- 3 Ağustos 2024
- 323
- 859
- 31
- Konu Sahibi SpamKutusu
Kolluk kuvveti olarak falan mı çalışıyosunuz yoksa masa başı mı?ikisiyle de ilgili ayrıca benimle . iş stresini kaldıramıyorum stresten her yerimi sivilceler bastı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolluk kuvveti olarak falan mı çalışıyosunuz yoksa masa başı mı?ikisiyle de ilgili ayrıca benimle . iş stresini kaldıramıyorum stresten her yerimi sivilceler bastı
Bende çalışmak istemiyorum ama çalışmasam o zamanda mutlu olmayacağımdan eminim.Benim buradaki belki de hep olan ve tek konum iş iş iş . Allah sağlık versin gerisi hallolur ama iş hayatını taşıyamıyorum çok stres altındayım en ufak olayı kafama takıp büyütüyorum. İş ile ilgili o kadar senaryo kuruyorum ki sanki tüm kötü olaylar beni bulacak sanki hep hata yapıyorum. Aslında sormak istediğim şu benim gibi olan var mı? Çalışmak zorundayım ama işimi kabullenemiyorum benim gibi olanlardan tavsiye istiyorum
Kolluk kuvveti olarak falan mı çalışıyosunuz yoksa masa başı mı?
Yanlış anlamazsanız yazamayacağım burayı takip edenler olduğunu düşünüyorum hiç tanınasım yokKPSS ile atanmıssınıZ.
Ne ısı bu?
Memuriyet mı?
Uzun zaman oldu ama değişiklik oldu diyeyim işte. Her iş gibi sorumluluk isteyen bir iş ama eve gelsem bile aklım işte kalıyorYakin zamanda mi atandiniz? Yani yeni ise basladigimda cok stres olmaustum ben de , zamanla alistikca ,bunlar miymis beni strese sokan demistim.
Yani isi is olarak gorseniz.
Yapicam biticek ve kendinize odul.
Burada bir arkadas yazmisti. Sonrasinda disarida kahve icmek rahatlatiyor.
Isi iste birak, keyif aldigin bir sey yap.
Isin zor da olsa , kendini gelistirerek kolaylastirmaya calis.
İşi tam yapamıyorum çünkü soracağım birileri yok ve sorumluluğu sana bırakıyorlar üstlerimden istediğim desteği alamıyorum . ama aynı zamanda her zaman kötü bir şey olacak diye düşünüyorum hata yaptığımı ve sonrasında olacak kötü senaryoları kafamda kuruyorumSizi bu kadar streslendiren ne? İşi yapamıyorsunuz ve öğreten mi yok? Ustlerden baskı mı var? Yetistiremiyor musunuz? Çalışma arkadaşlarınız mi kötü? Yoksa her şey yolunda olduğu halde kendinizi boş yere geriyor musunuz kötü bir şey olacak diye?
Çalışmasam mutlu olacağımdan eminim ben de ama hayat şartları mecburiyetlerBende çalışmak istemiyorum ama çalışmasam o zamanda mutlu olmayacağımdan eminim.
Son zamanlarda o kadar isteksiz gidiyorum ki geçen hafta sabaha kadar ağladım ben bu dünyaya çalışmak için mi geldim diye
Ama hayat şartlarının ne kadar zor olduğunu söylememe gerek yok zaten.
