- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.721
Kız ben haziran anasıyım temmuza niye yazayımCanlarım çiçeklerim nasılsınız
Buralar çok sakin
Lale95 canım çoktan sesini duymadım
R Random3 irkek annem nasılsın
Mucizemmm16 @_Umutlu_Pozitif_ Ginnys
M mucizeOldu kız sen Temmuz annelerine yazmıyorsun artıkoralar sakin
@Cgh seni de unutmadım
Oyy oyyAşkolarım napıyosunuz M mucizeOldu M Mavimiresl @_Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Safiye19bitliKedi @Annabelle1 @partalina_ Veziir @raainbow R Random3 @ad000 @iyilikperisi92 @My_Moonlight06 diğer aşkolar ben aşırı depresyon dayım hiç bişey yapasıım yok buralara gelesim bile yok ama dobarlancam inşallah
Ben sana demedim ki yazmak falan M mucizeOldu benimle aynı topikte ona dedim ❤Kız ben haziran anasıyım temmuza niye yazayımgenel olarak bitkinim bulantısıyım baş ağrım çok gündüz gece Leyla gibiyim bu sıralar biraz hafifledi inşallah biter be kuzum.2li test olduk çok şükür ultrason kısmı güzel temiz çıktı kan sonucu haftaya gelecek inşallah temiz çıkar tek dileğimiz bu şu sıra ayın 20 sinde gösterirse cinsiyetine bakacağız
Ben sana tahminimi söylüyorum erkek diyorumKız ben haziran anasıyım temmuza niye yazayımgenel olarak bitkinim bulantısıyım baş ağrım çok gündüz gece Leyla gibiyim bu sıralar biraz hafifledi inşallah biter be kuzum.2li test olduk çok şükür ultrason kısmı güzel temiz çıktı kan sonucu haftaya gelecek inşallah temiz çıkar tek dileğimiz bu şu sıra ayın 20 sinde gösterirse cinsiyetine bakacağız
Bende etiketleyin ya bana da dedin sandımmm.kafamı kalıyor insanda baş ağrısından kız ben çok fenayım öyle böyle değil zor geçiyorBen sana demedim ki yazmak falan M mucizeOldu benimle aynı topikte ona dedim ❤
Ya iyi geçmesine sevindim
Sen ilk erkek diyensin kuzum en en baştan.bekleyip bakacağız kalbimden kız geçiyor ama Rabbim ne verirse hayırlısını sağlıklısını versinBen sana tahminimi söylüyorum erkek diyorumSağlıklı olsun inşallah
Hadi güzel haberler gelsin inşallah aşkım yaaOyy oyybende iyi değilim ya.
Bu ay geleneksel yollarla deniyoruz aşko bi teyze yumrtalıklarıma masaj yaptı bizde gün aşırı ilişki ile değerlendirme yapıyoruz belki vesile olur diye bir umut işte. Sen neden depresyondasın aşkom
Kapatma aşkom dur bakalım bu depremler korkuttu seni ondandır aşkım zamana ihtiyacın var bebeğimCanim gecmis olsun bizde surekli sallaniyoruz skntlyz bu ara
Bebek isi falanda artik kapandi benim icin
Bu arada @iyilikperisi92 ye ne oldu yaa banlanmis
İyi diyelim iyi olsun bebeğim sen nasılsın bebişin nasıl doktora gittin mi hersey yolunda mıCanlarım çiçeklerim nasılsınız
Buralar çok sakin
@Cgh seni de unutmadım
Anaaa lalemi unutmuşumAşkolarım napıyosunuz M mucizeOldu M Mavimiresl @_Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Safiye19bitliKedi @Annabelle1 @partalina_ Veziir @raainbow R Random3 @ad000 @iyilikperisi92 @My_Moonlight06 diğer aşkolar ben aşırı depresyon dayım hiç bişey yapasıım yok buralara gelesim bile yok ama dobarlancam inşallah
Gunaydin askom. Biraz önce yine sallandık sabaha 4,1 le uyandik yine artmaya basldi yaa korkmaya basladikKapatma aşkom dur bakalım bu depremler korkuttu seni ondandır aşkım zamana ihtiyacın var bebeğimyine olmuş baktımda az önce Rabbim beterinden korusun aşkım aaa evet bende bizim nette sorun var da ondan etiketleyemedim sandım neden banlanmış ki
Reglimin bitmesini bekliyorum ekşınlara başlamak içinAşkolarım napıyosunuz M mucizeOldu M Mavimiresl @_Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Safiye19bitliKedi @Annabelle1 @partalina_ Veziir @raainbow R Random3 @ad000 @iyilikperisi92 @My_Moonlight06 diğer aşkolar ben aşırı depresyon dayım hiç bişey yapasıım yok buralara gelesim bile yok ama dobarlancam inşallah
Bekliyoruz be kuzum hep aynıAşkolarım napıyosunuz M mucizeOldu M Mavimiresl @_Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Safiye19bitliKedi @Annabelle1 @partalina_ Veziir @raainbow R Random3 @ad000 @iyilikperisi92 @My_Moonlight06 diğer aşkolar ben aşırı depresyon dayım hiç bişey yapasıım yok buralara gelesim bile yok ama dobarlancam inşallah
Yaaa yine mi?Gunaydin askom. Biraz önce yine sallandık sabaha 4,1 le uyandik yine artmaya basldi yaa korkmaya basladik
İrkeğimi bekliyorum canımCanlarım çiçeklerim nasılsınız
Buralar çok sakin
@Cgh seni de unutmadım
Anacımdan ayrıldım aşko izin bitiyor yarınHadi güzel haberler gelsin inşallah aşkım yaabenim havalardan oldu böyle sanırım aşko güneş yoksa bende yokmuşum anladım hava o kadar bunaltıyo ki kapalı olduğu için yerimden bile kıpırdamak istemiyorum senin neyin var bebeğim
Aşkom geçmiş olsun ya bunu hissetmedim ama 6.0 olan bizi bir salladı aklımız çıktı. Bugün düzceye geliyoruz evlerde oluşan hasarları düzeltecek eşim. Siz iyisinizdir inşallahGunaydin askom. Biraz önce yine sallandık sabaha 4,1 le uyandik yine artmaya basldi yaa korkmaya basladik
Yok canım ne kusuru sorun yokBende etiketleyin ya bana da dedin sandımmm.kafamı kalıyor insanda baş ağrısından kız ben çok fenayım öyle böyle değil zor geçiyorbakma ondan idare et
Temmuz annelerinde telegram grubuna katılanlar ban yedi bizdeCanim gecmis olsun bizde surekli sallaniyoruz skntlyz bu ara
Bebek isi falanda artik kapandi benim icin
Bu arada @iyilikperisi92 ye ne oldu yaa banlanmis
Günğ kalp atışını duymak için gideceğim teyzesiİyi diyelim iyi olsun bebeğim sen nasılsın bebişin nasıl doktora gittin mi hersey yolunda mı