- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- 173
bakarsın tabi etrafa haber sal komşulara akrabalara falan. sen istanbulda mıydın?arkadaşım ataşehir civarında oturuyor bakıcıya 1200 tl veriyor şu anda kadın sadece yemek yapıyor ve çocuğa bakıyor hafta sonu da boş. Tabi ssksı yok o bir dezavantaj.Evlenme işini de çok yabana atma bak taliplerim var diyordun belki eşin olacak kişi anneni de kabul eder. Yani bizim şirkette bir kız mesela annesi ve eşiyle oturuyor bir de çocuğu var. Eşine başından söyledi ben annemi bırakamam dedi eşi de kabul etti.
tanselciğim görüşemedik neler yapıyorsun
Güzelim 70 tane rahman suresini oku.Inan ne zaman okusam öyle kapilar acildi ki...Vakia suresi asla birakma.Ya fettah esmasi.Her güclügü kaldiran anlami avr.namazi birakmadan hic bikmadan oku.Allah sikintilarini tez zamanda gidersin insallah.
sevgili tansel34 seni o kadar iyi anlıyorumki bende aynı şeyleri yaşıyorum hatta açtığım konuda görebilirsin. Seni tanımıyorum ama ikimiz için dua edicem en kısa zamanda hayırlı bi iş buluruz inş. sen yine biraz şanslısın annen var benim annemde yok. Ve anlıyosunki bu hayatta kimseye eyvallahın olmıcak. Allah annene uzun ömürler versin tatlım
İyi de tansel sen bekar bir bayansın bir erkeğin sana flört teklif etmesi ayıp veya yanlış birşey değil ki. Bakarsın sana iş te bulur hem de mutlu yuva kurarsın neden bu kadar katısın ki hayatım insanlara karşı aşırı güvensizsin. Belki de çıkmaya başlarsın biriyle bunda kızacak sinirlenecek ne var ki?:)))))Senden hoşlanan kişi bu iş bulma konusunu bahane etmiş olabilir muhabbet açmak için bunda kızacak birşey yok:)
selam kızlar, online görünce yazıyim dedim. nasılsınız iyi misiniz? tanselciğim yukarıdakileri okudum da erkeklerin sana ilgi duyması normaldir. bakarsın niyeti ciddidir. sonuçta sen bekar bir kızsın. yazılanları yarım yamalak okumuştum başta, bir kısmet çıktı evleniyon sandım. yoksa dualarım kabul mü olundu dedim.
Amin cnm hepimizin yardımcısı olsun.
Laf aramızda bende evlenmek isterim yani :76: Tanselle eltide olmak isterdim:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?