canım çok yanıyor

bunca eziyete ragmen dusundugunuz cocugunuzun isminden cok, onun ve sizin sagliginiz olmali.. hem bedensel hem de ruhsal...

arkadaşım sana bir kaç sorum olacak

1)herşeye rağmen onu seviyor musun????(sevgi iki tarafı da doyurup mutlu eden bir duygudur. unutma.)
2)sorununun bebeğin isminden çok daha büyük ve farklı olduğunun farkında mısın???
3)bu hayata nasıl katlanıyorsun???
4)sen de ana baba evladısın bunu hiç düşündün mü? bu muameleyi hakediyor musun?
hiç değilse kendine iyi bak.kendini fazla hırpalama. bebeğin için. çünkü sana ve ona senden başka kimsenin hayrı yok.

Son düzenleme:
okurken bıle gozlerim doldu inanın. allah yardımcınız olsun. ya kaynananız dayanılır gibi değilmis doğrusu ama siz bu adama neden katlandınız çok seviyorsa anası evlenmeseymis dizinin dibinde otursaymıs. her zaman ki gibi taviz tavizi doğurmus size ne deseler ne yapsalar susacağınızı bıldıkleri için bu kadar üzerinize gelebılmısler. açıkçası en çok anlamakta zorlandığım noktada annesinden izinsiz çocuk sahıbı bıle olamayan bu adamdan siz nasıl hamile kalmaya karar verebıldınız. (istemeden olduysa ona bır sey diyemem tabı.)daha es olmayı beceremeyen adam nasıl baba olacak. o çocuğa onlar istedikleri ismide koyarlar, istedikleri gibi yetiştirirlerde bence. keske hamile kalmasaydınız ve keske kaynananızdan çok kocanızın hatalı olduğunu gorebilseydiniz. Allah yardımcınız olsun.

Hamile kalmanız çok büyük bir hata,kendiniz istemişsiniz,evliliğiniz sorunlu,eşiniz bebeği istemiyor size de git diyebiliyor,neden yaptınız anlayamadım...

İsim konusunda son derece haklısın ama çook daha büyük sorunlar var,can sıkıcı şeyler bunlar..

Şuan yapacak birşey yok,olan olmuş.. 9. ayına girince ailenin yanına git,doğumunu orda yap.Hem annen yardımcı olur,hemde lohusalığın bari stressiz geçer.Bebeğine de istediğin ismi koyarsın böylece.Daha sonrasına ise,doğumdan sonra karar ver.Eşin bebeği görünce yumuşar belki,ana sözü dinlemekten vazgeçer,belki o melek sayesinde gerçekten evli hisseder kendini....Ailenizde girsin devreye,bebekte var ortada nasıl olsa;ben kızıma da yavrusuna da bakarım,ya adam ol yada kızımı perişan etme desinler,şart koşsunlar beraber o eve dönmeniz için,gerekirse annen de gelsin seninle..Yok eğer bebeğe ve herşeye rağmen,hala aynı tutumda olursa,bu adamdan hayır gelmez dahada,o masum yavrunun yumuşatamadığı kalbi,kimsenin sözü yumuşatmaz.Söylemesi kolay belki ama ayrılmaktan başka çıkış yok canım...Kendini de bebeğini de üzme,iyi bak ikinize de;Allah yardımcın olsun canım....

yaşadıklarına çok üzüldüm.eşine neden bu kadar sevgin var bir tek anlamadım.sevgi emek, saygı, güvense bunların hangisini yaptıda bu kadar çok sevdin.bu kadar taviz neden verdin.aslında çok da güçlüsün.ayrı bir ev aaçtın.davanı açtın.neden başa döndün.en küçük problemin çocuğunun ismi.o kadar büyük sorun içinde en küçüğü dert etmişin.ama fikrim kesinlikle eşinin babasının adını koyma.ya da 2.bir isim daha koy.istediğin ismi eşin yazdırmazsa onu mahkemeye ver.adını değiştirmek için.gerçi eşin gidip istediği ismi yazdıracak eminim.ama sende onu mahkemeye ver ve istediğin adı ver çocuğa.kaynanan yaşadığı sürece size mutluluk yok gibi.çoooook yanlışlarınız var.çocukta tabi sizin gibi sonu olmayan insanların en son isteği bile olmamalıydı.

