Canım acıyor. Çok yalnızım.

ahh cnm ben 12 yıldır ev geçindirirken erkek fatma olup çıktım yemek pişirmeyi geç bi kere, yemek yapamam maalesef, okadar yoğun iş hayatım oldu ki, ben erkek oldum adeta, anneciğim de evin hanımı, ütü, yemek vs. herşey onda oldu çok mecbur kalmasam mutfağa girmem... gerisini sen düşün ama gene de aklımda bulunsun bakıcılık işi, diyorum ya kafamın içi allak bullak ne yapacağımı ben de bilmiyorum. hayırlısı olsun inşallah evliliğe gelince, allah hayırlıysa nasip etsin inşallah canım. eğer evliliği içinde bulunduğum durumdan kurtulma yolu olarak görür de allah korusun bir de yanlış evlilik yaparsam o daha da büyük yıkım olur bana ALLAH korusun... hayırlı bi eş nasip etsin inşallah, cümlesine bana da .

tanselciğim görüşemedik neler yapıyorsun

canım elfrideciğim üzülerek hala aynı durumdayım diyorum bir de insan uzun süre bi gelişme olmamasından utanıyor ki sorma... hayırlısıyla iyi bişeyler olsa da bir an önce yazsam modundayım. elimdeki para bitmeden uygun gelen ilk işe girmem lazım, kariyer vs. düşünecek durumda değilim. çarkı çevirmeye başlamam lazım, dişlileri dönmeye başlasa hayırlısıyla o kadar tanıdığım var herkes iş isteyenlerden bıkmış bana iş bulmaya çalışan bi
ablam var, sizlerden iyi olmasın çok severim, akrabadan ötedir bana, kadıncağıza sinir geldi. aramadık yer bırakmadı, işsizlik konusunda insanlar bi ilgisiz olmuşlar ki herkes iş isteme benden buz gibi soğurum senden misali dolanıyor demek ki yani devir para isteme bendenden çıkmış iş isteme bendene varmış

kızlar bugünleri atlatabilirsem eğer beni bu zor günlerimde yalnız bırakanları affetmemeyi düşünüyorum bilmiyorum bu kincilik midir ama istanbul gibi bir kurt kapanında namusumla kalabildiğim için şükür namazı kılması gereken babam başta olmak üzere herkese bakış açım çok değişti acı çektikçe bu söylediğim size belki ters gelecek ama

Canım çocuk bakmak iyi fikir...hiçdeğilse istediğin bir iş buluncaya kadar...kendi evinde tabi.Annende var..hatta annen bile bakabilir.

.

kendi evimde ben bunu hiç düşümemiştim vallahi, olabilir bak bu, hem bende daha rahat olurum kendi evimde, ama annem bakamaz, o kadar kilo kaybı var ki annemin, o kendini toparlasın da yeter bana, kadın bitti üzüntüden

Güzelim 70 tane rahman suresini oku.Inan ne zaman okusam öyle kapilar acildi ki...Vakia suresi asla birakma.Ya fettah esmasi.Her güclügü kaldiran anlami avr.namazi birakmadan hic bikmadan oku.Allah sikintilarini tez zamanda gidersin insallah.

ayyy allah razı olsun cnm ya ! sahi mi diyorsun ALLAHIM söyletiyordur inşallah berilcim ! forumda kızların dertleriye vs. vakit geçiriyorum ama yemin ederim artık aklımı kaçırmaktan korkuyorum. evdeyim zaten bütün gün. para yok sosyal hayat yok benim diyen erkekler dayanamayıp intihar ediyor. tek başıma dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum güçlü olmaya çalışıyorum ama allah şahit bittim artık fettah zikrine devam ediyorum zaten cnm. bak vakıa yı sürekli okuyorum dersem yalan olur

70 rahman suresini bi oturuşda bitirmem mi gerekiyor? bi oturuşda okuyacak kadar hızlı değilim ben, birkaç günde tamamlasam olur mu cnm ?

