demeyaaa yine kabuzum gıı mıçamıyommm
saol bebeğim bnde sizi sefiommmm
ayyy cok ıı yaaa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın ama elimizde deyil bize yapılan haksızlılar ve susmamız bizi bitiriyor
keşke o kadar kolay olsaBaşka biriyle aşkını bitirip yeniden aşık olacaksın
Allaha havale et...O ki, haklıyı, haksızı gören ne yapacağını iyi bilir....
ooo yeaaaEki Görüntüle 411751 hobaaaaa
ayyy ablacım nasıl almayayım ben onun ıcın ailemi işimi memleketimi bırakıp bi eşim dostum arkadasımın olamadıgı yere geldım. ondan başka kımsem yok kı benım bıldıgın yapayanlızım hadı gel dıyebılecek kımsem yok. o da iş iş iş benımde canım var inan pskolojım bozuldu kendıme guvenım kalmadı acayip bı ınsan oldum cıktım ama hala benı anlamıyor...
keşke o kadar kolay olsa
keşke o kadar kolay olsa
böyle düşünürsen ister istemez kendini doldura getirirsin..
olumlu düşün...düşün ki şu an senin yerinde olmak isteyen kaç kadın vardır
bu arada komşuların filan yok mu?
çok kolay canım...sadece zamana ihtiyacın var o kadar
ayyy ablacım nasıl almayayım ben onun ıcın ailemi işimi memleketimi bırakıp bi eşim dostum arkadasımın olamadıgı yere geldım. ondan başka kımsem yok kı benım bıldıgın yapayanlızım hadı gel dıyebılecek kımsem yok. o da iş iş iş benımde canım var inan pskolojım bozuldu kendıme guvenım kalmadı acayip bı ınsan oldum cıktım ama hala benı anlamıyor...
çok şükür onlar var :) onlar da olmasa ben bakırköyü boylardım
Eski sevgilin deyilmiydi Allah'tan evlenmeden farkına varmışsın canım erkeklerde sevgi diye bişey yok biz kadınlar büyütüyoruz gözümüzde erkekleri
Kızlar yanınızdan ayrılamıyorum yarın uyanamasam bı zahmet oğlumu okula yollayın
Kızlar yanınızdan ayrılamıyorum yarın uyanamasam bı zahmet oğlumu okula yollayın
ee tamam işteee...
evde de yapacak bir sürü keyifli şey var zaten...
bu kadar üzülme, sana yazık canım yaaa...