- Konu Sahibi madammatilda
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi. ekmek içi yerseniz ağrınız geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Binlerce kadının sahip olmak için yıllarını verdiği bebeğe sahipsiniz şimdi. Hayırlısıyla elinizede alırsınız inşaallah.
Bu yaşadığınızın ve eşinize yaşattığınızın adını inanın koyamadım. Hamilesiniz işte, ötesini niye kurcalıyorsunuz ?
Eşinize neden bu zulmu yapıyorsunuz ? Üstelik şimdiden hamileliğinizi, stresinizi falan kullanmaya başlamışsınız.
Bu yaptığınızın adı kapristir, boş yere huzur kaçırmaktır.
Anlam veremediğim ailenizide işin içine katmışsınız; onlarıda niye aramıyorlar diye ?
Eşinizde baba olacak, ailenizde onların ailesini arasın o zaman tebrik için ?
ben seni çok iyi anlıyorum.Benim k.validem herkes beni tebrik ederken yüzüme bile bakmadı.Akşam oğlu gelince boynuna sarılıp uzata uzata hayırlı olsun evladımmmmmm dedi.
Bozuldum mu? Hayır.Sadece biraz buruk oldu içim.
Eşime söyledim.Takma kafana annem işte dedi.
Aslında senin de eşin bu şekilde tepki vermeseydi sen de çok fazla kafana takmayacaktın.
Çok müjdeli bir haber aldık; hamileyim!!! Biraz riskli de olsa umarım güzel bir dönem geçiririm. Bu dönemde herkese haber verdik; herkes çok sevindi. Sadece kayınvalidem beklediğim tepkiyi vermedi. Eşim havalara uçar; bak şimdi çığlık atacak falan demişti telefon açarken. Hiçte öyle olmadı; tebrik ederim dedi. Biz daha doktora gitmemiştik; gideceğimizi ve o zaman netleşeceğini söyledik.Sonra doktora gittik, kesinleşti derken eşim ailesine haber verdi. Kayınvalidem aramadı beni; eşimde beni soğuk konuşma konusunda ikna etmişti. Annem çok şaşırmıştır falan demişti. Bende öyle olduğuna inandım. Aramamasına da bozuldum; buraya kadar aslında pekte bir sorun yok. Yani önemliolan hamile olmam, kim sevinmiş, üzülmüş çokta önemli değil.
.
Çok müjdeli bir haber aldık; hamileyim!!! Biraz riskli de olsa umarım güzel bir dönem geçiririm. Bu dönemde herkese haber verdik; herkes çok sevindi. Sadece kayınvalidem beklediğim tepkiyi vermedi. Eşim havalara uçar; bak şimdi çığlık atacak falan demişti telefon açarken. Hiçte öyle olmadı; tebrik ederim dedi. Biz daha doktora gitmemiştik; gideceğimizi ve o zaman netleşeceğini söyledik.Sonra doktora gittik, kesinleşti derken eşim ailesine haber verdi. Kayınvalidem aramadı beni; eşimde beni soğuk konuşma konusunda ikna etmişti. Annem çok şaşırmıştır falan demişti. Bende öyle olduğuna inandım. Aramamasına da bozuldum; buraya kadar aslında pekte bir sorun yok. Yani önemliolan hamile olmam, kim sevinmiş, üzülmüş çokta önemli değil.
Gelgör ki; dün eşime annesinin beni ve ailemi aramamasından bahsettim; nasıl falan diye sordum. Dün gezmeye gitmiş; bende gezmeye gidiyor ama beni aramıyor falan dedim. Eşim büyük tepki gösterdi; seni anlamıyorum dedi. Sonra yattı uyudu. Bugünde sabah erken uyandım; beni çok strese sokuyorsun. Doktorun ne dediğini biliyorsun dedim. Eşimde annesi yüzünden kendisini suçlayamayacağımı ve annesini yönlendiremeyeceğini söyledi. Bende annen senin öz annen; söylediğin şeyleri anlayışla dinler; etkileyebilirsin dedim. Sonra benim karnım çok ağrıdı; eşimde o çocuğa birşey olursa beni kaybedersin dedi. Sanki tek suçlu benim gibi...Olayı abarttığımın farkındayım ama olanda normal değil. Canım çok sıkkın, arkadaşımın yanına geldim; burası da müsait değil konuşamadık. Paylaşmak istedim, çok mutsuz hissediyorum kendimi. Üstelik kayınvalidem bunu ilk kez yapmıyor; beni pekçok kez üzdü;onun hiç haberi olmadı; biz eşimle tartıştık.
Hamile kalınca prenses moduna geçen bir kızcağızımız daha. Ne desin kadın sana ya? Sevinçten çılgına mı dönsün, aramışsınız konuşmuşsunuz işte. Hem daha dur, düşecek mi kalacak mi belli bile değil. O kadar erkenden sevinç yaygarası koparsa sinir olurum ben de. Kadın sakince tebrik etmiş işte, daha ne bekliyorsunuz?