Tansoş işkura üye misin? Oranın web sitesine gir üye ol orda da iş buluyor insanlar benim bir tanıdığım 1000 tl maaşla işe girdi yeni ssklı işkurdan buldu canım.Kkda iş kariyer bölümü var oraya da ilan ver evde şu mahallede çocuk bakarım diye. Bir de en önemlisi tevekkül et Allaha. Mesela iş bulamadın mı niye bulamıyorum diye üzme kendini demek ki şimdi bulmam gerekmiyormuş herşey nasıl olması gerekirse öyle olur Allah hakkımızda herşeyin en doğrusunu bilir diye düşün. Tevekkül budur bence. Tabi iş aramayı araştırmayı bırak demiyorum ama bulamazsan da üzülme tevekkül et diyorum canım.Ne olacak aç mı kalacaksın girer bir temizlik şirketine çalışırsın başka birşey bulana kadar.Bu dünya imtihan dünyası.

Son düzenleme:
okudum ve okurkende çok duygulandım...
Allah yardımcın olsun dualarını bırakma bende senin için dua edicem senin sınavında bu şekilde demekten kendimi alamıyorum dayanmaya çalış arkadaşım bir kapı kapanırsa bir kapı açılır sabrın sonu selamettir inşallah... AMİN

yazılarınızı okuyunca kendimi çok kötü hissettim gerçekten bende şuan çalışıyorum ama aldığım maaş asgari ücret işde yani bende çok zor zamanlar geçirdim evde 1 tl ekmek parasının bile olmamasının ne demek olduğunu çok iyi bilirim çok üzüldüm çok canım yandı gerçekten.
bi şirket var bilkay diye iş buluyor onun sitesine girip bir form doldursanız sağlam bi şirket ve büyük firmalarla çalışıyor allah yar ve yardımcın olsun elimden bişey gelmiyor ama dualarım seninle inan

Allah razı olsun sizlerden, iyi ki varsınız ... inanın dualarınızda bana yer vermeniz, dertlerimi paylaşmanız benim için o kadar değerli ki, anlatmam mümkün değil.
içinizde keşke elimden gelen bişey olsa diyenler, bilsinler ki zaten şuan benim için çok şey yapıyorlar !
öyle bir dünyad yaşıyoruz ki derdimi anlatsam yarar değil zarar görürüm bazı insanlardan. hepineze ayrı ayrı teşekkür ederim !
Seloşcum işkurun sitesine aboneyim ama şuana kadar bişey bulamadım
bi de cv mi görenlerin ya az ya da fazla bulmasından dertliyim aşırı büyük firmalar almıyor, kariyer düşürmeye ben razı olduğum halde küçük firmalar beni fazla buluyo, aracı kişler bile sıkıntı yaşıyo bu konuda çocuk bakıcısı olma girişimimde aaa sen yapamazsın diyenler var, çevremden değil cnm, iş veren kanadından aldığım tepki bu ben iş ayrımı yapmıyorum onlar yapıyor eskiden müdürmüşsün niye kendi alanında iş bulamadın ki lafa bak benim gibi hatta benden daha yukarıdayken krizde işsiz kalmış biçok arkadaşım iş bulamıyo, çok var da sanki biz ille de kariyerimizi çöpe atalım diyoruz. doğru kişlerle karşılaşamıyorum seloş sanırım. zaten pek insan içine de çıkamıyorum. cv me gelen tepkiler bunlar
kızlar bir de bişey diyeceğim ama yanlış anlamanızdan korkuyorum, ne olur yanlış yorumlamayın ama anlatmazsam çatlayacağım artık, ben dış görünüşü insanlar tarafından beğenilen biriyim, flört teklif edebilmek için bana iş bulma çabasına giren erkeklerden bıııııkkkktıımmmm. hiç ummadığın biri sana yakınlaşmak için bunu bahane edebiliyor yaaaa !!! varsa tırnağın kaşı başını derler ya, dua edin ben hayırlısıyla bi iş bulayım bir an önce, yoksa evlen diyenler, ben derdimle uğraşırken yakınlaşma çabasına girenler vs. bana kafayı yedirecek o yüzden artık iş ararken çooook güvendiğim iyi tanıdığım insanlardan, ik firmalarından, ik web sitelerinden yararlanıyorum ... gene de her kafadan bi ses çıkabiliyo erkek gibi oldum ben ev geçindirirken artık :)... iş konuşurken birden özele girmeye çalışınca dövesim geliyoooo

