- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.701
İlk hali var mı kuzum testininBilmiyoruz canim kuruma çizgisi de olabilir pazar günü tekrarlayacam bakalim
Çok şükür kuzum yeni yıla bebişinle giresinnnEvet aşko çok şükür hsg çekildim teşekkür ederim hepinizedoktor tüplerin açık ufak tefek tıkanıklıklar vardı onlarıda açtım dedi herhangi bir sorun yok rahmin şekli tüplerin gayet iyi durumda dedi bu ay kendiniz deneyin adet olursan gel dedi Ginnys M melek076 My_Moonlight06 Demgey3 Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow R Random3 Childdevelopment @Ihlamurseven ve diğer canlar herşey gönlümüzde olsun
Tamam pazar günü yapacam yarin erken olurYap yarın da pazar da çünkü bata kadar bat günü de yap bak benim bu konuda bakış açım hiç değişmiyor yaaa
Ayy aşko cok sevindim için rahat olsun artık bak ne güzel içerde hersey yolundaymışEvet aşko çok şükür hsg çekildim teşekkür ederim hepinizedoktor tüplerin açık ufak tefek tıkanıklıklar vardı onlarıda açtım dedi herhangi bir sorun yok rahmin şekli tüplerin gayet iyi durumda dedi bu ay kendiniz deneyin adet olursan gel dedi Ginnys M melek076 My_Moonlight06 Demgey3 Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow R Random3 Childdevelopment @Ihlamurseven ve diğer canlar herşey gönlümüzde olsun
Var canim buraya atmistim telefonumdan sildim amaİlk hali var mı kuzum testinin
Bakayım bulcakmıyımVar canim buraya atmistim telefonumdan sildim ama
Kuzum inşallah bebeğin seninledir görüyorum gölgeyi
Dün tekrar kaset test yaptım negatif canımHahahaha arkandan testi bulup incelemeye aşıyorlarmış falanevet haklısın ama şu geç döllenme olayı var ya belki ondan geç çıkıyor sen bugün normal test yapsaydın yine
Aynen canım belirti olmasa da bu sefer hamile olduğumu unutuyorum diyoruzAy ben bu fikre çok kayılıyorum onkadar zor belirtiler ki mesela kalçaya vuran ağrılar camımı alıyor sanki bulantı hiç saymıyorum zaten fena baş ağrısı baş dönmesi düşük yada yüksek tansiyon burun kanamalarınbunların hepsinin sokıntısı var
İnşallah canim bu yaptığım ilk 1 2 dkKuzum inşallah bebeğin seninledir görüyorum gölgeyi
İyi canım şükürler olsunAskom senin gebelik nasil gidiyor
Canim gecmis olsun bizde surekli sallaniyoruz skntlyz bu araAşkolarım napıyosunuz M mucizeOldu M Mavimiresl_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 miraclebeyb bitliKedi Cimenlere_uzansam partalina_ Veziir R raainbow R Random3 A ad000 iyilikperisi92 My_Moonlight06 diğer aşkolar ben aşırı depresyon dayım hiç bişey yapasıım yok buralara gelesim bile yok ama dobarlancam inşallah
ikili olanda mi canım dün ve bugün kü alt alta olandaChilddevelopment testinde golge gordum kuzum
Bugunkunde gordum yavrumikili olanda mi canım dün ve bugün kü alt alta olanda
Bata daha 2 3 veya 4 gün var pazar sabahi yeniden tekrarlamayi düşünüyorum bakalim inşallah vardir yaaBugunkunde gordum yavrum
İnşallah canımBata daha 2 3 veya 4 gün var pazar sabahi yeniden tekrarlamayi düşünüyorum bakalim inşallah vardir yaa
Valla güzel özetlemişsinAynen canım belirti olmasa da bu sefer hamile olduğumu unutuyorum diyoruz
Son haftalarda nefes darlığı kaburga batması falan oluyor yüz üstü yatmayı özlüyorsun
Doğurunca da goguslerden dolayı yatamiyorsun sezaryen olduysan dikislerden dolayı yatamiyorsun
En önemlisi bebeklerden dolayı yatamiyorsun