Allah büyüktür sizin alnınıza da yazılı elbet bir şeyler . Sizin konunuza isminize ilk defa denk geldim ama konuyu okurken sizin 2 3 hafta gibi bir sürede iş bulacağınız inancına kapıldım nedense .:) . İnşallah öyle olur . Allah yardımcınız olsun her şey kısa sürede yoluna girecek ben inanıyorum sizde inanın her karanlık gecenin ardı pırıl pırıl güneş çünkü:)
Özel mesaj yolllama hakkına henüz ulaşamadığım için bana mail adresinizi göndermenizi rica edeceğim.
Sanırım hala iş bulamadınız. Yaklaşık 9 ay iş aradım. Ama vasıflarıma uygun bir işte çalışmıyorum malesef. Ama ssk - yemek - servis ve asgari ücretle 3,5 aydır çalışmaya başladım. İşyeri Güneşli tarafında ama Ümraniyeden bile servis var. Sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum servis konusunda.
CV'den iş tecrübelerimin tamamına yakın kısmını sildim öyle başvurmaya başladımdı bir çok yere ve görüşmelere çağrılmaya ancak o zaman başlandı. Eğer ki 3-5 kuruş da olsa kazanayım evde oturmaktan iyidir derseniz mail adresinizi bana gönderin sizle iletişime geçeyim çalıştığım yere bi çok insan alınıyor bu aralar. Cv'nizi elden veririm ya da o üye olduğunuz iş bulma sitesinden nereye başvurabileceğinizin linkini atarım size. Şu an o akdar kötü ki sektör iş bulmak çok zor arkadaşım. Benim iş deneyimim kurumsal firmalarda idi. Maaşım en son 2006 da 2000 tl ye yakındı. Ama ailemin işleri ve babamın sağlığı bozulunca işleri ben devralmak zorunda kaldım. Bu yıl Ocak Şubat gibi iflasa doğru gitmeye başladığım için işyerimi kapatmak zorunda kaldım. Şimdi yukarıda da söylediğim gibi en azından başka bir iş bulana kadar geçici de olsa çalışmak isterseniz çalıştığım yeri önerebilirim. İsim soyadınızı vermeniz gerekmez bana. Direkt siz de başvurabilirsiniz mutlaka çağrılırsınız. Çok kurumsal olmasa bile yeni yeni büyümeye çalışan bir firma. Şu an çok yoruluyorum ben ama en azından kiramızı ödeyebiliyoruz eşime destek olabiliyorum. En azından haciz gelecek kaygısı yok üstümüzde. Daha iyi maaşlı bir yer bulana kadar burda çalışmaya devam edeceğim. Şu an çalıştığım işyerinden allah razı olsun diyorum her gece uyumadan önce.
özel mesaja hala cevap yazamıyorum tanselciğim. iyiyim Allaha şükür. sen nasılsın? ismimizin yanındaki papatya lale gibi çiçek isimleri bizim yazdığımız mesaj sayısına göre oluyor zannedersem. onları değiştiren kişiler nasıl değiştiriyor açıkçası bilmiyorum. en iyisi değiştirmiş birinden öğrenmek.sevgiler:122:
tansel hanım merhaba. benim mesaj sayım 48 şu an o sebeple mesaj atamıyorum yanıt da yazamıyorum.
Bana bir mail adresi yazarsanız bu akşam tüm bilgileri size mail olarak gönderirim. Gündüzleri işyerinde internet bağlantım yok malesef. Ancak akşamları ve sabahları evden girebiliyorum. Mail adresinizi bekliyorum. Umarım hayırlısı olur herşey sizin için.
:122: oooo tansel hanım onlinemış.:122: çay yaptım gel içelim
iyi diyeli iyi olalım inşallah Allah bugünü aratmasın :122: :122:
AMİİN ! cnm bi sorun yoktur inşallah :44: gerçi sorunsuz insan yok şu hayatta ama çok ciddi problemler olmasın önemli olan
Rabbim en kısa zamanda yar ve yardımcın olsun,biliyorum bize demesi kolay yaşayan bilir ama mutlaka o sıkıntının sonunda bir mükafat vardır bende yaşadım o sıkıntılarıı offff hatırlaması bile kötüüüü ..ama osıkıntının sonunda çok ğüzel bir yerdeyim hayal bile edemiyecegim bir yerdeyim rabbime binlerce şükürr . Rabbim sanada çok ğüzel günler gösterecek kardeşim rabbime emanet ol.....
