Allah büyüktür sizin alnınıza da yazılı elbet bir şeyler . Sizin konunuza isminize ilk defa denk geldim ama konuyu okurken sizin 2 3 hafta gibi bir sürede iş bulacağınız inancına kapıldım nedense .:) . İnşallah öyle olur . Allah yardımcınız olsun her şey kısa sürede yoluna girecek ben inanıyorum sizde inanın her karanlık gecenin ardı pırıl pırıl güneş çünkü:)
inşallah size malum olmuştur güneşşciğim ! desteğiniz için çok çok teşekkür ederim
Özel mesaj yolllama hakkına henüz ulaşamadığım için bana mail adresinizi göndermenizi rica edeceğim.
Sanırım hala iş bulamadınız. Yaklaşık 9 ay iş aradım. Ama vasıflarıma uygun bir işte çalışmıyorum malesef. Ama ssk - yemek - servis ve asgari ücretle 3,5 aydır çalışmaya başladım. İşyeri Güneşli tarafında ama Ümraniyeden bile servis var. Sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum servis konusunda.
CV'den iş tecrübelerimin tamamına yakın kısmını sildim öyle başvurmaya başladımdı bir çok yere ve görüşmelere çağrılmaya ancak o zaman başlandı. Eğer ki 3-5 kuruş da olsa kazanayım evde oturmaktan iyidir derseniz mail adresinizi bana gönderin sizle iletişime geçeyim çalıştığım yere bi çok insan alınıyor bu aralar. Cv'nizi elden veririm ya da o üye olduğunuz iş bulma sitesinden nereye başvurabileceğinizin linkini atarım size. Şu an o akdar kötü ki sektör iş bulmak çok zor arkadaşım. Benim iş deneyimim kurumsal firmalarda idi. Maaşım en son 2006 da 2000 tl ye yakındı. Ama ailemin işleri ve babamın sağlığı bozulunca işleri ben devralmak zorunda kaldım. Bu yıl Ocak Şubat gibi iflasa doğru gitmeye başladığım için işyerimi kapatmak zorunda kaldım. Şimdi yukarıda da söylediğim gibi en azından başka bir iş bulana kadar geçici de olsa çalışmak isterseniz çalıştığım yeri önerebilirim. İsim soyadınızı vermeniz gerekmez bana. Direkt siz de başvurabilirsiniz mutlaka çağrılırsınız. Çok kurumsal olmasa bile yeni yeni büyümeye çalışan bir firma. Şu an çok yoruluyorum ben ama en azından kiramızı ödeyebiliyoruz eşime destek olabiliyorum. En azından haciz gelecek kaygısı yok üstümüzde. Daha iyi maaşlı bir yer bulana kadar burda çalışmaya devam edeceğim. Şu an çalıştığım işyerinden allah razı olsun diyorum her gece uyumadan önce.
lifeistooshort evet hala iş bulamadım, beni düşünmeniz o kadar mutlu ettiki anlatamam, çok çok teşekkür ederim ve elbette isterim, servisi var demişsiniz bu benim için çok önemli bi ayrıntı, size özel msj yazdım, firmaya ulaşmamda yardımcı olursanız çok sevinirim. tekrar tekrar teşekkürler !!!!
özel mesaja hala cevap yazamıyorum tanselciğim. iyiyim Allaha şükür. sen nasılsın? ismimizin yanındaki papatya lale gibi çiçek isimleri bizim yazdığımız mesaj sayısına göre oluyor zannedersem. onları değiştiren kişiler nasıl değiştiriyor açıkçası bilmiyorum. en iyisi değiştirmiş birinden öğrenmek.sevgiler:122:
elfrideciğim, ben kk da kızlrın anlatığı biçok şeye dayanamayıp yorum yapa yapa msj hakkını kazandım artık hiçbişeye şaırmam dememeye karar verdim ayrıca öyle konular görüyorum ki bi bakıyorum parmaklarım klavyeye yapışmış papatya lale vs dediğin gibi msj sayısyla alakalı olabilir haklısın. ben kk yı hala çok iyi tanımıyorum bu arada, forumda bişey ararken çok zorlanıyorum karışık geliyor bana bilmediğim şeylerlerle ilgili msj attım yönetime sanırım cvp gelir :44: görüşmek üzere