• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım acıyor. Çok yalnızım.

ah be canım. demek zamanında üniyi kazanman nasıll onun içine oturduysa, şimdi misilleme yapıyor. ya güzelim böyle insan çok var. ne takıyon kafaya. hep olacak.

ben çok başarılı öğrenciydim. ilk girişimde istanbulu kazandım. üstelik onca şey yaşamama rağmen. millet yırtınıyodu ki çocukları okusun yok. sonra okul bitti hemen master kazandım. babamı doldurmuşlar "hiç bişi olamayan master yapıyo" geldi bana çattı. sanki okulu uzatmışım. diplomamı zaten almışım lisansdan. neyse iş bulamıyom ya bu çocukları okusun diye yırtınan çekemez kadınlar kına yakıyo. "o kadar okudun bak işsizsin" "o kadar okudun da ne oldu lise mezunuyla aynı para alıyosun".... daha neler neler..

ama ben üzülüp yaa öylee demiorum güzelim. çünkü ne neiyetle denildini biliyorum. he iyi niyetli olanı zaten hemen anlarsın. umut verir. geçmişi değiştiremeyecene göre ahhh naptın demenin ne faydası var karşındakine.

bana böyle yaklaşana ben " amann babamda da var kocamda da var ben oyalanmak için iş bakıyom" "valla ben bu bilgi birikimimm ve diplomamla eninde sonunda iş bulurum ama belli bi yaştan sonra tekrar diploma alınmaz" "çalışanlar da keşşke okusaydım diye hayıflanıyo" .... böle bi sürü ne niyetle laf sokuyosa o tarafından dik durup cevap veriyorum.

sen de yap. o insanlar için ne üzülücen. zavallı mutsuz insanlar. başkasının mutsuzluğunu görüp kendini avutmaya geliyo. Allah ıslah etsin.

canım bu cevabını şimdi gördüm gözümden kaçmış ... ben nasıl yapayım buffyciğim :( ...baba yok ki :( ... oradan çıkıyor zaten problem bu lafları söylebilme hakkı görüyo kndinde... anne kızız biz ve ben çalışmak zorundayım... buradan dem vurup başlıyor ben san demiştim meslek lisesine gitseydin böyle olmazdı falan diye :( HAlbuki ALLAH şahit okul yıllarımda hiç kimse bi fikir vermedi... zaten sormadık biz de. söyledim de dinlemedin diye taktı kafaya ... ay sanki söylemeye hakkı vardı :47: aynı kişi geçen bana yeni evli genç bir çiftin dedikodusunu yapıyor. gelin kıza takmış kafayı. inanır mısın soğuttu beni kendinden :47: sevmemiş efendim boşansınmış :47::47::47: allahım psikopat olmuş insanlar, diyorum ya ben psikoloğa gittim senin çevrendekilerde hiç iş yok dedi kadın bana ya:43: yakınım olduğu halde ben dayanamıyorum... ileride evlensem ne diyeceğim kocama. gerçekkleri söylesem kendi akrabamı kötülemiş olacağım. söylemesem hem zaten görecek, hem de belki de ona da takacak kafayı... tanıyanlar sürahi hanım diye dalga geçiyor. hem acıyorum hem kızıyorum :69::47::47::47: ooof allah ıslah etsin