yok canım büyük bir sıkıntı yok, gündelik şeyler işte
ne yapmak istiyorlarmış :122: :122: :122: :122: :122:o bende de tam gaz devam ediyo parasızlık evden çıkamıyorum, sağolsun onlar beni buluyo, kapıcım geldi tadilat olacakmış apartmandaaaa hem de acil ihtiyaç dururken onları yapmıyorlar, lükse giren şeyleri akıllarına getirip icat çıkarıyorlar ayy gene sinirlendim
yok canım büyük bir sıkıntı yok, gündelik şeyler işte
ne yapmak istiyorlarmış :122: :122: :122: :122: :122:
doğru söylüyon insanlarla uğraşmak çok zor. her telden bir ses çıkar.bi sürü şeybi sürü halbuki gerçekten ihtiyaç olanlar var apartmanda, hidrofor bozuk mesela, sular kesilince depodan gelmiyo, susuz kalıyoruz vs. acil olarak önce yapması gerekenleri yapsa zaten o tamam. herkes şikayetçi, gelip bana dert yanmaya gelince oo ooooo, yöneticinin karşısına geçince kimsede tık yok kimi diyo paraları yiyo bu, kimi diyo kendi payını da bizden çıkarıyo, tam rezillik. git yüzüne hakkını arasana onların riyakarlığını görünce kendilerinden soğudumun farkında bile değiller bi tuhaf olmuş insanlar vallahi bilemedim :44:
öncelikle Allah tez zamanda gönlüne göre bir iş versin diyorum canım ; sonra da bütün sıkıntılarını alsın yerini huzurla doldursun inşallah
iş bulma olayında bir arkadaş uygulamış ; benim de aklıma gelmişti cvini biraz küçültsen... yüksek mevkilerde her zaman eleman açığı olmuyor o yüzden süreç daha da uzuyor... ama en azından evde oturmaz ; dertlerini düşünerek daha çok sıkıntıya sokmazsın kendini... girdiğin işin sana göre olmadığını bir tek sen bilirsin bu arada da iş aramaya devam edersin... hiç değilse dediğin gibi çark dönmeye başlar...
ailevi problemlerinle ilgili olarak da biraz bencil olmanı önereceğim... seni üzen ; huzursuz eden ; yoran birilerini hayatında tutmak zorunda değilsin... mutsuz olacağını bileceğin bir ortamda bulunmak zorunda değilsin... kısaca sana zarar veren birşeylere katlanmak zorunda değilsin... bu baban da olsa ki anlattığın kadarıyla baba sıfatı sadece nüfus müdürlüğünde geçerli olan biri... unutma canım bu dünyaya mutsuz olmak için gelmedin... mutlu olmak elbette senin de hakkın ve bu konuda birşeyler yapmak da senin elinde... en azından bu baba mevsuzunu geride bırak ve yoluna bak... onun evinde oturuyor olabilirsin ama sadeec kirada tanımadığın birinin evinde oturuyormuş gib farzet; işlerini yoluna koyunca da daha huzurlu hissedeceğin bir eve taşın...
güçlü durmaya çalışmak zordur ; ve insanlar seni hep güçlü gördükleri için arada bir düşüp ağlamak hakkın değilmiş gibi de olabilir ama elbette böyle zamanlar da olacak... hayat bu...
bir de iş ararken yaşadığın şeyler çok aşır olmadığı sürece duymazdan gel ; işi kabul etmiyorsun belki ama zihninde o konuşmaları sürekli tutuyorsun... o yüzden biraz daha bu tarz şeyleri olduğu anda bırakmaya çalış... belki işe yarar
iyi akşamlar Tansel hanım yolladım size mail 10 -15 dakika evvel. Hemen aranırsınız mutlaka çağırırlar sizi. Çağırdıkları zaman mutlaka haber verin bana hemen gelin derlerse ertesi güne olsun mu dersiniz. Beni öyle bugün gelin diye çağırmışlardı görüşmeye :) Hazırlıksız saç baş bi tarafta gitmiştimilk gittiğimde olmamıştı iş.
Sonra 3 4 ay sonra aradılardı tekrar görüşmeye çağırmışlardı bozuntuya vermeden gittimdi hiiiç demedim daha önce çağırmıştınız falan diye :) Hayırlısı olur inşallah.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?