Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya tuzlu şeylerin yüzüne baksam kusarım şuan aşko
Hastaneye öi gitsem ya
Arada hafif hafif bulantı başladı
Bugün yediklerim saysam sana şok olursun
3 kaşık yoğurt birkaç kaşık pilav
1 elma ve su
Asla bir şey yiyemem de ama açım yani midem çok boş
Ahh canım benim ya doktoruna git mide bulantısı için ilaç versin sana. Beslenmeden de olmaz ki, iyice düşer direncin

Ahh canım benim ya doktoruna git mide bulantısı için ilaç versin sana. Beslenmeden de olmaz ki, iyice düşer direncin
Ya aşko şu doktorlar da bıktı bizden 😂😂bi çocuk istediğimiz için gidiyoruz sonra da anam midem bulanıyor başım dönüyor 😂😂😂ee erkek doğurmak kolay değil😅😅🤪

Ya aşko şu doktorlar da bıktı bizden 😂😂bi çocuk istediğimiz için gidiyoruz sonra da anam midem bulanıyor başım dönüyor 😂😂😂ee erkek doğurmak kolay değil😅😅🤪
İşleri bu bebeğim keyfi gitmiyoruz ya. Hahaha erkek anası her zorluğa göğüs gerer, dayan gülom 🤣🤣

Hadi son olsun inşallah darla bizi 😂
Komşum doğum yaptı geçen gün sancı çekerken çok dua ettim sana diyor annesinin de 3 4 yıl çocuğu olmamış görümcesi doğum yaparken dua etmiş öyle olmuş bebeği. Dün akşam bebek görmeye gittik bana diyorlar seneye inşallah senin doğumuna gelicez diye. Havaya soktular beni. Bide bu ay köyde yumurtalıklara masaj yapan bi teyzeye gittim çok umutlanıyorum. Nasip olur inşallah. Bide arkadaşımın annesi demezmi rüyamda gördüm eşinle kucağınızda bebekle beraber geldiniz memleketten diye. Allahım inşallah kabul olur duaları 🙏🙏

Selam kızlar
Ben hala adet olmadım gecikmenin 6.gunu bugün
En son 3.gun test yaptım negatif çıkmıştı daha da test yapmadım
Ama içim içimi yiyor perşembeye kadar adet olmazsam doktora gidicem
Gebelik yoksa kesin bir sorun var hiç bu kadar uzun gecikme yaşamadım

Bende salı evet
Bugün çok kötüyüm
Her şeyden iğreniyorum
Yemekten her şeyden
Ekmek hariç bir şey yemedim 2 gündür
Ne yapacağımı bilmiyorum
Ay yarın beni mutlaka etiketle 😍 bende de ara sıra oluyor çok fenaaa Allah yardımcın olsun canım çubuk kraker hep çantamda 🙁 o bulantı geldi mi o bile fayda etmiyor 🤔

Ay yarın beni mutlaka etiketle 😍 bende de ara sıra oluyor çok fenaaa Allah yardımcın olsun canım çubuk kraker hep çantamda 🙁 o bulantı geldi mi o bile fayda etmiyor 🤔
Ya ben artık şu çorbası hariç bir şey yiyemiyorum
Su şehriye tuz atıyorum 1 dilim ekmekle yiyorum
Başka asla bir şey yiyemiyorum
Bulantı yok çok şükür sadece tiksinme
Bakalım böyle kalırsa iyi
Bu haftada bulantı en şiddetli hale geliyormuş inşallah olmaz ya
Hepimiz atlatırız 🥹❤️

En çok seni dualarıma katıyorum gerçekten kalpten gelen bir şey
Seni tanımıyorum belki de çok uzaksın ama
İnşallah en hayırlı zamanda hayırlı haberi alırız senden 🥹❤️
Allah razı olsun çiçeğim 🌺 çok çaba sarf ediyoruz bu büyük mucize için tıbbi olarak bir problem yok o yüzden beklememiz gerekiyor bir süre bu süreçte bende manevi destekler almaya çalışıyorum. Ovulasyon takibini de biraktim nasibinde olanun tek iliskiyle oluyor akışına bıraktım

Gunaydin kizlar
Bugün gecikmenin 7.günü tekrar test yaptım böyle çıktı
Geç döllenme olabilir mi çok silik değil mi

Eklentiler

• 20221206_094637.jpg
    20221206_094637.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 35
Allah razı olsun çiçeğim 🌺 çok çaba sarf ediyoruz bu büyük mucize için tıbbi olarak bir problem yok o yüzden beklememiz gerekiyor bir süre bu süreçte bende manevi destekler almaya çalışıyorum. Ovulasyon takibini de biraktim nasibinde olanun tek iliskiyle oluyor akışına bıraktım
Bende ovulasyon testi yapmadan sadece 2 ilişki ile kaldım çok şükür. Hatta bu ay olmasaydı doktora görünecektim .
Bu da senin imtihanın ama bunu başaracaksın inşallah 🙏
Ben maalesef ailemle imtihan edildim
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 🙏

Bende ovulasyon testi yapmadan sadece 2 ilişki ile kaldım çok şükür. Hatta bu ay olmasaydı doktora görünecektim .
Bu da senin imtihanın ama bunu başaracaksın inşallah 🙏
Ben maalesef ailemle imtihan edildim
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 🙏
Hadi yaa. İlişki günleri ne zamandı mesela ben adet biter bitmez bir de 3 4 gün sonra denemeyi düşünüyorum gün aşırı çok yordu bizi. Amin inşallah. Ailen dediğin eşin mi canim

Hadi yaa. İlişki günleri ne zamandı mesela ben adet biter bitmez bir de 3 4 gün sonra denemeyi düşünüyorum gün aşırı çok yordu bizi. Amin inşallah. Ailen dediğin eşin mi canim
Canım yumurtlama dönemi bende hep 8 ve 9 10 11. Döngü günü olıyordu
Ben 9 ve 11 de ilişkiye girmişim bide bacaklarımı bile düşün kaldırmamıştım birkaç dakika yatıp kalkmıştım
Bu şekilde olmuştu
Yok canım biliyorsun annem annelik yapmadı bi babam vardı onu da geçen sene kaybettim
Çok şükür eşimden yana bir sorunum yok 😊

X