Merhaba kızlar. Önceki konumu okuyanlar kafamın ne kadar karışık olduğunu bilir. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Üst üste konu açıp anlatınca da sizleri bıktırmaktan korkuyorum :( ...Ama iyi ki varsınız. burada anlatmazsam eğer bu gidişle hastanelik olacağım ... Biliyorsunuz ailevi sıkıntılarım var, işsizim. yaprak gibi savuruluyorum. Evlen diyenler, şu işi yap diyenler. O kadar zor durumdayım ki. Anlatırken utanıyorm. Anne kız evde hapis gibi kaldık. İş başvurusu yapmam lazım 1 tl param yok. allahtan internetim var heryere mail gönderiyorum. bi süre daha işsiz kalırsam faturası birikip o da kesilecek. Arasalar iş görüşmesine nasıl gideceğim bilmem. Bi kısır döngünün içindeyim sanki. Borç alıyorum elimdeki para bitmeden iş bulmayı bir türlü başaramıyorum :( ...Nedir bunun hikmeti bilmiyorum. 12 yıldır tek başıma ev geçindireceğim derken gırtlağa kadar borca girdim. Üstelik çevremde derdimi anlatabileceğim, paylaşabileceğim kimsem yok. "E İş bul" "nasıl bulamıyorsun ki gazeteler ilan dolu" diyenler içimi acıtıyo. Bir de çevremdeki insanların başkalarının dertlerini nasıl acımasızca dedikodu malzemesi yaptıklarını, y da zayıfı ezdiklerini gördükçe mecburi anlatmama var. Kimseye derdini anlatamıyorsun. İyi gününde başarılı olduğun an telefonun çalmaya başlıyor. Psikoloğum yanlış çevredesin diyor bana. Çevremi değiştirme şansım yok ki. Param olsa ülkeyi terk edesim var. Anneme üzülüyorum. kendim 34 yaşında oldum hayatımı kurmak için çabalayamıyorum bile. Dört duvar arasında yasta gibi kaldık. Bu arada annem babam ayrılar. babamla 19 yaşıma geldiğimde görüştüm hayatımda ilk kez. ve bi hata yaptım, onu affettim. bana babalık yapması için şansa verdim ona hayatım mahvoldu... yaptıklarını anlatsam o kadar uzun sürer ki. çevrem de herkes Amaaan onu ne kafana takıyorsun hasta yahu diye çığlık attığı halde, elimde değil. görüşmeme kararı aldıp sonunda uzaklaştım ama beynimden yaptıklarını çıkarıp atamıyorum. yaraya dönüştü. sanırım kompleks sahibi oldum bu yaşta. birilerine anlatırken ya ne biçim babası var derler hazmedemem. ya da dedikodu malzemesi yaparlar diye iyice ketumlaştım. belki de şuan onun dairelerinden birinde oturmak zorunda olduğum için bir türlü etkisinden kurtulamıyorum. Allah hiç kimseyi yakınıyla sınamasın ! Benim tek tesellim babamın diğer evliliklerinden olan çocuklarına da aynı şeyleri yapıyor olması. herkese böyle olduğunu biliyorum görüyorum ama gene de o kadar canım yanıyor ki... canımın yanmasını bir türlü durduramıyorum. şuan evde oturdum, iş ilanlarına mailller gönderdim. kk da vakit geçirdim. başkalarının dertlerini okuyup elimden geldiğince destek olmaya çalışmak bile bana kendimi iyi hissettirir oldu. AMA inanın çıldırma noktasındayım. evde 1 tl yok. namaz kıldım dua ettim. sürekli la havle çekiyorum. Aklımı kaçırmaktan korkuyorum. İntihar etmekten korkuyorum. Çatırdıyorum. neden herşey bu kadar üst üste geliyor. tek başıma ev geçindirmeye gücüm yetmiyor artık :(

Canım benim ya :5::5: Sen namaz kılmaya dua etmeye devam et.Yaşadığın her şey geçecek bunu düşün.Bir de sabredersen mükafatını kat kat göreceğinden emin olabilirsin :34: Allah yardımcın olsun.Sana dua ediyorum şimdi:69:

