Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet aşko çok şükür hsg çekildim teşekkür ederim hepinize 🥰 doktor tüplerin açık ufak tefek tıkanıklıklar vardı onlarıda açtım dedi herhangi bir sorun yok rahmin şekli tüplerin gayet iyi durumda dedi bu ay kendiniz deneyin adet olursan gel dedi🌸❤️ Ginnys Ginnys M melek076 My_Moonlight06 My_Moonlight06 Demgey3 Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow R Random3 Childdevelopment Childdevelopment @Ihlamurseven ve diğer canlar herşey gönlümüzde olsun❤️❤️❤️
Çok şükür kuzum yeni yıla bebişinle giresinnn🙏😍🍀 her şey gönlünce olsun❤️

Evet aşko çok şükür hsg çekildim teşekkür ederim hepinize 🥰 doktor tüplerin açık ufak tefek tıkanıklıklar vardı onlarıda açtım dedi herhangi bir sorun yok rahmin şekli tüplerin gayet iyi durumda dedi bu ay kendiniz deneyin adet olursan gel dedi🌸❤️ Ginnys Ginnys M melek076 My_Moonlight06 My_Moonlight06 Demgey3 Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow R Random3 Childdevelopment Childdevelopment @Ihlamurseven ve diğer canlar herşey gönlümüzde olsun❤️❤️❤️
Ayy aşko cok sevindim için rahat olsun artık bak ne güzel içerde hersey yolundaymış 🥰🥰😍😍😍 bundan sonrası stressiz geçmeli ki bu ay bebiş gelsin 😍😍😍

Hahahaha arkandan testi bulup incelemeye aşıyorlarmış falan 😅😅😅 evet haklısın ama şu geç döllenme olayı var ya belki ondan geç çıkıyor sen bugün normal test yapsaydın yine
Dün tekrar kaset test yaptım negatif canım
Hala adet olmadım ama gecikmenin 3.gubu bugün

Ay ben bu fikre çok kayılıyorum onkadar zor belirtiler ki mesela kalçaya vuran ağrılar camımı alıyor sanki bulantı hiç saymıyorum zaten fena baş ağrısı baş dönmesi düşük yada yüksek tansiyon burun kanamalarınbunların hepsinin sokıntısı var
Aynen canım belirti olmasa da bu sefer hamile olduğumu unutuyorum diyoruz 🤣
Son haftalarda nefes darlığı kaburga batması falan oluyor yüz üstü yatmayı özlüyorsun
Doğurunca da goguslerden dolayı yatamiyorsun sezaryen olduysan dikislerden dolayı yatamiyorsun
En önemlisi bebeklerden dolayı yatamiyorsun🤣

Aşkolarım napıyosunuz M mucizeOldu M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 miraclebeyb miraclebeyb bitliKedi bitliKedi Cimenlere_uzansam Cimenlere_uzansam partalina_ partalina_ Veziir Veziir R raainbow R Random3 A ad000 iyilikperisi92 iyilikperisi92 My_Moonlight06 My_Moonlight06 diğer aşkolar ben aşırı depresyon dayım hiç bişey yapasıım yok buralara gelesim bile yok😢 ama dobarlancam inşallah 🤦🏻‍♀️
Canim gecmis olsun bizde surekli sallaniyoruz skntlyz bu ara
Bebek isi falanda artik kapandi benim icin
Bu arada iyilikperisi92 iyilikperisi92 ye ne oldu yaa banlanmis

Aynen canım belirti olmasa da bu sefer hamile olduğumu unutuyorum diyoruz 🤣
Son haftalarda nefes darlığı kaburga batması falan oluyor yüz üstü yatmayı özlüyorsun
Doğurunca da goguslerden dolayı yatamiyorsun sezaryen olduysan dikislerden dolayı yatamiyorsun
En önemlisi bebeklerden dolayı yatamiyorsun🤣
Valla güzel özetlemişsin🥰

X