı yaptı bu gün. Ben gelemedim zaten aşko eşyalarımı topladım yarın sabah dönüş yapıcaz iznimiz bitti.

Şu ayrılıklar olmasaydı sen napıyorsun kuzucum epeydir görüşemedik yahuu. Artık aktif olalım ya geceleri çoşmalarımızı özledim

Hayırdır canım senin neyin var ?

Napam ben de vakit buldukça giriyorum bazne yazmada çıkmam gerekiyor filan bir yoğunluk anlamadım gitti

İyiyim kuzum valla kurs falan uğraşıp duruyorum bide perşembeyi iple çekiyorum sende Salı gideceksin değil mi çok heycanlı ya
Ne bileyim valla yazan olmuyor bende yazmıyorum arada bir girip bakıyorum çıkıyorum

Bende salı evet
Bugün çok kötüyüm
Her şeyden iğreniyorum
Yemekten her şeyden
Ekmek hariç bir şey yemedim 2 gündür
Ne yapacağımı bilmiyorum

Bende salı evet
Bugün çok kötüyüm
Her şeyden iğreniyorum
Yemekten her şeyden
Ekmek hariç bir şey yemedim 2 gündür
Ne yapacağımı bilmiyorum
Kıyamam sana yaa. Hep tuzlu çubuk kraker önerirler. İlk hamileliğimde onunla kanki olduk biz hemencecik atlatırsın inşallah uzun sürmez. Zencefil mide bulantısına iyi geliyormuş bi de doktorlar hamilelere onu öneriyor. En azından rahatlatır biraz. Bebişler için dayanıcaz o kadar bekledik

Ya tuzlu şeylerin yüzüne baksam kusarım şuan aşko
Hastaneye öi gitsem ya
Arada hafif hafif bulantı başladı
Bugün yediklerim saysam sana şok olursun
3 kaşık yoğurt birkaç kaşık pilav
1 elma ve su
Asla bir şey yiyemem de ama açım yani midem çok boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…