Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa bunları göre göre ne cesaretle hamile kaldın hala neden o evdesin, adam seni tehdit ediyomuş boşanırım diye, gerçekten benim aklım almıyo bazen şu monitörden girip bu tarz konular açan arkadaşları sarsasım geliyo, saçlarını okşayıp iyice bi ağlatıp içini döktürüp hadi bakalım dooğru adliyeye gidiyoruz diyesim geliyo, neden neden neden bi insan buna katlanır ekmeğini aşını onlarmı veriyo yaaa
konu sahibinin kendisinden bebek istemeyen bir adamdan çocuk yapması ciddi bir hata, o konuda hemfikiriz..
yalnız şu kırmızı ile işaretlediğim cümlede, "bekara karı boşamak kolay" şeklindeki darb-ı meseli yad ettim..
8 aylık hamileyim eşim hiçbişekilde ilgilenmiyor boşanmaktan bahsediyor çekip giderim diyor işteyim arkadaşlar hemen cvp yazamayabilirm akşam en geç bakacağım inşallah.ama inanın eşimle napacağım bilemiyorum.dua edin ne olur
maaş kartını isteyecek kadar yüzsüz ve arsız bir kadın.
üstelik ikili oynaayacak oğlunun gözünü boyayacak kadar kurnaz ve sinsi.(kimbilir bu sinsi beyniyle ilerde neler yapar daha)
annesine pembe gözlüklerini çıkartıp bakacak, gerçekleri görecek kadar cesareti ve aklı olmayan bir koca.(ne hayır gelir böylesinden adamın kendine hayrı yok kukla gibi yaşıyor)
bunlar sana hayatı zehir edecekler.
kocan beeelki orta yaşı geçtikten sonra akıllanır ama sen sen olmaktan çıkarsın o zamana kadar. o da belki yani.
bence babasız çocuk büyütmek böyle bir kaynana ve kocayla büyütmekten daha zor olmaz.
neden yaşayacaksın bu manyaklarla. çok mu aşıksın, çok mu mutlusun.. derdin ne allahaşkına.. delimisin nesin ayol.
ay çok sinirlendim sana sarmaya başlıyorum.
bir gün bile durmazdım senin yerinde olsam.