kayınvalideniz ve oğlu arasında stres topu olmuşsunuz...eşiniz sizi tutmadığı sürece ki şimdiye kadar hep anneci olmuş,size rahat yüzü yok...bebeğe tek isim konacaktır;çünkü ikiye birsiniz keşke hamilelikten önce eşinizi kendi tarafınıza çekebilseydiniz...bence siz ilk restinizden sonra geri dönünce ve hamilelik olayı olunca bunlar daha bi şımarmış.annesi bahse varım eşinize "sana geri döndü işte, sensiz olamıyo,çocukta oldu bırakıp gidemez" diye tabiri caizse gaz veriyordur.bebeği bu ortamda büyütmeye kalkarsanız çok yıpranırsınız.belliki çalıştığınız için bebeği kayınvalideye emanet ediceksiniz, o istediği gibi yetiştirecek,sizin anneliğinizi bile eleştirebilir.bence kendi yolunuzu çizin..ayrıca hamilelik gibi pirenin deve yapıldığı bi psikolojide bunları yaşamanıza çok üzüldüm...ama yaşatanların yanına kar kalmaz allah büyük

bencede şu an bebeğine isim koymaktan çok daha büyük sorunların var... yarın öbürgün o kaynana senin çocuğuna senden çok sahip çıkar benim oğlumun evladı sen kimsin der emin ol.....kocan ve kayınvaliden bu zihniyatte olduğu sürece huzura kavuşman zor.. ama bence eğer onları takmamayı öğrenebilirsen.. ve kendi kendine yetmeyi bilirsen bu azminle başarılı olabilirsin.. Allah yardımcın olsun.

yaa bunları göre göre ne cesaretle hamile kaldın hala neden o evdesin, adam seni tehdit ediyomuş boşanırım diye, gerçekten benim aklım almıyo bazen şu monitörden girip bu tarz konular açan arkadaşları sarsasım geliyo, saçlarını okşayıp iyice bi ağlatıp içini döktürüp hadi bakalım dooğru adliyeye gidiyoruz diyesim geliyo, neden neden neden bi insan buna katlanır ekmeğini aşını onlarmı veriyo yaaa

yaa bunları göre göre ne cesaretle hamile kaldın hala neden o evdesin, adam seni tehdit ediyomuş boşanırım diye, gerçekten benim aklım almıyo bazen şu monitörden girip bu tarz konular açan arkadaşları sarsasım geliyo, saçlarını okşayıp iyice bi ağlatıp içini döktürüp hadi bakalım dooğru adliyeye gidiyoruz diyesim geliyo, neden neden neden bi insan buna katlanır ekmeğini aşını onlarmı veriyo yaaa

konu sahibinin kendisinden bebek istemeyen bir adamdan çocuk yapması ciddi bir hata, o konuda hemfikiriz..

yalnız şu kırmızı ile işaretlediğim cümlede, "bekara karı boşamak kolay" şeklindeki darb-ı meseli yad ettim..

konu sahibinin kendisinden bebek istemeyen bir adamdan çocuk yapması ciddi bir hata, o konuda hemfikiriz..

yalnız şu kırmızı ile işaretlediğim cümlede, "bekara karı boşamak kolay" şeklindeki darb-ı meseli yad ettim..

yok be güzelim valla bekara karı boşamak hesabı değil, kayınvalideye bak öyle olmazsa böyle olmazsa bu evlilik biter falan diyo sanki kız onunla evli tutulur yanı kalmamış, bu tarz meselesi tabiki, ben katlanamam isterse 10 çocuğum olsun çünkü psikolojisi sağlam olmayan bi anne o çocuklara faydalı olmaz yaşadım gördüm öyle bi ailede büyüdüm hala annem 20 sene öncenin konularını anlatır anlatır ağlar yıllarca adeta tüm yükü omuzlarımda hissederek büyüdüm belkide bu yüzden bu kadar sertim, bu adamlar düzelmiyo, olmuyo güzelim en güzel örneği babam, benim canım babam bile böyle sığırlaşıyo karısına karşı, haybeye konuşmuyorum inan cin geliyo burda bu acıları okudukça, amaaan banane yaa sanki tanıyomuyum bu insanları diyip geçemiyorum

bazen ne kadar yanlış insanlar çıkıyor karşımıza bi bayan olarak sizi çok iyi anlıyorumm ama hamile olmanız sizi daha sıkıntılı yapıyor son ayınızz bence isim felan çok hırpalamayın kendinizi bebeginiz dünyaya gelsin hayırlısı ile ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz artık gerekeni yaparsınızz!!!!!!!!

allahım nasıl bir kadınmış o ya iyi dayanmışsın canım sabrına hayran kaldım..
nasıl bi anneymişki oğlunun mutluluğunu istemez ve mallarını elinden alır anne var annecik var işte buda anneciklerden..

8 aylık hamileyim eşim hiçbişekilde ilgilenmiyor boşanmaktan bahsediyor çekip giderim diyor işteyim arkadaşlar hemen cvp yazamayabilirm akşam en geç bakacağım inşallah.ama inanın eşimle napacağım bilemiyorum.dua edin ne olur

bu kadar fedakar olucam eşim beni tehtit edicek sıkar biraz,çok yüz vermişsin kuzum eşine vazgeçilmez olmadığını göstersen iyi edersin...

