- 27 Ekim 2011
- 903
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ben samsunda aılemı bırakıp onun ıcın sakaryaya geldım ya o da bunun kıymetını cok ıyı bılıyo anlıyo ya nerden bılsın benım kaynanamın kızı yok kı o yuzden anlamazzz anlamazzz
ayy ben samsunda aılemı bırakıp onun ıcın sakaryaya geldım ya o da bunun kıymetını cok ıyı bılıyo anlıyo ya nerden bılsın benım kaynanamın kızı yok kı o yuzden anlamazzz anlamazzz
aman kızlar evlilik yolunda otuzsekiz yılını geçirmiş bir büyüğpünüz olarak size diyeceğim o dur ki, kişileri ve olayları çok da ciddiye almayın.....yıllar sonra üzüldüklerinize üzülürsünüz sonra...
aşık olduğum şu an başka biriyle daa kotu ne olabilir kiniçinnnnnnnn niçinnn
aman kızlar evlilik yolunda otuzsekiz yılını geçirmiş bir büyüğpünüz olarak size diyeceğim o dur ki, kişileri ve olayları çok da ciddiye almayın.....yıllar sonra üzüldüklerinize üzülürsünüz sonra...
Eki Görüntüle 411750 iyi ki doğdun bacıım yeni yasın kutlu evin bereketlii huzurlu ve ............. anağğğ olsun biişler işteee
salla gitsin iyi ki doğmusun kabuz kadın seni sefioruz
aşık olduğum şu an başka biriyle daa kotu ne olabilir ki
Eki Görüntüle 411750 iyi ki doğdun bacıım yeni yasın kutlu evin bereketlii huzurlu ve ............. anağğğ olsun biişler işteee
erkek olacak o kısım saçmalamışım hayır eski sevgilim:26:hımmmmKarşılıksız bişi sanırım?
katılıyorum abla...
bizim sağlığımız çocuklarımızın sağlığı yerindeyse gerisi fasa fiso:))))
üzülsen de üzülmesen de hayat geçiiip gidiyor işte.. en iyisi üzülmemeyi öğrenmek
aşık olduğum şu an başka biriyle daa kotu ne olabilir ki