Gerçekten böylemi düşünüyorsunuz ben evt çok kırıldım ve gerçekten yemin ettim sizce oğlum bundan kötümü etkilenir :44::44:
Gerçekten böylemi düşünüyorsunuz ben evt çok kırıldım ve gerçekten yemin ettim sizce oğlum bundan kötümü etkilenir :44::44:
Bence canınız ne istiyorsa bir tek o ismi koyun, evliliğiniz devam etmezse neden onların istediği isimle yasasın ki cocuğunuz. Hem dava acarım derken neyi kastediyor esınız, ismi değiştirmek için mı yoksa boşanma için mı dava acacakmis
yemin ettiniz diye dönmeyecek değilsiniz..
dindarsanız, bir kurban kesiverin, hallolur..
çocuğunuz ismini annesinin dilinden duymak isteyecektir tabii..
hadi küçükken ok.. büyüyünce ne olacak? arkasından bahsederken sürekli "benim oğlum, benim oğlum" mu diyeceksiniz? ya da mesela ikinci bir oğlunuz oldu, bu sefer arkasından bahsederken "büyük oğlum" falan diye mi sürekli anacaksınız? çok itici..
Empati yapın.
Adınızı söylemeseydi anneniz..
Ben çok üzülürdüm.
Belki annemin sevgisinden şüphe duyabilirdim.
Annemin öfkesini ve haklılığını anlayamayabilirdim.
Yemin edecek ve bu yemini tutacak kadar öfke dolu ve hırslısınız ama evladınıza bunu yapmayın
evt ikinizde haklısınız ama gerçekten söyleyemiyorum adını elimde değil emin ettiğim içinmi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama söylemek gelmiyor içimden bir psikoloğa git diyor ablam bu yüzden olan olmuş artık yapacak bişeyin yok diyor ama tavsiyelerinizi dinleyecem olaya bu yönüyle hiç bakmamıştı oğlum benim herşeyim onun üzülmesine dayanamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?