maaş kartını isteyecek kadar yüzsüz ve arsız bir kadın.
üstelik ikili oynaayacak oğlunun gözünü boyayacak kadar kurnaz ve sinsi.(kimbilir bu sinsi beyniyle ilerde neler yapar daha)
annesine pembe gözlüklerini çıkartıp bakacak, gerçekleri görecek kadar cesareti ve aklı olmayan bir koca.(ne hayır gelir böylesinden adamın kendine hayrı yok kukla gibi yaşıyor)
bunlar sana hayatı zehir edecekler.
kocan beeelki orta yaşı geçtikten sonra akıllanır ama sen sen olmaktan çıkarsın o zamana kadar. o da belki yani.
bence babasız çocuk büyütmek böyle bir kaynana ve kocayla büyütmekten daha zor olmaz.
neden yaşayacaksın bu manyaklarla. çok mu aşıksın, çok mu mutlusun.. derdin ne allahaşkına.. delimisin nesin ayol.
ay çok sinirlendim sana sarmaya başlıyorum.
bir gün bile durmazdım senin yerinde olsam.

:46:
maaş kartını isteyecek kadar yüzsüz ve arsız bir kadın.
üstelik ikili oynaayacak oğlunun gözünü boyayacak kadar kurnaz ve sinsi.(kimbilir bu sinsi beyniyle ilerde neler yapar daha)
annesine pembe gözlüklerini çıkartıp bakacak, gerçekleri görecek kadar cesareti ve aklı olmayan bir koca.(ne hayır gelir böylesinden adamın kendine hayrı yok kukla gibi yaşıyor)
bunlar sana hayatı zehir edecekler.
kocan beeelki orta yaşı geçtikten sonra akıllanır ama sen sen olmaktan çıkarsın o zamana kadar. o da belki yani.
bence babasız çocuk büyütmek böyle bir kaynana ve kocayla büyütmekten daha zor olmaz.
neden yaşayacaksın bu manyaklarla. çok mu aşıksın, çok mu mutlusun.. derdin ne allahaşkına.. delimisin nesin ayol.
ay çok sinirlendim sana sarmaya başlıyorum.
bir gün bile durmazdım senin yerinde olsam.

:46::46::46::46::46::46::46:

Üstelik ailenin arkanda olduğunu da biliyorsun...Böyle bir ortamda nasıl çocuk yetiştireceksin, senin anne olarak çocuğun üstünde hakkın bile yok baksana..

canım sen hatayı en başından yapmışsın hala da yapmaya devam ediyorsun.
evinin kaynananın zevkine göre dizilmesi ne demek? maaş kartını istemek ne demek? sen bu kadar tavizi nasıl verdin? bir de üstüne hamilesin.

ben sana bir şey söyleyeyim mi kendine güven, kendini ve çocuğunu kimseye ezdirme. istediğin ismi koymak senin hakkın da sorun bundan da öte. kocan -kusura bakma ama- tam bir anakuzusu. kendi karakteri gelişmemiş daha doğrusu annesi gelişmesine izin vermemiş. seni ve oğlunu da ezmelerine izin verme. siz de kişiliğinizi kaybetmeyin kendinizden ödün vermeyin. kaynanan olacak kadın tam bir şeytan olmalı. o kadın asla mutlu olmaz kocan senin üstüne 10 kadın alsa 10unu da beğenmez huzursuzluk çıkarır çünkü kadın normal değil belli. kendini kurtarmaya bak derim bi an önce

senin eşin sana hiç değer vermiyor ,annesini baş tacı yapıyor sana psikolojik şiddet uyguluyor ,annesi desen allaha havale durumunda ,sen bebeğinin isminimi düşünüyorsun?canım bence senin psikolojik destek alman lazım .çünkü sorunun gerçekten büyük,peki soruyorum sana eşinden boşanmayı hiç düşünmedinmi,ona mecburmusun çünkü sana çokk zarar veriyor

sen bu asalaklara nasıl tekmeyi basarım diye düşüneceğine isim mi düşünüyorsun daha çook düşünürsün canım ,ama ne yapacağını ,çocuğunu bu insanlardan nasıl koruyacağını ,hadi sen katlandın çocuğa bunu nasıl yapacaksın size bunları yapan kadın o çocuğa neler yapar

ilk başlarda sineye çektim eşimi seviyordum çok.kaynanam iyilikle yola gelir belki kızı gibi olursam dedim.ama olmadı.

şu an bu isim konusunda sizce nasıl davranmalıyım? hani çocuk doğduğunda diretsem 2.isim diye herkesin içinde rezillik çıkarır mı diye korkuyorum.sessiz kalsam 2.çocuğum olmayacak biliyorum çünkü bunun bile yıllarca istemediler benim sayemde oldu.ama bir daha olmaz.o yüzden bu isim konusuda içimde kalırsa çok üzülürüm bilmiyorum hem hala bu çocuğu isteme hem diret tek isim o da babamın ismi olacak de.işin içinden çıkamıyorum

çocuğun ismi sen ne istersen o olur.eniştemde ön isim ekledi ablam kendi koyduğu ismi söylediğinden diğer ismini bilmiyor bile ne çocuk nede başkası.ben bile çok sonra öğrendim.

Back