Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ben haziran anasıyım temmuza niye yazayım genel olarak bitkinim bulantısıyım baş ağrım çok gündüz gece Leyla gibiyim bu sıralar biraz hafifledi inşallah biter be kuzum.2li test olduk çok şükür ultrason kısmı güzel temiz çıktı kan sonucu haftaya gelecek inşallah temiz çıkar tek dileğimiz bu şu sıra ayın 20 sinde gösterirse cinsiyetine bakacağız

Oyy oyy bende iyi değilim ya.
Bu ay geleneksel yollarla deniyoruz aşko bi teyze yumrtalıklarıma masaj yaptı bizde gün aşırı ilişki ile değerlendirme yapıyoruz belki vesile olur diye bir umut işte. Sen neden depresyondasın aşkom

Ben sana demedim ki yazmak falan M mucizeOldu benimle aynı topikte ona dedim ❤
Ya iyi geçmesine sevindim

Ben sana tahminimi söylüyorum erkek diyorum Sağlıklı olsun inşallah

Hadi güzel haberler gelsin inşallah aşkım yaa benim havalardan oldu böyle sanırım aşko güneş yoksa bende yokmuşum anladım hava o kadar bunaltıyo ki kapalı olduğu için yerimden bile kıpırdamak istemiyorum senin neyin var bebeğim

Canim gecmis olsun bizde surekli sallaniyoruz skntlyz bu ara
Bebek isi falanda artik kapandi benim icin
Bu arada @iyilikperisi92 ye ne oldu yaa banlanmis
Kapatma aşkom dur bakalım bu depremler korkuttu seni ondandır aşkım zamana ihtiyacın var bebeğim yine olmuş baktımda az önce Rabbim beterinden korusun aşkım aaa evet bende bizim nette sorun var da ondan etiketleyemedim sandım neden banlanmış ki

Gunaydin askom. Biraz önce yine sallandık sabaha 4,1 le uyandik yine artmaya basldi yaa korkmaya basladik

Anacımdan ayrıldım aşko izin bitiyor yarın

Gunaydin askom. Biraz önce yine sallandık sabaha 4,1 le uyandik yine artmaya basldi yaa korkmaya basladik
Aşkom geçmiş olsun ya bunu hissetmedim ama 6.0 olan bizi bir salladı aklımız çıktı. Bugün düzceye geliyoruz evlerde oluşan hasarları düzeltecek eşim. Siz iyisinizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…