-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.801
Şükür canım çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah.ben sana bir şey danışmak istiyorum bana burada ıslak mendil bebek bezi markası önermemisin sen araştırma yapsan mağlum buraları bilmiyoruz uygun fiyatlı neler var kimler memnun illaki çevrende vardır içimizdeki en tecrübeli duyumları olan sensin aklıma sana sormak geldiKızlar ben doktordan geldim
Çok şükür bin şükür kalp atışını duymak nasip oldurabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah
M mucizeOlduGinnys Mucizemmm16 Lale95 loirily _Umutlu_Pozitif_ ve diğer unuttuğum canlar
Benimde adetlerim 22 - 25 gun arasi sürüyor döngüm senin gibi 9 10 11 bazen de istisna 8 de oluyor bende bu ay öyle yapmayi düşünüyorum yaa bacak falan kaldirmayacam,Canım yumurtlama dönemi bende hep 8 ve 9 10 11. Döngü günü olıyordu
Ben 9 ve 11 de ilişkiye girmişim bide bacaklarımı bile düşün kaldırmamıştım birkaç dakika yatıp kalkmıştım
Bu şekilde olmuştu
Yok canım biliyorsun annem annelik yapmadı bi babam vardı onu da geçen sene kaybettim
Çok şükür eşimden yana bir sorunum yok
Kist tabiki ağrı yapar yerinde oturtmaz insanı ama buna ek olarak doktor klomen verirken kendi kontrolünde vermiştir ne zaman çatlatma olacak söylemiştir eğer bunlar konuşulmadı ve muayene olmadıysan tabi bir görünmen şartR Random3 R raainbowDemgey3 Mucizemmm16 M melek076 Ginnys Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ Lale95 bitliKedi
Ve diger tüm kizlar neler yapiyosunuz? Yumurtlama agrisi cektim asiri derecede 3 gun once ama hala cok agrilarim var hatta şuan solda yine agrilarim basladi napicm bilemiyorumdayanamiyorum artik yaa hala hassas kasıklarim doktora gitmek istemiyorum ama gitsem mi kist mi oldu acaba kist agri yaparmi bilen varmi gunde 2 tane 5 gun klomen kullandim bu arada
Ahh canım benim duamdasın inanİnşallah yaa. Ama cok yoruldumhiç bisey yapasim gelmiyor
Oo şükürler olsun canımKızlar ben doktordan geldim
Çok şükür bin şükür kalp atışını duymak nasip oldurabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah
M mucizeOlduGinnys Mucizemmm16 Lale95 loirily _Umutlu_Pozitif_ ve diğer unuttuğum canlar
Kontrole gitmende fayda var ne olur ne olmaz benim de dediğin gibi oldu klomen sonrası yumurtaların biri kiste dönüştü 3,5 cm ve şuan onun geçmesi için ilaç kullanıyorumR Random3 R raainbowDemgey3 Mucizemmm16 M melek076 Ginnys Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ Lale95 bitliKedi
Ve diger tüm kizlar neler yapiyosunuz? Yumurtlama agrisi cektim asiri derecede 3 gun once ama hala cok agrilarim var hatta şuan solda yine agrilarim basladi napicm bilemiyorumdayanamiyorum artik yaa hala hassas kasıklarim doktora gitmek istemiyorum ama gitsem mi kist mi oldu acaba kist agri yaparmi bilen varmi gunde 2 tane 5 gun klomen kullandim bu arada
Canım ben komşumdan biliyorumŞükür canım çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah.ben sana bir şey danışmak istiyorum bana burada ıslak mendil bebek bezi markası önermemisin sen araştırma yapsan mağlum buraları bilmiyoruz uygun fiyatlı neler var kimler memnun illaki çevrende vardır içimizdeki en tecrübeli duyumları olan sensin aklıma sana sormak geldi
Çok haklısın canımBenimde adetlerim 22 - 25 gun arasi sürüyor döngüm senin gibi 9 10 11 bazen de istisna 8 de oluyor bende bu ay öyle yapmayi düşünüyorum yaa bacak falan kaldirmayacam,bakalim inşallah olur yaa Allah'ım daha da gecikmez. Olsun canim elhamdülillah eşinle mutlusan gerisi hanen dışında kalıyor en önemlisi olan eşin bence aile de önemli ama her gece beraber uyuduğun insanla problem olsa Allah korusun hayat geçmez