Sorunların çok ama şunu unutma bu yaşadıklarını sadece sen yaşamıyorsun herkes bir şekilde kötü birşeyler yaşıyor nede olsa yalan dünya herşey birgün bitecek her kötüden sonra mutlaka iyi birşeyler olur bunu düşünerek yılmamalısın bende bir dönem halimden çok şikayet ediyordum kafama takıyordum inan birgün kalktım damarlarım patladı ölümden döndüm o zaman anladımki hayattaki her sorun mutlaka çözülür en önemli şey sağlıkmış
neden bunu anlatıyorsun ne alaka diyebilirsin ama kendini intihar etmeyi düşünecek kadar üzersen kafana takarsan bu durum sorunlarını çözmez aksine üzerine yeni sorunlar ekler
inş biran evvel hayırlı bir iş bulursun Allah yardımcın olsun

Canım benim ya :5::5: Sen namaz kılmaya dua etmeye devam et.Yaşadığın her şey geçecek bunu düşün.Bir de sabredersen mükafatını kat kat göreceğinden emin olabilirsin :34: Allah yardımcın olsun.Sana dua ediyorum şimdi:69:

Allah ne muradın varsa versin ! duaya gerçekten çok ihtiyacım var...hayırlısıyla iş bulsam, hayırlı bir iş . sonra bu yaraları sarmam gerekecek işte o daha da zor olacak. :44: insan bir yere dizini vs. çarpsa da canı yansa üstünden zaman geçince çok acımıştı dese de o anki acıyı unutmuş oluyor, ruhsal acı da öyle olsa keşke

Sorunların çok ama şunu unutma bu yaşadıklarını sadece sen yaşamıyorsun herkes bir şekilde kötü birşeyler yaşıyor nede olsa yalan dünya herşey birgün bitecek her kötüden sonra mutlaka iyi birşeyler olur bunu düşünerek yılmamalısın bende bir dönem halimden çok şikayet ediyordum kafama takıyordum inan birgün kalktım damarlarım patladı ölümden döndüm o zaman anladımki hayattaki her sorun mutlaka çözülür en önemli şey sağlıkmış
neden bunu anlatıyorsun ne alaka diyebilirsin ama kendini intihar etmeyi düşünecek kadar üzersen kafana takarsan bu durum sorunlarını çözmez aksine üzerine yeni sorunlar ekler
inş biran evvel hayırlı bir iş bulursun Allah yardımcın olsun

yok canım ne alakası var falan demem :) söylediğini çok iyi anlıyorum çünkü ben yıllardır ev geçindireceğim derken 2 tehlike atlattım. biri tansiyon yükselmesi, birkaç yıl sonrada lenflerimle ilgili problem yaşadım... boyun lenflerim hala problemli maalesef :( onun için ne demek istediğini çok iyi anlıyorum... ama yalnızım bunları yaşarken manevi desteği hep yedi kat elden alıyorum. bu da daha çok yaralıyor beni :( hep maddiyata dönük akıl veriyorlar, yapması kolaymış gibi... bana ben senin yerinde olsam hande ataizi gibi soyunurdum. mum kokulu kadınlarda soyundu babasından intikamını ne güzel aldı diyen var ya :66::66: güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum bazen. ama şuan sıkıntımın içinde saçmalıklara tahammül edemiyorum :( ömrüm varsa bu günleri atlatırsam ileride belki de hatırlayıp güleceğim şeyler şuan ağır geliyor bana. VE bir karar veriyorum şimdiden.BUGÜN bana sizler gibi destek olmak yerine abuk sabuk tavırlar yapanlar eğer bu günleri atlatmak nasip olursa bir daha asla gülümserken yanımda olamayacaklar ... ASLA ... inşallah gene eski iyi günlerimdeki aptallıklarımı yapmam :50:

Canım ablam benim okudum tüm sayfaları Allah yardımcın olsun inşallah artık seni de dualarıma ekliyorum. Hep güzel düşün canım, geleceği hep güzel hayal et. Gerçekten insan hayal ettiği her şeyi yaşıyor ama ne istersen iste hayırlısını diyerek iste. Hayırlısı demediğin şey bazen senin için imtihan da olabiliyor. Senin hayat tecrüben çok daha fazladır benden tabi ama 22 yaşındayım anladığım tek şey hayırlısını istemek gerektiğiymiş.

