Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İrkeğimi bekliyorum canım bekliyoruz işte be aşkım ondan sesimiz çıkmıyor. Asıl sen nasılsın? Erkek diye diye senin oğlun olacak biliyosun dimi?
Ya ne alaka aşko demekle herşey olur mu aaaa sana mahsus o irkek annesisin
Dua ediyorum hepinize inşallah en yakın zamanda hayırlı haberi alırız sizden

Aşkom geçmiş olsun ya bunu hissetmedim ama 6.0 olan bizi bir salladı aklımız çıktı. Bugün düzceye geliyoruz evlerde oluşan hasarları düzeltecek eşim. Siz iyisinizdir inşallah
Kuzum sen gelmeseydin keske zor oluyor surekli sallaniyorz.esin ne is yapiyor burda ne yapacak nasil düzeltecek yani

Ya ne alaka aşko demekle herşey olur mu aaaa sana mahsus o irkek annesisin
Dua ediyorum hepinize inşallah en yakın zamanda hayırlı haberi alırız sizden
Tabii bebeğim enerji meselesi işte ben tabii irkek anasıyım gururla amin canım benim sağlıkla nasip etsin hepimize

Gunaydin askom. Biraz önce yine sallandık sabaha 4,1 le uyandik yine artmaya basldi yaa korkmaya basladik
Yaa aşkom geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun gördüm sabah elim sürekli kandillide
Reglimin bitmesini bekliyorum ekşınlara başlamak için . Noldu kuzum hayırdır ne oldu sana?
Vuuu bitsin artık hadiiiğğ sonra gelsin bebiş beni kış çarptı aşkom ondan böyle oldum
Bekliyoruz be kuzum hep aynı hayırdır aşkom yaa kötü bişey olmadı inşallah??
Ayy güzel haberler alalım inşallah bebeğim yok kuzum önemli bişey yok sadece kış çarpması yaşıyorum havalardan yani
Anacımdan ayrıldım aşko izin bitiyor yarın
Yaaa kıyamam sana aşkom

Aman bişey olmasın.. biz bu ay da yakın gidiyoruz seninle birlikte her zamanki gibi birlikte de güzel haberi verelim aşko yaa

Ahaa enişte pataklama zamanı M MiuLego bebeğim nerdesin bizim olayımız var
Noldu aşkom niye kızdırdı enişte seni
Askim kv de meselesi bunaldim artık gunlerdir bizdeler.
Bide asiri yumurtlama sancim var cok şiddetli klomen kullanmistim bu ay omu etkiledi mide bulantisida yapti ayaga kalkamiyorm o kadar kotuyum

Askim kv de meselesi bunaldim artık gunlerdir bizdeler.
Bide asiri yumurtlama sancim var cok şiddetli klomen kullanmistim bu ay omu etkiledi mide bulantisida yapti ayaga kalkamiyorm o kadar kotuyum
Yaw niye gitmiyorlar anlamıyorum bak bende sinirlendim olabilir bebeğim sakin ol ya boşver zaten sancında varmış üzme kendini illaki gidicekler hep sizle yaşıycak değiller ya o yüzden üzme kendini aşkom geçici bi dönem olduğunu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…