Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İrkeğimi bekliyorum canım 🤣 bekliyoruz işte be aşkım ondan sesimiz çıkmıyor. Asıl sen nasılsın? Erkek diye diye senin oğlun olacak biliyosun dimi? 🤣
Ya ne alaka aşko 😂😂demekle herşey olur mu aaaa 😂😂😂sana mahsus o irkek annesisin
Dua ediyorum hepinize inşallah en yakın zamanda hayırlı haberi alırız sizden 🥹

Aşkom geçmiş olsun ya bunu hissetmedim ama 6.0 olan bizi bir salladı aklımız çıktı. Bugün düzceye geliyoruz evlerde oluşan hasarları düzeltecek eşim. Siz iyisinizdir inşallah 🙏
Kuzum sen gelmeseydin keske zor oluyor surekli sallaniyorz.esin ne is yapiyor burda ne yapacak nasil düzeltecek yani

Ya ne alaka aşko 😂😂demekle herşey olur mu aaaa 😂😂😂sana mahsus o irkek annesisin
Dua ediyorum hepinize inşallah en yakın zamanda hayırlı haberi alırız sizden 🥹
Tabii bebeğim enerji meselesi işte 😁 ben tabii irkek anasıyım gururla 💪🤣 amin canım benim sağlıkla nasip etsin hepimize ❤️

Gunaydin askom. Biraz önce yine sallandık sabaha 4,1 le uyandik yine artmaya basldi yaa korkmaya basladik
Yaa aşkom geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun🤲🏻🤲🏻 gördüm sabah elim sürekli kandillide 🥺
Reglimin bitmesini bekliyorum ekşınlara başlamak için 🤓. Noldu kuzum hayırdır ne oldu sana?
Vuuu 🥳🥳🥳 bitsin artık hadiiiğğ sonra gelsin bebiş 🥰🥰🥰🥰😍😍😍 beni kış çarptı aşkom ondan böyle oldum 🫢
Bekliyoruz be kuzum hep aynı ☺️ hayırdır aşkom yaa kötü bişey olmadı inşallah??
Ayy güzel haberler alalım inşallah bebeğim 🥰🥰😍😍 yok kuzum önemli bişey yok sadece kış çarpması yaşıyorum havalardan yani🥴
Anacımdan ayrıldım aşko izin bitiyor yarın 🥺
Yaaa kıyamam sana aşkom 😔

Yaa aşkom geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun🤲🏻🤲🏻 gördüm sabah elim sürekli kandillide 🥺

Vuuu 🥳🥳🥳 bitsin artık hadiiiğğ sonra gelsin bebiş 🥰🥰🥰🥰😍😍😍 beni kış çarptı aşkom ondan böyle oldum 🫢

Ayy güzel haberler alalım inşallah bebeğim 🥰🥰😍😍 yok kuzum önemli bişey yok sadece kış çarpması yaşıyorum havalardan yani🥴

Yaaa kıyamam sana aşkom 😔
Aman bişey olmasın.. biz bu ay da yakın gidiyoruz seninle birlikte her zamanki gibi 🥰 birlikte de güzel haberi verelim aşko yaa 🙏❤️

Ahaa enişte pataklama zamanı M MiuLego bebeğim nerdesin bizim olayımız var 😂😂😂
Noldu aşkom niye kızdırdı enişte seni🙄
Askim kv de meselesi bunaldim artık gunlerdir bizdeler.
Bide asiri yumurtlama sancim var cok şiddetli klomen kullanmistim bu ay omu etkiledi mide bulantisida yapti ayaga kalkamiyorm o kadar kotuyum

Askim kv de meselesi bunaldim artık gunlerdir bizdeler.
Bide asiri yumurtlama sancim var cok şiddetli klomen kullanmistim bu ay omu etkiledi mide bulantisida yapti ayaga kalkamiyorm o kadar kotuyum
Yaw niye gitmiyorlar anlamıyorum bak bende sinirlendim 😠 olabilir bebeğim sakin ol ya boşver zaten sancında varmış üzme kendini illaki gidicekler hep sizle yaşıycak değiller ya o yüzden üzme kendini aşkom geçici bi dönem olduğunu düşün

X