- Konu Sahibi madammatilda
-
Geçen ay düşük yapmış biri olarak söylüyorum,kimse evladınızdan daha kıymetli değil,boş yere canınızı sıkıp yavrunuzu tehlikeye atmayın bence.Hamileliğinizin tadını çıkarın.Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşAallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Ne kadar duygusuz bir cümle; düşecek mi kalacak mı belli değil...Benim zaten psikolojim bu yönde olumsuz; bir de bana ahkam kesiyorsun. Ağzından yel alsın ve seninde bebeğin olacak; biraz empati yap istersen...Sonuçta hamileyim ve bebeğimin kaderi yazılı; umarım birlkte bir yaşam geçiririz. Bazıları can yakmaktan zevk alıyor olmalı...Kimin ne olacağı belli olmaz; umarım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız sağlıkla ve isteyen herkesinde bebecikleri olsun.
Madammatilda ;
o arkadasi takma,
benim konumda da alakasiz bir sekilde hakaret etmisti ,
hatta sen de begenmistin o mesajini ...
Boyle kotu kalpli, merhametten yoksun insanlar sanalda da olsa kendilerini belli ediyorlar.
Bebegini kucagina aldigin gunleri de gorursun insallah ...
Madammatilda ;
o arkadasi takma,
benim konumda da alakasiz bir sekilde hakaret etmisti ,
hatta sen de begenmistin o mesajini ...
Boyle kotu kalpli, merhametten yoksun insanlar sanalda da olsa kendilerini belli ediyorlar.
Bebegini kucagina aldigin gunleri de gorursun insallah ...
Tebrik etse ne olur etmezse ne..?
Biz insanoğlu çok garibiz durduk yerde bir şey bulup tartışabiliyoruz
Annesi yol yordam bilmiyor bilse bile size uygulamıyor ise, oğlu ne yapsın ?
Eşinizin çıkışı da çok abartılı olmuş ama oraya gelene kadar da konu çok uzamış
Hem de bu ilk değil sanırım sıkça böye arada kalıyor
bu kadar ınce dusunuyorsunuzz bu kdar deşiyorsunuz acaba sizde üzerinize düşen herşeyi tam anlamıyla eksizsiz yapıyormusunuzz?
öyleyse yapıyor oldugunu kabul edıyorum cunku daha 1 gun kavga etmıssınızkı dunyadakı en buyuk en mucızevı olayı yasıyorsunuz hamilesiniz!
neden sız kayınvalıdenıze doktor cıkısı aramadınız
Böyledir işte dünya, başkalarına karşı dürüst olunca herkes beğenir de kendine doğrular söylenince dellenir. Muhtemelen senin konunda da doğruları söylemişimdir. Yalnız sana da helal olsun, nasıl aklında tuttun. Kim kimin mesajına ne yorum yazmış, kim onu beğenmiş... Ben bi konuya yorum yazarım, çoğu zaman hatırlamam bile konu neydi, beğenen kimdi. Doğru bildiğimi yazar geçeri sonra da unuturum. Kan davası güder gibi gütmüşsün.
Hamile kalınca prenses moduna geçen bir kızcağızımız daha. Ne desin kadın sana ya? Sevinçten çılgına mı dönsün, aramışsınız konuşmuşsunuz işte. Hem daha dur, düşecek mi kalacak mi belli bile değil. O kadar erkenden sevinç yaygarası koparsa sinir olurum ben de. Kadın sakince tebrik etmiş işte, daha ne bekliyorsunuz?
Kadınlar tartışma konusu bulmakta zorlanmıyorlar sanırım:) Bazen sonradan çokta önemli olmayan şeyler o anda o kadar önemli gözüküyor ki...İşte bu noktada mantıklı davranan kadınlar gereksiz olayların önüne geçmiş oluyor...
tebrik ediyorum yani biri böyle patavatsızca yazmış öbürü de beğenmiş.karşınızdakinin duygularına anlam veremiyor olabilirsiniz ama anlamıyorsanız da gereksiz konuşmalara girmeyin.bu tarz konuşmaları kendine iş edinenler var burda. onlardan olmayalım.
Hamile kalınca prenses moduna geçen bir kızcağızımız daha. Ne desin kadın sana ya? Sevinçten çılgına mı dönsün, aramışsınız konuşmuşsunuz işte. Hem daha dur, düşecek mi kalacak mi belli bile değil. O kadar erkenden sevinç yaygarası koparsa sinir olurum ben de. Kadın sakince tebrik etmiş işte, daha ne bekliyorsunuz?
yasemin27 çok haklı
6 senedir evlat hasreti çekiyorum her türlü tedaviyi denedik ama henüz kısmet olmadı
bırak bebeği hiç gebelik bile yaşamadım ..hamile olursam eşimin ve kendi sevincim bana yeter
sende eşin sevindiyse gerisini boşver karşılıklı özür dileyin germeyin birbirinizi ...
Allah tamamına erdirsin sağsalim kucağınıza alın bebeğinizi inşallah..
Hamileligin ilk uc ayi ve son uc ayi riskli donemdir.
Bunu herkes bilir ve evet bilimsel bir gercektir ...
Ama dusuk riski olan ve bundan endise duyan birine,
bilimsel bir gercek adi altinda ''hemen sevinme
daha dusup dusmeyecegi belli degil'' demek,
bencilliktir, empati yoksunlugur ve en onemlisi insanliktan nasibini alamamisliktir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?