- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.681
Annem Arçelik kullanıyor ben karcher3 kullanıyorum gayet memnunum bir sorun yaşamadım ben temizlik yaptıktan sonra buharla üzerinden geçiyorum tazyikli ve uzun süreli olması önemli bu özelliğe göre almak lazım bence birde ürünü daha önceden gidin görün kullanımı rahat mu bi bakın mesela ben onla rahat ediyorım annem Arçelik’leKarcher 3 araştırdım hiç düzgün yorum yok videolarda çok zor kullanması diyorlar. Memnun musunuz? Düzenli kullanıyor musunuz? Annenizde hangisi var?
Kuruma çizgisi mi var anlamadım seni umutlandırmak istemem ama burada alttakinde bir çizgi var ama bu kuruma mu bebek mi bilmiyorum yani inşallah bebek olsun da.. yeni mi tutunuyor acaba ay hadi inşallahEki Görüntüle 3170203
Canim baj üstteki dün alttaki bugün
Öğlenden sonra da çişini 3-4 saat tutup yine yapsana yada gidip kan verme imkanın varsa en kesini o biliyorsunEki Görüntüle 3170203
Canim baj üstteki dün alttaki bugün
Bazen kuruma cizgisi olabilir evet ikisi de aynı marka usttekinde yok ama altta var pazar sabahina kadat regl olmazsam pazar sabahi yeniden yaparim kan geçen ay vermiştim daha ya artik benden alamayacaklarKuruma çizgisi mi var anlamadım seni umutlandırmak istemem ama burada alttakinde bir çizgi var ama bu kuruma mu bebek mi bilmiyorum yani inşallah bebek olsun da.. yeni mi tutunuyor acaba ay hadi inşallah
Allah büyük bebeğim, doğru zamanı o biliyor. Duaların kabul olsun inşallahYok canim ama veriyorlarmis arada gebe kalmak isteyenlere. Ben 2 ay kullandim sonra biraktim pahaliydi biraz folik asit icerikli zaten . Ben bu zikirlere dualara yoğunlaştım Allah nasip ederse dualarimizi kabul eder inşallah. Bizde 2 yil dolsun aşılama deneyeceğiz
Tutamam ki cook aşırı su iciyorumÖğlenden sonra da çişini 3-4 saat tutup yine yapsana yada gidip kan verme imkanın varsa en kesini o biliyorsun
Aynen yaaa arada geliyor millet. Yoğunlar demek kiBizim eski topiklerden kimse kalmamis mi yaa kızler nerelerdesiniz
bitliKedi @Mavimiresl Mucizemmm16 @Niqu @Safiye19
Canım öyle deme niye almasınlar herkes her ay gidip veriyor rahat ol sen önce çok çekinirsen başka hastaneye git. Beni de şu şüpheye düşürdü normalde kuruma çizgisinede benziyor ama aynı markanın iki ürünü ertesi gün rengi artmış bunasıl kuruma ki kurulanında rengi kötülüğü artıyor hı ne dersin yanılıyormuyuö ben böyle düşündüm yaniBazen kuruma cizgisi olabilir evet ikisi de aynı marka usttekinde yok ama altta var pazar sabahina kadat regl olmazsam pazar sabahi yeniden yaparim kan geçen ay vermiştim daha ya artik benden alamayacaklar
Ben aslında bu markayı yani laf okuyup olanı çok yaptım ama hiçbir zaman asla kuruma çizgisi çıkmadı bu kez çıkması beni de şüpheye düşürttü evet geçen aylarda erken gebelik testi falan çok yaptım erken gebeliklerde genelde ikinci çizgi çıkıyor hatta ben de daha önce çok net çıktı. Ama bu markada çıkmamıştı o yüzden ben de biraz şüpheye düştüm çok sevinmiyorum çünkü daha önce çok kez hüsrana uğradım hatta pozitif görsem bile belki de inanmayacağımCanım öyle deme niye almasınlar herkes her ay gidip veriyor rahat ol sen önce çok çekinirsen başka hastaneye git. Beni de şu şüpheye düşürdü normalde kuruma çizgisinede benziyor ama aynı markanın iki ürünü ertesi gün rengi artmış bunasıl kuruma ki kurulanında rengi kötülüğü artıyor hı ne dersin yanılıyormuyuö ben böyle düşündüm yani
beslenmene dikkat et psikolojini de bebekle mesgul etme akışına bırak herşeyin tadini cikar zaten adete yakin stres istemesende geliyorBenim daha 24 ünde bat yumurtlama olmadı daha erken bir kaç gün toparlasın vücut ekşınlara başlıcam
Aaa ben normalde hiç çizgi göremem testlerde ama bugünkünde gördüm kuzum
3 günüm var canim pazartesi olmam gerek ama daha öncede ben silik gördüm diye umut bağlamiyorum kuruma çizgisi olabilirAaa ben normalde hiç çizgi göremem testlerde ama bugünkünde gördüm kuzumkaç günün kalmıştı? Yarın bi daha yap. Bence bu bebiş geliyor
Evet şimdi çok net konuşmayalım ama bence var gibi. Bi daha ne zaman yapacaksın peki?3 günüm var canim pazartesi olmam gerek ama daha öncede ben silik gördüm diye umut bağlamiyorum kuruma çizgisi olabilir
Yani şimdi şöyle bir şey var desen ki ben çizgi görüyorum sende görüyormuşum deseydin evet görüyorum derdim buraya kadar tamam ama kuruma ihtimali yüksekte olurdu ama ikinizde görüp ikimizde şüpheli yaklaşmışız ama benim diğer şüphelendirme şey artan bir çizgi hani beni o şüphelendirdi en çok tabiki yinede temkinli olalım ama bekleyelim ben ama senin terinde olsam uçmuştum doktoraBen aslında bu markayı yani laf okuyup olanı çok yaptım ama hiçbir zaman asla kuruma çizgisi çıkmadı bu kez çıkması beni de şüpheye düşürttü evet geçen aylarda erken gebelik testi falan çok yaptım erken gebeliklerde genelde ikinci çizgi çıkıyor hatta ben de daha önce çok net çıktı. Ama bu markada çıkmamıştı o yüzden ben de biraz şüpheye düştüm çok sevinmiyorum çünkü daha önce çok kez hüsrana uğradım hatta pozitif görsem bile belki de inanmayacağım
Ay ne buuuğğğğ gebelik mi
Pazar günü yapmayi düşünüyorum canim regl olmazsamEvet şimdi çok net konuşmayalım ama bence var gibi. Bi daha ne zaman yapacaksın peki?
Bilmiyoruz canim kuruma çizgisi de olabilir pazar günü tekrarlayacam bakalimAy ne buuuğğğğ gebelik mi
Sürekli silik göre göre alıştık koşmuyoruz yaYani şimdi şöyle bir şey var desen ki ben çizgi görüyorum sende görüyormuşum deseydin evet görüyorum derdim buraya kadar tamam ama kuruma ihtimali yüksekte olurdu ama ikinizde görüp ikimizde şüpheli yaklaşmışız ama benim diğer şüphelendirme şey artan bir çizgi hani beni o şüphelendirdi en çok tabiki yinede temkinli olalım ama bekleyelim ben ama senin terinde olsam uçmuştum doktora
Yap yarın da pazar da çünkü bata kadar bat günü de yap bak benim bu konuda bakış açım hiç değişmiyor yaaaSürekli silik göre göre alıştık koşmuyoruz yabirde benim son bata daha 3 hafta oldu cok erken varsa cikmasi bile mucize. Tuhaf bisey bilmiyorum yarin mi yapsam pazara mi biraksam