sevgili tansel34 seni o kadar iyi anlıyorumki bende aynı şeyleri yaşıyorum hatta açtığım konuda görebilirsin. Seni tanımıyorum ama ikimiz için dua edicem en kısa zamanda hayırlı bi iş buluruz inş. sen yine biraz şanslısın annen var benim annemde yok. Ve anlıyosunki bu hayatta kimseye eyvallahın olmıcak. Allah annene uzun ömürler versin tatlım

İyi de tansel sen bekar bir bayansın bir erkeğin sana flört teklif etmesi ayıp veya yanlış birşey değil ki. Bakarsın sana iş te bulur hem de mutlu yuva kurarsın neden bu kadar katısın ki hayatım insanlara karşı aşırı güvensizsin. Belki de çıkmaya başlarsın biriyle bunda kızacak sinirlenecek ne var ki?:)))))Senden hoşlanan kişi bu iş bulma konusunu bahane etmiş olabilir muhabbet açmak için bunda kızacak birşey yok:)

selam kızlar, online görünce yazıyim dedim. nasılsınız iyi misiniz? tanselciğim yukarıdakileri okudum da erkeklerin sana ilgi duyması normaldir. bakarsın niyeti ciddidir. sonuçta sen bekar bir kızsın. yazılanları yarım yamalak okumuştum başta, bir kısmet çıktı evleniyon sandım. yoksa dualarım kabul mü olundu dedim.

oof içim cız etti okuyunca Allah yardımcın olsun tez vakitte hayır kapılarını açsın cnm sana inşallah

Seloşum keşke dediğin gibi olsa benim karşıma evli olduğunu sklayan erkek bile çıktı bu yaşıma kadar öle şeyler yaşadım ki, adam 3 ay peşimden koştu tam buluşmak için gün verdim ALLAH korudu beni bi hareketi ele verdi

vallahi allah koruyor çok şükür allaha emanetim zaten. keşke senin dediğin gibi ciddi niyetli, hem de iyi niyetli olsalar ben de hayat arkadaşımı buşmuş olurum cnm. anneme bişey olsa kimsem yok hayırlısıyla ben de istiyorum yuvamı kurmayı, allah hayırlısıyla nasip etsin inşallaah !! tez vakitte hem de

hahaha ben KOCAMAN KOCAMAN yazarım kk da duymayan kalmaz öyle bişey olursa elfridecim SÖZ, üstelik özel msj da atarım ben sana :) ama bayramdan beri bi evlilik konusudur gidiyo, hayırdır inşallah hayırdır inşallah, kırk gün ne dersen o olurmuş ya deyin kızlar deyin de kısmetim açılsın ne olur yaaa :) ben de evlenirsem türkiyede bekar kalmaz gibi geliyo hahaahaa
borç eteklerimden akıyo :97:

Amin cnm hepimizin yardımcısı olsun.

Laf aramızda bende evlenmek isterim yani :76: Tanselle eltide olmak isterdim:82:

Son düzenleme:
Amin cnm hepimizin yardımcısı olsun.

