İş stresi, mutsuzluk

Yakin zamanda mi atandiniz? Yani yeni ise basladigimda cok stres olmaustum ben de , zamanla alistikca ,bunlar miymis beni strese sokan demistim.
Yani isi is olarak gorseniz.
Yapicam biticek ve kendinize odul.
Burada bir arkadas yazmisti. Sonrasinda disarida kahve icmek rahatlatiyor.
Isi iste birak, keyif aldigin bir sey yap.
Isin zor da olsa , kendini gelistirerek kolaylastirmaya calis.

Sizi bu kadar streslendiren ne? İşi yapamıyorsunuz ve öğreten mi yok? Ustlerden baskı mı var? Yetistiremiyor musunuz? Çalışma arkadaşlarınız mi kötü? Yoksa her şey yolunda olduğu halde kendinizi boş yere geriyor musunuz kötü bir şey olacak diye?

Benim buradaki belki de hep olan ve tek konum iş iş iş . Allah sağlık versin gerisi hallolur ama iş hayatını taşıyamıyorum:KK43: çok stres altındayım en ufak olayı kafama takıp büyütüyorum. İş ile ilgili o kadar senaryo kuruyorum ki sanki tüm kötü olaylar beni bulacak sanki hep hata yapıyorum. Aslında sormak istediğim şu benim gibi olan var mı? Çalışmak zorundayım ama işimi kabullenemiyorum benim gibi olanlardan tavsiye istiyorum 😔
Bende çalışmak istemiyorum ama çalışmasam o zamanda mutlu olmayacağımdan eminim.
Son zamanlarda o kadar isteksiz gidiyorum ki geçen hafta sabaha kadar ağladım ben bu dünyaya çalışmak için mi geldim diye😢
Ama hayat şartlarının ne kadar zor olduğunu söylememe gerek yok zaten.

bugün ben de aynı kaygıları yaşadım. maalesef yola devam etmek zorundayız, size tavsiyem iş sonrası kendinizi yoğun tutacak uğraşlar bulun.

Kolluk kuvveti olarak falan mı çalışıyosunuz yoksa masa başı mı?
KPSS ile atanmıssınıZ.
Ne ısı bu?
Memuriyet mı?
Yanlış anlamazsanız yazamayacağım burayı takip edenler olduğunu düşünüyorum hiç tanınasım yok🥺
Yakin zamanda mi atandiniz? Yani yeni ise basladigimda cok stres olmaustum ben de , zamanla alistikca ,bunlar miymis beni strese sokan demistim.
Yani isi is olarak gorseniz.
Yapicam biticek ve kendinize odul.
Burada bir arkadas yazmisti. Sonrasinda disarida kahve icmek rahatlatiyor.
Isi iste birak, keyif aldigin bir sey yap.
Isin zor da olsa , kendini gelistirerek kolaylastirmaya calis.
Uzun zaman oldu ama değişiklik oldu diyeyim işte. Her iş gibi sorumluluk isteyen bir iş ama eve gelsem bile aklım işte kalıyor

Sizi bu kadar streslendiren ne? İşi yapamıyorsunuz ve öğreten mi yok? Ustlerden baskı mı var? Yetistiremiyor musunuz? Çalışma arkadaşlarınız mi kötü? Yoksa her şey yolunda olduğu halde kendinizi boş yere geriyor musunuz kötü bir şey olacak diye?
İşi tam yapamıyorum çünkü soracağım birileri yok ve sorumluluğu sana bırakıyorlar üstlerimden istediğim desteği alamıyorum . ama aynı zamanda her zaman kötü bir şey olacak diye düşünüyorum hata yaptığımı ve sonrasında olacak kötü senaryoları kafamda kuruyorum

Bende çalışmak istemiyorum ama çalışmasam o zamanda mutlu olmayacağımdan eminim.
Son zamanlarda o kadar isteksiz gidiyorum ki geçen hafta sabaha kadar ağladım ben bu dünyaya çalışmak için mi geldim diye😢
Ama hayat şartlarının ne kadar zor olduğunu söylememe gerek yok zaten.
Çalışmasam mutlu olacağımdan eminim ben de ama hayat şartları mecburiyetler :KK43:

İşi tam yapamıyorum çünkü soracağım birileri yok ve sorumluluğu sana bırakıyorlar üstlerimden istediğim desteği alamıyorum . ama aynı zamanda her zaman kötü bir şey olacak diye düşünüyorum hata yaptığımı ve sonrasında olacak kötü senaryoları kafamda kuruyorum
Ben de ilk başladığımda öğretecek kimse yoktu. Benim işimi yapan kadının tayini çıkmıştı ben başlayınca gitti. İller arası gruplar falan oluyo. Bi araştırın. Ya da telefon edin sorun. Ben en basit bi şeyi bile soruyodum çünkü tamamen sıfırdım. Sonradan dedim hatta bunu da mı bilmiyo falan demişlerdir diye 😅😅 ana neticede kimse anasının karnında öğrenmiyor. Hata da yaptım evrakım en üst amirden de döndü. Ama kimse öldürmedi bak öğrendim işte 😇