sız cok mutlu olacaksınız sansınız donecek bunu hıssedıyorum lutfen guzel gelısmelerınızden benı haberdar edın bende mutlu olayım

canım benım ya ufffffffffff ya aklıma takıldın sen paranız yok sızın e ne yıyıp ne ıcıyorsunuz sız yaoffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffff

Canım ablam benim okudum tüm sayfaları Allah yardımcın olsun inşallah artık seni de dualarıma ekliyorum. Hep güzel düşün canım, geleceği hep güzel hayal et. Gerçekten insan hayal ettiği her şeyi yaşıyor ama ne istersen iste hayırlısını diyerek iste. Hayırlısı demediğin şey bazen senin için imtihan da olabiliyor. Senin hayat tecrüben çok daha fazladır benden tabi ama 22 yaşındayım anladığım tek şey hayırlısını istemek gerektiğiymiş.

haklısın imdevilciğim Allah HERŞEYİN hayırlısını nasip etsin inşallah ! bu arada dualarınd bana yer verdiğin için teşekkür ederim ! Benim için yapılabilecek En Büyük iyilik DUA...

sız cok mutlu olacaksınız sansınız donecek bunu hıssedıyorum lutfen guzel gelısmelerınızden benı haberdar edın bende mutlu olayım

AH Rabbim söyletiyordur inşallah bunu !!! MUTLAKA haberdar edeceğim, hep diyorum zaten kafanızın etini yiyorum dertlerimle birlikte gülmek de nasip olur inşallah

canım benım ya ufffffffffff ya aklıma takıldın sen paranız yok sızın e ne yıyıp ne ıcıyorsunuz sız yaoffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffff

bu yazı az kaldı beni ağlatacaktı... öyle bir zamanda yaşıyoruz ki komşusu açken tok yatan bizden değil sözünü bildiği halde uygulayan insan bulamıyoruz neredeyse :( ... geçen hafta bu konuyu açtıktan 2 gün sonra gene borç aldım :( ...zaten ne hikmetse kazanmak nasip olmuyor ama Allahü Teala bi vesileyle (borç) hayatta kalmanı sağlıyor... AMA o borç nasıl ödenecek kısmını düşününce ALLAAAAHH

KIZLAR DUANIZA GERÇEKTEN ÇOK İHTİYACIM VAR Allah hayırlı bir iş versin tez vakitte borçlarımı da ödemeyi nasip etsin İNŞALLAH... Cümlesine bana da

tansel benim babamda aynı biliyorsun belki daha kötüdür...
evlendimde kurtuldum..
annemde rahmetli olmuştu nur içinde yatsın..
canım her inişin bir çıkışı vardır allah sabrını deniyor..şeytanın vesveselerine kanma...
babandan istesen şu an vermezmi ....

duam senle güzel kardeşim.. tez vakitte kaliteli, doğru bir yerde iyi maaşlı bir iş nasip etsin inş. sana Rabbim.. ardından da tez vakitte borçlarından kurtulup hayırlı bir yuva versin..

n'olur sıkma güzel canını.. herkesin bu dünyada sınananması için yaşayacağı dertler var. sende böyle imtihandan geçiyorsun. bunun idrakını sakın gözardı etme. güçlü ol annen ve kendin için..

Allah'a emanet ol arkadaşım..

zikirlerinin arasına bu esmaül hüsnayı da ekle istersen canım.. günde yüz defa “Yâ Kebîr” ism-i şerifini okuyan, borçlu ise borcundan kurtulur, işini kaybeden tekrar işine kavuşur.

Son düzenleme:
tansel benim babamda aynı biliyorsun belki daha kötüdür...
evlendimde kurtuldum..
annemde rahmetli olmuştu nur içinde yatsın..
canım her inişin bir çıkışı vardır allah sabrını deniyor..şeytanın vesveselerine kanma...
babandan istesen şu an vermezmi ....

