-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.781
Ahh canım benim ya doktoruna git mide bulantısı için ilaç versin sana. Beslenmeden de olmaz ki, iyice düşer direncinYa tuzlu şeylerin yüzüne baksam kusarım şuan aşko
Hastaneye öi gitsem ya
Arada hafif hafif bulantı başladı
Bugün yediklerim saysam sana şok olursun
3 kaşık yoğurt birkaç kaşık pilav
1 elma ve su
Asla bir şey yiyemem de ama açım yani midem çok boş
Ya aşko şu doktorlar da bıktı bizdenAhh canım benim ya doktoruna git mide bulantısı için ilaç versin sana. Beslenmeden de olmaz ki, iyice düşer direncin
İşleri bu bebeğim keyfi gitmiyoruz ya. Hahaha erkek anası her zorluğa göğüs gerer, dayan gülomYa aşko şu doktorlar da bıktı bizdenbi çocuk istediğimiz için gidiyoruz sonra da anam midem bulanıyor başım dönüyor ee erkek doğurmak kolay değil
Komşum doğum yaptı geçen gün sancı çekerken çok dua ettim sana diyor annesinin de 3 4 yıl çocuğu olmamış görümcesi doğum yaparken dua etmiş öyle olmuş bebeği. Dün akşam bebek görmeye gittik bana diyorlar seneye inşallah senin doğumuna gelicez diye. Havaya soktular beni. Bide bu ay köyde yumurtalıklara masaj yapan bi teyzeye gittim çok umutlanıyorum. Nasip olur inşallah. Bide arkadaşımın annesi demezmi rüyamda gördüm eşinle kucağınızda bebekle beraber geldiniz memleketten diye. Allahım inşallah kabul olur dualarıHadi son olsun inşallah darla bizi
Ya şu herşeyden iğrenmeye başlamam en komiğiİşleri bu bebeğim keyfi gitmiyoruz ya. Hahaha erkek anası her zorluğa göğüs gerer, dayan gülom
Oluyor ne yazık ki..Ya şu herşeyden iğrenmeye başlamam en komiği
Dün daha ekmek yedim bugün ona bakamıyorum bile
Ne olacak bu halim
Ya sende de olmuş muydu ilk gebelikteOluyor ne yazık ki..umarım uzun sürmez
Evet oldu tabii kuzum ama 3.aydan sonra azalarak geçtiYa sende de olmuş muydu ilk gebelikte
Bende bugün aç aç oturuyorum hiç birsey yiyemiyorum
Çok kötü
Ay yarın beni mutlaka etiketleBende salı evet
Bugün çok kötüyüm
Her şeyden iğreniyorum
Yemekten her şeyden
Ekmek hariç bir şey yemedim 2 gündür
Ne yapacağımı bilmiyorum
Aaa bence o testlerden alma artık canmYaptim canim testler silikti bugün regl oldum
İnşallah yaa. Ama cok yoruldumAaa bence o testlerden alma artık canm
Adetin içinde hayırlısı böyle demek ki inşallah ennn kısa zamanda sende hamiş Olursun
Evet oldu tabii kuzum ama 3.aydan sonra azalarak geçt
Ya ben artık şu çorbası hariç bir şey yiyemiyorumAy yarın beni mutlaka etiketlebende de ara sıra oluyor çok fenaaa Allah yardımcın olsun canım çubuk kraker hep çantamda o bulantı geldi mi o bile fayda etmiyor
En çok seni dualarıma katıyorum gerçekten kalpten gelen bir şeyİnşallah yaa. Ama cok yoruldumhiç bisey yapasim gelmiyor
Allah razı olsun çiçeğimEn çok seni dualarıma katıyorum gerçekten kalpten gelen bir şey
Seni tanımıyorum belki de çok uzaksın ama
İnşallah en hayırlı zamanda hayırlı haberi alırız senden
Bende ovulasyon testi yapmadan sadece 2 ilişki ile kaldım çok şükür. Hatta bu ay olmasaydı doktora görünecektim .Allah razı olsun çiçeğimçok çaba sarf ediyoruz bu büyük mucize için tıbbi olarak bir problem yok o yüzden beklememiz gerekiyor bir süre bu süreçte bende manevi destekler almaya çalışıyorum. Ovulasyon takibini de biraktim nasibinde olanun tek iliskiyle oluyor akışına bıraktım
Hadi yaa. İlişki günleri ne zamandı mesela ben adet biter bitmez bir de 3 4 gün sonra denemeyi düşünüyorum gün aşırı çok yordu bizi. Amin inşallah. Ailen dediğin eşin mi canimBende ovulasyon testi yapmadan sadece 2 ilişki ile kaldım çok şükür. Hatta bu ay olmasaydı doktora görünecektim .
Bu da senin imtihanın ama bunu başaracaksın inşallah
Ben maalesef ailemle imtihan edildim
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Canım yumurtlama dönemi bende hep 8 ve 9 10 11. Döngü günü olıyorduHadi yaa. İlişki günleri ne zamandı mesela ben adet biter bitmez bir de 3 4 gün sonra denemeyi düşünüyorum gün aşırı çok yordu bizi. Amin inşallah. Ailen dediğin eşin mi canim