İlk senemdi çocuğum olunca bıraktım çünkü örgün öğretim. Bebeğimi bırakıp gidemezdim. Artık okumadığımı belirttimTıp fakültesinde okuduğunuza inanmadım.
19 yaşında evlenip, hemen çocuk yapacak zihniyetteki bir insanın, derslere gömülüp - tıp fakültesi kazandığına inanmıyorum.İlk senemdi çocuğum olunca bıraktım çünkü örgün öğretim. Bebeğimi bırakıp gidemezdim. Artık okumadığımı belirttim
Tıp ogrencisiyseniz eğer gerçekten, ogrenci iken evlenmenize neden ve nasıl kimse engel olmadı?İlk senemdi çocuğum olunca bıraktım çünkü örgün öğretim. Bebeğimi bırakıp gidemezdim. Artık okumadığımı belirttim
YapmaaaaaBenim konuyu yarım bıraktığım nadirdir. Genelde iki karışlık mesajların sonu bayar eğer ki tek paragrafsa. İlk defa 10-15 satır okuyup bıraktım.
Tıp kazanmış da bırakıp AÖF'e geçmişEvlenilmiş de. Ne ara sınava hazırlanıp nişan vs alışverişi yapıp evlenip de tıp fakültesini kazandınız? Yurt dışında mı kazandınız ya da SMYO'dan tıbbi sekreterlik vs mi?
Ben tacizi daha okumadım. En son çocuk anırıyordu ya da o kocası mıydı? Dertlerimi unuttum yaa birkaç dakika. Tövbe ya. Neyse konuyu tamamen okuyayım.Evladı olan taciz ediyor yeter ya diyor,çocuğunu hayvana benzetiyor,zehir etti diyor. Benim gibi hastane hastane gezen tek çizgiye ağlıyor. Hayat çok ilginç. (Yadırgama,yargılama içermez,hayat gerçekten çok ilginç.)
Zorla meme istiyormuş,taciz gibi hissediyorum diyor konu sahibi. İnek benzetmesi de var.Bence haklı olabilir dolmuş bunalmıştır ama üslupBen tacizi daha okumadım. En son çocuk anırıyordu ya da o kocası mıydı? Dertlerimi unuttum yaa birkaç dakika. Tövbe ya. Neyse konuyu tamamen okuyayım.
Tıp mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?