Bu gün soda içen yok galiba ben Birtane içeyim[/Q
bende bı bardak sut ıcımmm 26 yasındayım ama cooookkk sewıorum sutuuu yasasın ınekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gün soda içen yok galiba ben Birtane içeyim[/Q
bende bı bardak sut ıcımmm 26 yasındayım ama cooookkk sewıorum sutuuu yasasın ınekler
ver numaranı ben uyandırırım seni
evet aynen oyle erkekler cocuk gbidir aslında oyuncak severler begenirler alırlar ondan sonrada kıraralar beyinleride cocuk gbidir cogu erkek mesela 35 yasına kadar dayanır hala ana kuzusudur cok garip dimi süt emen cinsinden sade kas gcü va bunlarda
Bu gün soda içen yok galiba ben Birtane içeyim
aklımı veremıyorum kı bırseye ınan kk ya sırf ıcımı dokup rahatlamak ıcın gırıyorum kımseye anlatamıyorum kımseye bıse dıyemıyorum hep susuyorum hep ıcıme atıyorum almıyo artık kafam bırsey...
aynen zaman herseyın ılacııı bırak hersey olucagına varsın ...
çok kolay canım...sadece zamana ihtiyacın var o kadar
inşallah zamanla geçer kızlar teşekkürler yorumlarınız içinEski sevgilin deyilmiydi Allah'tan evlenmeden farkına varmışsın canım erkeklerde sevgi diye bişey yok biz kadınlar büyütüyoruz gözümüzde erkekleri
aklımı veremıyorum kı bırseye ınan kk ya sırf ıcımı dokup rahatlamak ıcın gırıyorum kımseye anlatamıyorum kımseye bıse dıyemıyorum hep susuyorum hep ıcıme atıyorum almıyo artık kafam bırsey...
inşallah zamanla geçer kızlar teşekkürler yorumlarınız için
ben evlendiğimde kocam 39 yaşındaydı:))) sanırsam olgun olduğu için ne ana kuzusuydu ne de baba kuzusu...
bizim aramızda 14 yaş var da ayıptır soylemesi
ben evlendiğimde kocam 39 yaşındaydı:))) sanırsam olgun olduğu için ne ana kuzusuydu ne de baba kuzusu...
bizim aramızda 14 yaş var da ayıptır soylemesi
Numara verirsem ceza alırmışım burda yaşanmış
ben 22 eşim 29 ama adam acayayip:) ayyyyyyyyy bıde daha askere gıtmedı bılıyor musunuz
eeeeeeeee ne dusunuosn bu konuda kısa donem falan mı yapıcak
kısa dönem Allahtan...
burdaki yorumlar google'da da çıkıyor..
bütün Türkiye arar seni valla
Amann kotunun ıyısı mı dıyelım ((Bende nısanlıyım henuz oda askerlıgını yapmadı ve ewlılık ıcın bu yuzden cok soru ısaretlerı yasıorum
peki yarın olsunda çıkıp dolaşayım biras size güvenıorumtecrübe konuşuyor canım:))))
hepimiz yaşadık bunları.. biliyoruz zamanla unutulduğunu.. o yüzden yazık etme bu güzel bahara... çık gez dolaş, anının tadını çıkar
oooh oohh pekı hep derler ya ewlenıcegın adam bıraz senden yasca buyuk olmalı dıye sence bu olumlu bısımı yoksa olumsuz mu?