Ben de ilk başladığımda öğretecek kimse yoktu. Benim işimi yapan kadının tayini çıkmıştı ben başlayınca gitti. İller arası gruplar falan oluyo. Bi araştırın. Ya da telefon edin sorun. Ben en basit bi şeyi bile soruyodum çünkü tamamen sıfırdım. Sonradan dedim hatta bunu da mı bilmiyo falan demişlerdir diye ana neticede kimse anasının karnında öğrenmiyor. Hata da yaptım evrakım en üst amirden de döndü. Ama kimse öldürmedi bak öğrendim işteİşi tam yapamıyorum çünkü soracağım birileri yok ve sorumluluğu sana bırakıyorlar üstlerimden istediğim desteği alamıyorum . ama aynı zamanda her zaman kötü bir şey olacak diye düşünüyorum hata yaptığımı ve sonrasında olacak kötü senaryoları kafamda kuruyorum
Benim iş saatlerim çok uzun yol uzun, bu durum beni çok yoruyor aslında işimle ilgili sorunum yok. Çalıştığım için eşime sorma gereği bile duymadan istediğim yere tatil rez yapıp hadi gidiyoruz diyebiliyorum, isteklerimi alabiliyorum bunun rahatlığına alıştım ama bunun karşılığı günde 10 saat çalışma+ 2 saat yol olmamalıÇalışmasam mutlu olacağımdan eminim ben de ama hayat şartları mecburiyetler
Sırf bunun için 10 'a yakın iş görüşmesini geri çevirdim. Yol çok yıpratıcı. Ve zamanla gözümde çok büyüyor. Yol yüzünden işe gitme istediğim de zamanla azalıyor. Yolda yorulup işe gitmek cidden yıpratıcı.uzun yol uzun, bu durum beni çok yoruyor
Ne iş yapıyorsunuz merak ettim bende işimi hiç sevmiyorum hem insanlarla uğraşmak zor hem saati belli değil çokta yoruluyorum ama alternatif iş arayışındayım benden önemli değil hiç bir şeyBenim buradaki belki de hep olan ve tek konum iş iş iş . Allah sağlık versin gerisi hallolur ama iş hayatını taşıyamıyorum çok stres altındayım en ufak olayı kafama takıp büyütüyorum. İş ile ilgili o kadar senaryo kuruyorum ki sanki tüm kötü olaylar beni bulacak sanki hep hata yapıyorum. Aslında sormak istediğim şu benim gibi olan var mı? Çalışmak zorundayım ama işimi kabullenemiyorum benim gibi olanlardan tavsiye istiyorum
Kpss'siz nasil devlet memuru oldunuz?
kpssyle girince insan düşünmek zorunda emeklerime acıyorum
Kpsssiz girdiğimi nereden çıkardınızBen kpss ile atandım ve çok mutsuzum hee günüm ağlamakla geçiyor gerçekten her şeyin hayırlısı
evet işinizle ilgili sorun olmaması çok güzel aslında benim sorunum da yol değil genel olarak işBenim iş saatlerim çok uzun yol uzun, bu durum beni çok yoruyor aslında işimle ilgili sorunum yok. Çalıştığım için eşime sorma gereği bile duymadan istediğim yere tatil rez yapıp hadi gidiyoruz diyebiliyorum, isteklerimi alabiliyorum bunun rahatlığına alıştım ama bunun karşılığı günde 10 saat çalışma+ 2 saat yol olmamalı
Kendimize de çocuklarımıza da zaman ayıramıyoruz işte asıl sorun bu benim için.
Çok teşekkür ediyorumSırf bunun için 10 'a yakın iş görüşmesini geri çevirdim. Yol çok yıpratıcı. Ve zamanla gözümde çok büyüyor. Yol yüzünden işe gitme istediğim de zamanla azalıyor. Yolda yorulup işe gitmek cidden yıpratıcı.
Daha bir ay önce işveren 2 gün üst üste aradı illa gelin görüşelim diye. 2 saatlik yol diye kabul etmedim.
Şartlar oluşana kadar da kabul etmeyeceğim. Ülkenin şartları da umrumda değil. En nihayetinde yıpranan,yorulan ben oluyorum.
Size de Allah kolaylık versin. Cidden çalışma hayatı bu ülkede yıpratıcı.
Internetten arastirmak fayda sagliyor mu?İşi tam yapamıyorum çünkü soracağım birileri yok ve sorumluluğu sana bırakıyorlar üstlerimden istediğim desteği alamıyorum . ama aynı zamanda her zaman kötü bir şey olacak diye düşünüyorum hata yaptığımı ve sonrasında olacak kötü senaryoları kafamda kuruyorum
Genel olarak bende çok istekli gelmiyorum tabi ki işe, bıktım artık çalışmaktan işimde sorun yok tamam ama hiç bir sorun olmasa bile insanız, çalışma koşullarımız çok ağır. Yılda iki hafta yıllık izin ve hafta sonu tatili( o da ev işi işe geçiyor zaten) dışında hep işteyim. Çocuklarımla şöyle telaşsız sakin sakin evde vakit geçirmek istiyorum sadece. Tamam çalışalım ama insani koşullarda çalışalım mesela hafta sonu tatili 3 gün olsun, yada günlük çalışma süresi altı saati aşmasın gibi yıllık izinler bir ay olsun, kış tatili de olsun en az iki hafta çok mu şey istiyorumevet işinizle ilgili sorun olmaması çok güzel aslında benim sorunum da yol değil genel olarak iş