inşallah canım inşallah. ben böyle demezdim daha önce yakın çevremde yaşadılarımı şanssızlık olarak görüp nasipsizsin diyenler oldu. hatta bu konuyu gözümün önünde balandırarak çevrelerine bile anlattılar. kötü niyetleri yoktu ama çivi çakar gibi zamanla beni bu psikolojiye soktular.Ama param varken de hep çok şanslı insandım ben nedense
dün akşam bi yakınım geldi bize beni zaten biliyorsun ağladım ettim bütün gün. görüyor nasıl yıprandığımı. kadın hala düzelecek allah büyük vs deyip manevi destek olacağına, bana dönmüş iki de bir meslek lisesine gitseydin ya, böyle olmazdı o zaman diyor
işsiz kaldığımdan beri kendisinden bu lafı duyuşumun sayısı belli değil takıldı plak gibi. yahu 34 yaşında insanım ben. anneciğim benim okul hayatımla bir başına ilgilenirken siz uzaktan film seyreder gibiydiniz. şimdi akıl veriyorsun. verdiğin de akıl olsa. yani anlatmaya çalıştığım şey sırf konuşmuş olmak için konuşanlardan artık bıktıııım !!! ben ne güzel okuyordum, ev geçindirme derdinden hayatım kaydı, o üniversite eğitimimin yarım kalmasını bırakmış, meslek lisesinde okusaydın diyor. boşverecekmişim üniversiteyi ben hata yapmışım
lafa bak