-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.741
Ya ne alaka aşkoİrkeğimi bekliyorum canımbekliyoruz işte be aşkım ondan sesimiz çıkmıyor. Asıl sen nasılsın? Erkek diye diye senin oğlun olacak biliyosun dimi?
Kuzum sen gelmeseydin keske zor oluyor surekli sallaniyorz.esin ne is yapiyor burda ne yapacak nasil düzeltecek yaniAşkom geçmiş olsun ya bunu hissetmedim ama 6.0 olan bizi bir salladı aklımız çıktı. Bugün düzceye geliyoruz evlerde oluşan hasarları düzeltecek eşim. Siz iyisinizdir inşallah
Sen katilmamissin belli askoTemmuz annelerinde telegram grubuna katılanlar ban yedi bizde
Tabii bebeğim enerji meselesi işteYa ne alaka aşkodemekle herşey olur mu aaaa sana mahsus o irkek annesisin
Dua ediyorum hepinize inşallah en yakın zamanda hayırlı haberi alırız sizden
Yaa aşkom geçmiş olsun Rabbim beterinden korusunGunaydin askom. Biraz önce yine sallandık sabaha 4,1 le uyandik yine artmaya basldi yaa korkmaya basladik
VuuuReglimin bitmesini bekliyorum ekşınlara başlamak için. Noldu kuzum hayırdır ne oldu sana?
Ayy güzel haberler alalım inşallah bebeğimBekliyoruz be kuzum hep aynıhayırdır aşkom yaa kötü bişey olmadı inşallah??
Yaaa kıyamam sana aşkomAnacımdan ayrıldım aşko izin bitiyor yarın
Aayy cok heyecanlıığğSal
Günğ kalp atışını duymak için gideceğim teyzesi
Çok şükür herşey yolunda şimdilik
Sende iyi ol enerjin eksik buralarda çok
Aman bişey olmasın.. biz bu ay da yakın gidiyoruz seninle birlikte her zamanki gibiYaa aşkom geçmiş olsun Rabbim beterinden korusungördüm sabah elim sürekli kandillide
Vuuubitsin artık hadiiiğğ sonra gelsin bebiş beni kış çarptı aşkom ondan böyle oldum
Ayy güzel haberler alalım inşallah bebeğimyok kuzum önemli bişey yok sadece kış çarpması yaşıyorum havalardan yani
Yaaa kıyamam sana aşkom
Amiiinn aşkom inşallahAman bişey olmasın.. biz bu ay da yakın gidiyoruz seninle birlikte her zamanki gibibirlikte de güzel haberi verelim aşko yaa
Askim kv de meselesi bunaldim artık gunlerdir bizdeler.
Yaw niye gitmiyorlar anlamıyorum bak bende sinirlendimAskim kv de meselesi bunaldim artık gunlerdir bizdeler.
Bide asiri yumurtlama sancim var cok şiddetli klomen kullanmistim bu ay omu etkiledi mide bulantisida yapti ayaga kalkamiyorm o kadar kotuyum
Yok ben kızların gazına gelmedimSen katilmamissin belli asko
Amin inşallahTabii bebeğim enerji meselesi işteben tabii irkek anasıyım gururla amin canım benim sağlıkla nasip etsin hepimize
Valla o herkese göre değişiyor kuzum yaa ben balıktan tiksinmiştim sadeceAmin inşallah
Ay ben acayip etten iğrenir oldum
Acaba erkek mi
Ya mutfağa bile giremiyorum kokusu iğrenc geliyorValla o herkese göre değişiyor kuzum yaa ben balıktan tiksinmiştim sadece
Bende 2 sefer yedim asko olsun napalimYok ben kızların gazına gelmedimbikere birine Almanca cevap yazmıştım ban yemiştim sonra tövbe ettim
Ya bikere birisi bana saldırdı almanlardan nefret ediyormuş işte biz hep ülkenin içine ediyormuşuz bende kendimi tutamadımBende 2 sefer yedim asko olsun napalim