eşim bana ikinci çocuğa sen koyarsın diyor ama koca bir yalan.çünkü daha 3 gün önce ben bunu bile istemiyorum dedi yani sanırım beni kandırmaya çalışıyor bazen böyle bazen tehdit ederek.
ilk başlarda sineye çektim eşimi seviyordum çok.kaynanam iyilikle yola gelir belki kızı gibi olursam dedim.ama olmadı.
şu an bu isim konusunda sizce nasıl davranmalıyım? hani çocuk doğduğunda diretsem 2.isim diye herkesin içinde rezillik çıkarır mı diye korkuyorum.sessiz kalsam 2.çocuğum olmayacak biliyorum çünkü bunun bile yıllarca istemediler benim sayemde oldu.ama bir daha olmaz.o yüzden bu isim konusuda içimde kalırsa çok üzülürüm bilmiyorum hem hala bu çocuğu isteme hem diret tek isim o da babamın ismi olacak de.işin içinden çıkamıyorum
bunca mesaj yazıldı hala buna takılı kaldıysan sen hiç kafanı takma üzülme hamile halinle çünkü paşa paşa koyacaksın o ismi ,ayaklarının altında ezilmeye de devam edeceksin yetmeyecek çocuğunu da buna alet edeceksin ,hiçbirinize değil allah o çocuğa acısın
bunca mesaj yazıldı hala buna takılı kaldıysan sen hiç kafanı takma üzülme hamile halinle çünkü paşa paşa koyacaksın o ismi ,ayaklarının altında ezilmeye de devam edeceksin yetmeyecek çocuğunu da buna alet edeceksin ,hiçbirinize değil allah o çocuğa acısın
diyelim ki o babasının ismini koydu sonradan ben gidip nüfusta değiştirebilir miyim yada ekletebilir miyim?
eşim bana ikinci çocuğa sen koyarsın diyor ama koca bir yalan.çünkü daha 3 gün önce ben bunu bile istemiyorum dedi yani sanırım beni kandırmaya çalışıyor bazen böyle bazen tehdit ederek.
Gücenmişsiniz ve haklısınız da..
Yazık değil mi çocuğunuza ismiyle seslenmiyorsunuz?
Peki oğlunuz incindiğinizi anlayabilecek mi, yoksa o da annem benim ismimi söylemiyor diye kendini kötü hisseder mi?
Siz intikamınızı oğlunuzun adını söylemeyerek almamalısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?