Çalışmasam mutlu olacağımdan eminim ben de ama hayat şartları mecburiyetler :KK43:
Benim iş saatlerim çok uzun yol uzun, bu durum beni çok yoruyor aslında işimle ilgili sorunum yok. Çalıştığım için eşime sorma gereği bile duymadan istediğim yere tatil rez yapıp hadi gidiyoruz diyebiliyorum, isteklerimi alabiliyorum bunun rahatlığına alıştım ama bunun karşılığı günde 10 saat çalışma+ 2 saat yol olmamalı😢
Kendimize de çocuklarımıza da zaman ayıramıyoruz işte asıl sorun bu benim için.

uzun yol uzun, bu durum beni çok yoruyor
Sırf bunun için 10 'a yakın iş görüşmesini geri çevirdim. Yol çok yıpratıcı. Ve zamanla gözümde çok büyüyor. Yol yüzünden işe gitme istediğim de zamanla azalıyor. Yolda yorulup işe gitmek cidden yıpratıcı.
Daha bir ay önce işveren 2 gün üst üste aradı illa gelin görüşelim diye. 2 saatlik yol diye kabul etmedim.
Şartlar oluşana kadar da kabul etmeyeceğim. Ülkenin şartları da umrumda değil. En nihayetinde yıpranan,yorulan ben oluyorum.
Size de Allah kolaylık versin. Cidden çalışma hayatı bu ülkede yıpratıcı.

Benim buradaki belki de hep olan ve tek konum iş iş iş . Allah sağlık versin gerisi hallolur ama iş hayatını taşıyamıyorum:KK43: çok stres altındayım en ufak olayı kafama takıp büyütüyorum. İş ile ilgili o kadar senaryo kuruyorum ki sanki tüm kötü olaylar beni bulacak sanki hep hata yapıyorum. Aslında sormak istediğim şu benim gibi olan var mı? Çalışmak zorundayım ama işimi kabullenemiyorum benim gibi olanlardan tavsiye istiyorum 😔
Ne iş yapıyorsunuz merak ettim bende işimi hiç sevmiyorum hem insanlarla uğraşmak zor hem saati belli değil çokta yoruluyorum ama alternatif iş arayışındayım benden önemli değil hiç bir şey

Benim iş saatlerim çok uzun yol uzun, bu durum beni çok yoruyor aslında işimle ilgili sorunum yok. Çalıştığım için eşime sorma gereği bile duymadan istediğim yere tatil rez yapıp hadi gidiyoruz diyebiliyorum, isteklerimi alabiliyorum bunun rahatlığına alıştım ama bunun karşılığı günde 10 saat çalışma+ 2 saat yol olmamalı😢
Kendimize de çocuklarımıza da zaman ayıramıyoruz işte asıl sorun bu benim için.
evet işinizle ilgili sorun olmaması çok güzel aslında benim sorunum da yol değil genel olarak iş😔

Sırf bunun için 10 'a yakın iş görüşmesini geri çevirdim. Yol çok yıpratıcı. Ve zamanla gözümde çok büyüyor. Yol yüzünden işe gitme istediğim de zamanla azalıyor. Yolda yorulup işe gitmek cidden yıpratıcı.
Daha bir ay önce işveren 2 gün üst üste aradı illa gelin görüşelim diye. 2 saatlik yol diye kabul etmedim.
Şartlar oluşana kadar da kabul etmeyeceğim. Ülkenin şartları da umrumda değil. En nihayetinde yıpranan,yorulan ben oluyorum.
Size de Allah kolaylık versin. Cidden çalışma hayatı bu ülkede yıpratıcı.
Çok teşekkür ediyorum

Internetten arastirmak fayda sagliyor mu?
Ustlerin destek vermese de ,sen sorarak destegi almaya calis
Olacaklar karsisinda, ölum yoksa, kafana takma. Uyari falan alirsin.
Ustun ustu varsa , sikayet olusturun destek alamiyorum diye.
Her insan soru sormak ister.

evet işinizle ilgili sorun olmaması çok güzel aslında benim sorunum da yol değil genel olarak iş😔
Genel olarak bende çok istekli gelmiyorum tabi ki işe, bıktım artık çalışmaktan😢 işimde sorun yok tamam ama hiç bir sorun olmasa bile insanız, çalışma koşullarımız çok ağır. Yılda iki hafta yıllık izin ve hafta sonu tatili( o da ev işi işe geçiyor zaten) dışında hep işteyim. Çocuklarımla şöyle telaşsız sakin sakin evde vakit geçirmek istiyorum sadece. Tamam çalışalım ama insani koşullarda çalışalım mesela hafta sonu tatili 3 gün olsun, yada günlük çalışma süresi altı saati aşmasın gibi yıllık izinler bir ay olsun, kış tatili de olsun en az iki hafta 😢 çok mu şey istiyorum 🥲

X