Canım benim ben doktordan geldim kalp atışını duymak nasip oldu çok şükürR Random3 R raainbowDemgey3 Mucizemmm16 M melek076 Ginnys Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ Lale95 bitliKedi
Yok ya alttan bakıldı yine ve biradahaki randevu 4 hafta sonra orada da yine alttan bakılıyormuş sonra normal karındanOo şükürler olsun canımvideo falan çekebildin mi
Peki adet gormusmuydun kuzum yaaKontrole gitmende fayda var ne olur ne olmaz benim de dediğin gibi oldu klomen sonrası yumurtaların biri kiste dönüştü 3,5 cm ve şuan onun geçmesi için ilaç kullanıyorum
Ah kuzum ne guzel zamanlrdasinCanım benim ben doktordan geldim kalp atışını duymak nasip oldu çok şükür
Sana da doktora görünmeni tavsiye ederim kesinlikle
Şöyle anladım canım ben aslında kasıklarımda ara ara batma ağrı oluyordu ama klomen sonrası normalmiş uyarılıyor çünkü yumurtalar diğer aylara nazaran daha büyüdüler. Düngünün 23 25. günlerine geldiğimde hala ne hamilelik belirtisi ne de adet belirtisi yoktu . Gebelik için göğüs ağrısı hatta ucu ekstra ağrı diyorlar ya herkeste aynı değildir tabiki ama benim de adet öncesi illa göğüslerim hafif şişer ağrır bu defa hiç ağrımadıPeki adet gormusmuydun kuzum yaasancinda cokmuydu? Ben zaten asilama yaptircaktim gidemedim deprem olunca suan da cok zor kendi doktoruma gitmek bide kist olustugunu nasil anldin? Benim sancilarim gecmisti bugun yine hafif basladi sağ tarafta
Peki bu babylove ıslak mendilin no plastik vs yazan bir ürünü var kağıt ambalajlı onun hakkında bilgin varmı bez için pampers okey Islak mendil için ilk onu düşünmüştüm birde pamuklar var dikdörtgen kaynatılmış suya basıp ıslak pamuk yapıyorsun kutu var onun için kapaklı onunla kullanıyorsun tr de ki sayfalardan görmüştüm ama burda bilmedim şu ıslak mendili benim için araştırmısın fiyatı biraz daha uygun ama pampers e yakın adeti fazla dediğim gibi plastik paket olanları değil.birde burada indirimleri nasıl takip edebilirim yada oluyor mu bez ve ıslak mendil için Türkiye’de millet stok yapmaya başladı bir sürü indirimler oluyor ben nereden neleri nasıl takip edebilirimCanım ben komşumdan biliyorum
Pampers premium protect ve onun sadece su bazlı olan ıslak mendilleri var onlardan herkes çok memnun
Tabi daha ucuz daha çok plastik ve madde demek biliyorsun onun için sana rossmann ve dm kendi markalarını önermem
Bide lilydoo var onlar tamamen organik ama tabikide daha da pahalı canım
Yani hipp markasını da bit yerde okumuştum çok kötü çıkmış testlerde
Yani uzun lafın kısası pampers her cebe hitap ediyor bence
Premium protect bir tık daha pahalı ama yeni doğanlarda kullanırsın büyütünce de normal pampers alabilirsin
Üşütmüş olma ihtimalin var mı kuzum? Bugün kaçıncı günündesin?R Random3 R raainbowDemgey3 Mucizemmm16 M melek076 Ginnys Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ Lale95 bitliKedi
Benim de bu geçtiğimiz ay yumurtlama günlerim çok ağrılı geçmişti ya. Ağrıdan duramadim hatta 4 5 gün. Bence adet ve yumurtlaması ağır geçen insanların gebe kalması zor oluyor çevremde ne kadar varsa hepimizin gebe kalması zor oluyorR Random3 R raainbowDemgey3 Mucizemmm16 M melek076 Ginnys Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ Lale95 bitliKedi
Allah razı olsun hepinizin dualarına gerçekten çok ihtiyacımız var bizlere dua edin ne olurAhh canım benim duamdasın inan