AHH canım mümkün değil ... diyorum ya anlatılamaz o allah hiç kimseye yaşatmasın :50: vermez vermediği gibi bir de komaya sokar... Çoook değişik bişey. İnan . Abarttığımı falan düşünme :50: santranç gibi şifreleri vardır çözersen şaşırtıp bi an afallatabilirsin o kadar.. hhiiiiiiç birşey tesir etmez... ne tatlı dil ne başka bişey :50: eskiden hepten kötü oluyordum haşlak sudan çıkarıp buzlu suya sokup durur gibi. onun için zaten şizofreni mi sadist kişilik bozukluğu mu karar veremiyor uzmanlar. değişik bişey. zaten bana ne de olsa baban o senin, ondan isteyeceksin elbette deyip deyip beni onunla muatap ettiler en sonunda hastaneye gttiğimde tansiyonum 20-14 tü iki kişi kollarıma girmiş ayaklarım yerlerde sürünüyordu ... gene olmadı. en sonunda herkes bir daha arama onu diye başladı ... erken erken . Ay aklıma geldikçe fena oluyorum . ben selametteyken bana bişeye ihtiyacın var mı diye soruyo her seferinde yaaaa, işte o dönemlerde bişeyler yapma girişimine girip kendini rahatlatmak istiyor, ama başım sıkışıksa yok ortada!!!! ben hep susarım korkudan onun yanında.. ı ıhh susmak da olmuyo zaten kendi kendine kriz geçiriyo o an konuşsan gebertir allah korusun...insanın aklı başından gidiyo...Hastalığındansa allah şifasını versin.. yok hastalığını bahane ediyorsa allah zaten adaletini yerine getirecek elbet... ben kendimden vazgeçtim. anneciğimin hakkını ve diğer eş ve eşlerinden olan çocuklarının da hakkını ödemek zorunda kalacak... eğer akıl sağlığı yerinde olarak yapıyorsa bunları. DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM :50: bu vebali nasıl kaldırır allahım :53: DİYORUM YA benim tek tesellim bunu herkese yapıyor olması... yoksa dayanamazdım şimdiye kadar çoktan intihar ederim. ya da hastalanıp ölürdüm vallahi

bazı insanlar gördüm babalarından şikayet ediyorlar belki sen de beni öyle sanmışsındır :) yemin ederim bu çook değişik. mübalağa ediyorum zannetme :50: aama elbette beterin de beteri var bu ülkede öz kızına tecavüz eden sapıklar var ALLAH korusun... Allah kötüleri ıslah etsin etmezse de cezalarını versin

Rabbim tez zamanda gönlündekileri avucuna versin önüne sersin inşallah kul daralmayınca hızır yetişmezmiş Allah görücüdür bilicidir neylerse güzel eyler sen kalbini ferah tut arkadaşım

duam senle güzel kardeşim.. tez vakitte kaliteli, doğru bir yerde iyi maaşlı bir iş nasip etsin inş. sana Rabbim.. ardından da tez vakitte borçlarından kurtulup hayırlı bir yuva versin..
n'olur sıkma güzel canını.. herkesin bu dünyada sınananması için yaşayacağı dertler var. sende böyle imtihandan geçiyorsun. bunun idrakını sakın gözardı etme. güçlü ol annen ve kendin için..
Allah'a emanet ol arkadaşım..
zikirlerinin arasına bu esmaül hüsnayı da ekle istersen canım.. günde yüz defa �Yâ Kebîr� ism-i şerifini okuyan, borçlu ise borcundan kurtulur, işini kaybeden tekrar işine kavuşur.