Laf aramızda bende evlenmek isterim yani :76: Tanselle eltide olmak isterdim:82:

şaka bi yana cnm evliliği kurtuluş olarak görürsen eğer sükutu hayale uğrarsın, ben 34 yaşındayım, eğer evliliği kurtuluş olarak benimsesem birini mutlaka kabul eder evlenirim. ama öyle olmamalı, adı üzerinde EŞ olabilecek kişiyi bulman lazım. kendi ayaklaının üzerinde dur ondan sonra evlen vuslatcım. bak kızlar neler neler yaşıyor, annelerimiz neler yaşadı Allah hayırlısını versin inşallah ! senin konuna da yazdım ama göremdin herhalde, kendini kurtar, bu zamanda bu namerde muhtaç olmamaktan geçiyor, o yüzden ayaklarımızın üzerinde durmak zorundayız ablacım

Allah büyüktür sizin alnınıza da yazılı elbet bir şeyler . Sizin konunuza isminize ilk defa denk geldim ama konuyu okurken sizin 2 3 hafta gibi bir sürede iş bulacağınız inancına kapıldım nedense .:) . İnşallah öyle olur . Allah yardımcınız olsun her şey kısa sürede yoluna girecek ben inanıyorum sizde inanın her karanlık gecenin ardı pırıl pırıl güneş çünkü:)

Özel mesaj yolllama hakkına henüz ulaşamadığım için bana mail adresinizi göndermenizi rica edeceğim.

Sanırım hala iş bulamadınız. Yaklaşık 9 ay iş aradım. Ama vasıflarıma uygun bir işte çalışmıyorum malesef. Ama ssk - yemek - servis ve asgari ücretle 3,5 aydır çalışmaya başladım. İşyeri Güneşli tarafında ama Ümraniyeden bile servis var. Sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum servis konusunda.

CV'den iş tecrübelerimin tamamına yakın kısmını sildim öyle başvurmaya başladımdı bir çok yere ve görüşmelere çağrılmaya ancak o zaman başlandı. Eğer ki 3-5 kuruş da olsa kazanayım evde oturmaktan iyidir derseniz mail adresinizi bana gönderin sizle iletişime geçeyim çalıştığım yere bi çok insan alınıyor bu aralar. Cv'nizi elden veririm ya da o üye olduğunuz iş bulma sitesinden nereye başvurabileceğinizin linkini atarım size. Şu an o akdar kötü ki sektör iş bulmak çok zor arkadaşım. Benim iş deneyimim kurumsal firmalarda idi. Maaşım en son 2006 da 2000 tl ye yakındı. Ama ailemin işleri ve babamın sağlığı bozulunca işleri ben devralmak zorunda kaldım. Bu yıl Ocak Şubat gibi iflasa doğru gitmeye başladığım için işyerimi kapatmak zorunda kaldım. Şimdi yukarıda da söylediğim gibi en azından başka bir iş bulana kadar geçici de olsa çalışmak isterseniz çalıştığım yeri önerebilirim. İsim soyadınızı vermeniz gerekmez bana. Direkt siz de başvurabilirsiniz mutlaka çağrılırsınız. Çok kurumsal olmasa bile yeni yeni büyümeye çalışan bir firma. Şu an çok yoruluyorum ben ama en azından kiramızı ödeyebiliyoruz eşime destek olabiliyorum. En azından haciz gelecek kaygısı yok üstümüzde. Daha iyi maaşlı bir yer bulana kadar burda çalışmaya devam edeceğim. Şu an çalıştığım işyerinden allah razı olsun diyorum her gece uyumadan önce.

Son düzenleme:
özel mesaja hala cevap yazamıyorum tanselciğim. iyiyim Allaha şükür. sen nasılsın? ismimizin yanındaki papatya lale gibi çiçek isimleri bizim yazdığımız mesaj sayısına göre oluyor zannedersem. onları değiştiren kişiler nasıl değiştiriyor açıkçası bilmiyorum. en iyisi değiştirmiş birinden öğrenmek.sevgiler:122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…