Canım babam seni çok seviyorum

şu an bende babasını özleyenlerdenim belki bu duyguların en acı wereni en berbatı bi özleme... 6 ay oldu ama içimde hep o ilk duyduğum anki hislerim.. hiç geçemeyecek galiba...

Yazıyı okudum içim cız etti çok kötü oldummafoldumben
Bende babamı 6 yıl önce kaybettimsenağlama
Sanki babam gelecekmiş gibime geliyo halen kabullenmiş değilim öldüğünü:çok üzgünüm:
Gerçektende doğru kızlar babalarını kaybedince büyüyomafoldumbenmafoldumben
Babam, sığındığım güvendiğim tek limandı ve ben erken kaybettim babamdan başka kime sığınabilirim kime güvenebilirm şu hayattamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Keşke bu yaşadığım kabustan uyansam ve babam karşımda olsasenağlamasenağlama

yaa bu neydi sabah sabah agladımm offf
bende babacıgımı cok sewiyorum benim için babam dünyanın en iyi babası ölürüm ona ben Allah'ım basımdan eksik etmesin onu...

Allah anamızı babamızı basımızdan eksık etmesın...saglıklı uzun omurler versın ınsallah....

:gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: kardesim baban orda senin yazdıklarını duymus mutlu olmustur allah rahmet eylesin :Saruboceq: ama senin üzüldüğünü görmek istemezdi eminim elinde olmasada we üzülme wede merak etme o hep senin yanında çook uzakta olsa bile küçük domuşugunu görüyordur bi yerden ben sen dewamlı gülüyoruz ama bu yazdıklarını ilk defa gördüm bunları neden paylaşmamısız :sm_confused: biz ne biçim arkadasız :mymeka: seni sefiorum mügeeeeeee :çok üzgünüm: senağlama :çok üzgünüm:

Gözlerim dolu dolu okudum :gitme:

İçim acıdı çok mafoldumben

Ben babacığımı 49 yaşındayken kaybettim kanser hastalığı yüzünden hayat aldı benim ellerimden onu...

O vefat ettiğinde finallerimden birine girmek üzereydim.

Hastanede kemoterapi gören babamı doktorlar ümitlerini kestikleri için eve çıkarmamız gerektiğini söylediler.

Ben Ankara da okuyordum .Babam ise İzmir de idi orda dedemin doktorlarına götürdük .Aslında Kayseri de oturuyorduk.Babam Erciyes Üniversitesinde İnglizce Okutmanı idi.

Sınavın başlamasına yarım saat vardı son tekrarlarımı yapıyordum birden kuzenim aradı 'başın sağolsun 'dedi .Telefonu yüzüne kapatıp dedemleri aradım dedem açtı telefonu ' dede ' dememle 'oğluuuuum gitti ' demesi bir oldu.

Telefonu duvara atıp kırdım.Sınıftaki sandalyeleri yerle bir ettim inanmadım inanamadım öfkeliydim ama kime ?

Kantinci ablamız geldi beni sakinleştirmeye çalıştı.Ben sinir krizi geçirdim sınıfta.Derken hocalarım geldi beni odalarına götürdüler.

Mahvolmuştum resmen hayatım durmuştu canım kıymetlim hayatım herşeyim biranda çekip gitmişti.

Şuan bile ağlıyorum hıçkıra hıçkıra şuan yaşıyormuşum gibi ellerim titriyor.Çok ama çok acı bir olaydı babamın vefatı.

Bir kez intihar girişiminde bulundum.Yurttan balkondan kendimi atmaya çalıştım.

Kayserideki evimize ilk gittiğimde babamın tüm eşyalarını darmadağın yapmıştım kızgındım ona beni bıraktığı için çok kızgındım .

Bir süre tedavi gördüm şuan iyiyim .Toparladım kendimi.

Daha fazla devam edemeyeceğim kötü oldum yazarken bile

ayyyy allah sabır wersin wallla kafam bile ürperdi tuylarım diken diken ben yasamadım böyle bir acı hemde hiç ailemde kimse ellerimden yitip gitmedi hiç ölümle :sm_confused: yüz yüze gelmedim paylasıyorum acınızı allah sabır wersin arkadaslar allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

Allah sizin babalarınıza uzun ömür versin inşallah.

Teşekkür ederim

Ben de çok üzüldüm yazılanları okuyunca. :çok üzgünüm:
Hayat bu işte. Verir, alır; başlar,biter...

Babamı çok seviyorum. Allahım ona upuzun bir ömür versin.

duygularını çok güzel belirtmişsin allah rahmet eylesin.bende babamı daha 14 yaşındayken kaybettim.üstelik ne en son halini gördüm nede cenazesini içimden hiç çıkmaz.ama bizde ölücez hepimiz ozaman allah katında hakediyorsak bunu sevdikerimize kavuşacagız allah herkezin acısına sabır versin.

allah rahmet eylesin işte bizler sınavdan geçiyoruz bende babamı kaybettim haber geldi öldüne dahi hiçbişeyini göremedim.allah sabrını veriyor.çok zor olsada.

hayatım boyunca babalarına düşkün kızlara imrenmişimdir.. ne mutlu size ki böyle bi babaya sahip olmuşsunuz.. ben baba sevgisinden mahrum binlerce sevgi acı'ndan biriyim.. bu öyle dolmaz bi açlık ki.. şu yaşıma geldim saçımı her okşayana baba diyesim gelir.. en büyük eksikliğim.. en büyük hasretim.. en büyük açlığım.. eğer bi babanız varsa lütfen sevginizi doya doya hissettirin.. ve saçlarınızı okşamasına izin verin...

sizi çok iyi anlıyorum.özellikle kız çocukları babaya daha bi düşkün oluyorlar.bende baba özlemi çekenlerdenim.ve oyüzden bi yaşlı görsem gidip ona sahip çıkmak evaltlık yapmak gelir içimden....ve babamı çok özlüyorum biliyorum onun yerinide kimsenin tutamıcagınımafoldumben

ooooooof içim şişti.bütün hücrelerim ağlamamk için direndi,ama basaramadı.yazının hepsini okumayı kalbim elvermedi.nasıl güzel bir yazı bu.canım babam beni hiç bırakmasın.o benim arkamda kocaman dağ cünkü.babasını cok seven cok baglı olan bir kız cocuguyum ben.allah beni ondan ayırmasın.bu yazı beni mafetti

24 yıl önce kaybettim babamı,o zamanlar çok küçüktüm..bi kaç anısı var aklımda.çok üzücü bi şey.insanın babasını başkalından dinlemesi çok acı.allah anneme ömür versin diyorum.babasını kaybedenlere de allah sabır versin diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…