AMİİİN Allah razı olsun... çok çok teşekkür ederim! Cümlesine bana da inşallah! Kebir ismi şerifini pek zikretmezdim sağolun onu da ekleyeceğim hemen esma listeme. çok inançlıyım allahtan, sınav olarak görüyorum bu yüzden. ama yaşadıklarımın izini nasıl sileceğim onu bilmiyorum. ileride evlensem kocama anlatsam bi türlü anlatmsam bi türlü.... keşke herkes sınavınmış bu senin dese.. o bilinçte olsa...şiddete maruz kalanlar utanırmış psikologlar böyle diyor, bunula ilgili bi makale de okudum... hmmm tek ben değilmişim utanan diyor insan.... berbat bi duygu, yapan gayet rahat sen utanıyorsun... allah kimseyi kanı bağı olanlarla sınamasın :50:

Allah yardımcın olsun arkadaşım bende banzer durumdayım.

OOOOF allahım yardımcın olsun buluttcum. rabbim kimseye yaşatmasın. babanla mı ilgili işsizlikle mi cnm ?

Rabbim tez zamanda gönlündekileri avucuna versin önüne sersin inşallah kul daralmayınca hızır yetişmezmiş Allah görücüdür bilicidir neylerse güzel eyler sen kalbini ferah tut arkadaşım
Amin allah razı olsun nurhancığım.

bana ettiğiniz bu dualar sizlere hem dünya ve ahirette yoldaş olsun, allah sıkıntı yüzü göstermesin. Diyorum ya ben duaya çok inanırm ama sadece etmeye değil almaya da

Çocuk bakıcılığını düşün derim canım.

seloşcum bunu çok duyuyorum son zamanlarda, çocuk bakıcılığında iyi maaş alanlar var falan diye. ben bakabilir miyim acaba :44: bu konuda hiç tecrübem yok ve emanet noktasında çok vesveseliyimdir. zorlanırım gibi geliyor. başkasının evi, çocuğu,vs. ne bileyim iş yeri gibi olmaz sonuçta diken üzerinde olurum gibi geliyor... bu pozisyona hiç başvurmadım açıkçası. dürüst, maaşımı verebilecek, huzurla çalışabileceğim bi iş olsun da pozisyon ayrımı yapmıyorum inan. cv mi görenler o ayrımı daha çok yapıyorlar :59: sekreterlik ilanına başvuruyorum. ya sekreterlik tecrübeniz yok diyor " ay sanki sekreterlik yapamayacak iş tecrübesine sahipmişim gibi" ya da adam siz daha iyi bir iş bulunca bizi bırakırsınız ama diyor bana, cv götümeme lazım yanımda demek ki. yaş ve iş hayatındaki tecrübe bazen dezavantaj oluyo... dikkat ettiysen tecrübesiz eleman arayan çok yer vardır genelde, düşük maaştan başlatabilmek için. sırf bu yüzden mülakata çağırmayanlar oluyor. peşin hükümlüler, bu fazla maaş ister diyorlar :( ... halbu ki ben öyle bir pazarlığa girmeyeceğim ama haberleri yok :( branş değiştirmek için çabalamak da çok zormuş. yaşım küçük olsa daha kolay olurdu. diyorum ya cv me bakan neden kendi alanınızda iş aramıyorsunuz ki diyor. ÇOK VAR DA BEN KABUL ETMİYORUM SANKİ :63:

çocuk bakabilir miyim ben acaba :44: kafamın içine girseniz bu ne diye çığlık atarsınız herhalde, artık karman çorman oldum

bakarsın tabi etrafa haber sal komşulara akrabalara falan. sen istanbulda mıydın?arkadaşım ataşehir civarında oturuyor bakıcıya 1200 tl veriyor şu anda kadın sadece yemek yapıyor ve çocuğa bakıyor hafta sonu da boş. Tabi ssksı yok o bir dezavantaj.Evlenme işini de çok yabana atma bak taliplerim var diyordun belki eşin olacak kişi anneni de kabul eder. Yani bizim şirkette bir kız mesela annesi ve eşiyle oturuyor bir de çocuğu var. Eşine başından söyledi ben annemi bırakamam dedi eşi de kabul etti.

Back